Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.239 μηνύματα.
05-09-25
02:10
Αν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή;
Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε;
Έκανα μια πατάτα και το αρχείο διαγράφηκε (ξέρω rookie mistake που δεν φρόντισα να το σώσω και αλλιώς), οπότε;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.271 μηνύματα.
05-09-25
08:16
ΚαλημεραΑν διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο η αίτηση εγγραφής ή γενικά χαθεί, θα έχω πρόβλημα κατά την εγγραφή μου στη σχολή;
Ναι ολες οι σχολες το ζητανε αυτο το χαρτι..
Οποτε τι ? θα ξαναμπαινες στην πλατφορμα και θα το τυπωνες...αλλα την κλεισανε.
Τωρα η σχολη θα παρει στοιχεια απο το υπαιθ για την εγγραφη σου.. εσυ θα κανεις και μια ΥΔ οτι ο δισκος του λαπτοπ χαλασε και το εχασες ... και τα στοιχεια που αυτο περιείχε ειναι αυτα...και θα παμε ετσι.
Αν δεν εχεις καποιο υπόδειγμα να δεις τα στοιχεια να σου στειλω.
Ωχ τι ? το φυσικο το στειλαμε περιπατο?
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 192 μηνύματα.
05-09-25
09:57
Εάν έκανες την αίτηση δεν έχεις πρόβλημα εμένα με αφήνει να την εκτύπωσω ακόμα με το που συμπληρώσω τα στοιχεία μου στην πλατφόρμα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.239 μηνύματα.
05-09-25
12:28
Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις ξαναμπήκα στην εφαρμογή και με άφησε κανονικά να μπω και να αποθηκεύσω εκ νέου την αίτηση (σε αντίθεση με χθες που είχε κατέβει η πλατφόρμα). Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!
Ναι, πάμε για άλλα τώρα.Ωχ τι ? το φυσικο το στειλαμε περιπατο?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.271 μηνύματα.
06-09-25
11:53
Ωχ.. α ρε φυσικουλα τι ονειρο να βλεπες χτες... την εκανε το κοριτσι.Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις ξαναμπήκα στην εφαρμογή και με άφησε κανονικά να μπω και να αποθηκεύσω εκ νέου την αίτηση (σε αντίθεση με χθες που είχε κατέβει η πλατφόρμα). Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις!
Ναι, πάμε για άλλα τώρα.
Καλη επιτυχια στα καινουργια και επιστροφες δεν δεχομεθα.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα.
07-09-25
20:32
Καλησπέρα @cha0s, μπορείς να ανοίξεις τα pm σου για μια ερώτηση; Ευχαριστώ!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.613 μηνύματα.
10-09-25
21:55
νομιζω ειναι οκ τωραΚαλησπέρα @cha0s, μπορείς να ανοίξεις τα pm σου για μια ερώτηση; Ευχαριστώ!
trifasikodiavasma
Νεοφερμένο μέλος
Ο trifasikodiavasma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
22-09-25
16:41
Καλησπέρα,
Το forum σταμάτησε να συντηρείται; Πλησιάζουμε στα τέλη Σεπτέμβρη κι ακόμα έχει την ύλη των εξετάσεων του 2025, ο υπολογιστής μορίων αφορά το 2024, και για το 2026 δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα...
Τι έχει γίνει;
Μειώθηκε το ενδιαφέρον; Μειώθηκαν οι υποψήφιοι; Τα λύσαμε όλα; Τώρα που όλα τα πανεπιστημιακά μεγαθήρια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ανοίξουν παράρτημα στην Ελλάδα, θα πάτε όλοι εκεί;;;
Θα γίνετε influencers;
Τέλος πάντων...
Αναζητείται (πολύ) παλιός απόφοιτος που θέλει να ξαναδώσει πανελλήνιες, στην θετική κατεύθυνση, χωρίς φροντιστήριο για ανταλλαγή απόψεων και αμοιβαία ψυχολογική υποστήριξη.
Το forum σταμάτησε να συντηρείται; Πλησιάζουμε στα τέλη Σεπτέμβρη κι ακόμα έχει την ύλη των εξετάσεων του 2025, ο υπολογιστής μορίων αφορά το 2024, και για το 2026 δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα...
Τι έχει γίνει;
Μειώθηκε το ενδιαφέρον; Μειώθηκαν οι υποψήφιοι; Τα λύσαμε όλα; Τώρα που όλα τα πανεπιστημιακά μεγαθήρια εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ανοίξουν παράρτημα στην Ελλάδα, θα πάτε όλοι εκεί;;;
Θα γίνετε influencers;
Τέλος πάντων...
Αναζητείται (πολύ) παλιός απόφοιτος που θέλει να ξαναδώσει πανελλήνιες, στην θετική κατεύθυνση, χωρίς φροντιστήριο για ανταλλαγή απόψεων και αμοιβαία ψυχολογική υποστήριξη.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.399 μηνύματα.
22-09-25
16:43
Θα τα βάλω σιγά σιγά το ερχόμενο Σ/Κ.Το forum σταμάτησε να συντηρείται; Πλησιάζουμε στα τέλη Σεπτέμβρη κι ακόμα έχει την ύλη των εξετάσεων του 2025, ο υπολογιστής μορίων αφορά το 2024, και για το 2026 δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα...

fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 93 μηνύματα.
22-09-25
17:11
Καλησπέρα, καταρχάς οι πανελλήνιες του 2025 πρόσφατα τελείωσαν οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει ακόμα αρκετό υλικό για τις επόμενες. Επίσης, καλό είναι να είμαστε ευγενικοί στα άτομα που συντηρούν το forum, δεν είναι εύκολη δουλειά! Αν υπάρχει κάποια κριτική δεν βλάπτει να την εκφράζουμε με ηρεμίαΚαλησπέρα,
Τι έχει γίνει;
Θα γίνετε influencers;
Τέλος πάντων...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.399 μηνύματα.
22-09-25
17:15
Σιγά σιγά θα μεταβούμε και στις Πανελλήνιες 2026 περισσότερο.
Ακόμα είναι ενεργά και τα ζητήματα των 2025 (πχ μετεγγραφές, εγγραφές, ιδρυματικοί κωδικοί) και δεν έχουν ακόμα μαζευτεί αρκετοί μαθητές Γ' Λυκείου 2026 (το κυριότερο).
Όσο για τον Υπολογιστή Μορίων, θα μεταβούμε απευθείας στον 2026 (= based στα δεδομένα που θα έχουμε για το 2026) εφόσον δεν είχαμε του 2025.
Ακόμα είναι ενεργά και τα ζητήματα των 2025 (πχ μετεγγραφές, εγγραφές, ιδρυματικοί κωδικοί) και δεν έχουν ακόμα μαζευτεί αρκετοί μαθητές Γ' Λυκείου 2026 (το κυριότερο).
Όσο για τον Υπολογιστή Μορίων, θα μεταβούμε απευθείας στον 2026 (= based στα δεδομένα που θα έχουμε για το 2026) εφόσον δεν είχαμε του 2025.
trifasikodiavasma
Νεοφερμένο μέλος
Ο trifasikodiavasma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
22-09-25
17:18
Δεν έγινε καμία κριτική σε όσους συντηρούν το forum. Λυπάμαι που το διαβάσατε έτσι. Παρακολουθώ το forum από όταν δημιουργήθηκε και εξέφρασα την απορία όχι τόσο για το ότι δεν έχει ενημερωθεί όσο για το ότι κανείς δεν γράφει. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε έντονος σχολιασμός ακόμη και για τη θερινή προετοιμασία, ενω φέτος τίποτα. Κατά τη γνώμη μου αυτό κάπου αποδίδεται και απορώ που δεν καταλάβατε την ουσία των ερωτημάτων μου.Καλησπέρα, καταρχάς οι πανελλήνιες του 2025 πρόσφατα τελείωσαν οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει ακόμα αρκετό υλικό για τις επόμενες. Επίσης, καλό είναι να είμαστε ευγενικοί στα άτομα που συντηρούν το forum, δεν είναι εύκολη δουλειά! Αν υπάρχει κάποια κριτική δεν βλάπτει να την εκφράζουμε με ηρεμία
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 93 μηνύματα.
22-09-25
17:22
Συγγνώμη αλλά έτσι όπως το θέσατε μου φάνηκε όχι επιθετικό αλλά επικριτικο, χίλια συγγνώμη για την παρεξήγηση.Δεν έγινε καμία κριτική σε όσους συντηρούν το forum. Λυπάμαι που το διαβάσατε έτσι. Παρακολουθώ το forum από όταν δημιουργήθηκε και εξέφρασα την απορία όχι τόσο για το ότι δεν έχει ενημερωθεί όσο για το ότι κανείς δεν γράφει. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε έντονος σχολιασμός ακόμη και για τη θερινή προετοιμασία, ενω φέτος τίποτα. Κατά τη γνώμη μου αυτό κάπου αποδίδεται και απορώ που δεν καταλάβατε την ουσία των ερωτημάτων μου.
Γενικά τα forums δεν μαζεύουν πολύ κοσμο πια, για αυτό σας φαίνεται πιο "αδειο" το μέρος. Δεν έχει να κάνει με τους συντηρητές αλλά με το οτι τα νέα παιδιά δεν τα προτιμούν (ή δεν ξέρουν καν οτι υπάρχουν). Και εγώ που είμαι νέος χρήστης το βρήκα επειδή έψαξα, όχι γιατί κάποιος μου το πρότεινε.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 302 μηνύματα.
22-09-25
18:17
Δεν έγινε καμία κριτική σε όσους συντηρούν το forum. Λυπάμαι που το διαβάσατε έτσι. Παρακολουθώ το forum από όταν δημιουργήθηκε και εξέφρασα την απορία όχι τόσο για το ότι δεν έχει ενημερωθεί όσο για το ότι κανείς δεν γράφει. Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε έντονος σχολιασμός ακόμη και για τη θερινή προετοιμασία, ενω φέτος τίποτα. Κατά τη γνώμη μου αυτό κάπου αποδίδεται και απορώ που δεν καταλάβατε την ουσία των ερωτημάτων μου.
Δεν θεωρώ πως φταίει η διαχείριση του φόρουμ, απλά με τα χρόνια και την ραγδιαία άνοδο των social media ο περισσότερος κόσμος έχει μετατοπιστεί αποκλειστικά εκεί. Για παράδειγμα αν δείτε ομάδες στο facebook για ανάγνωση βιβλίων ή για απόψεις για ταινίες πολλές από αυτές αριθμούν εως και εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και κάθε μέρα γίνονται πολλά ποστ, με συζητήσεις στα σχόλια κτλ Τα αντίστοιχα ελληνικά φόρουμ με τον καιρό έχουν ερημώσει και γράφουν κάποια λίγα μέλη ή έχουν κλείσει εντελώς. Θεωρώ το ίδιο ισχύει για την πλειοψηφία των φόρουμ.
Scandal
Διαχειριστής
22-09-25
18:33
Καλά μη νομίζετε, και για κάποιο καιρό το καλοκαίρι είχαμε ~8.000 με 10.000 επισκέπτες (όχι page views, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ μοναδικούς) τη μέρα για συγκεκριμένα threads μας εδώ καθώς το google μας έβαλε στο google discovery (= στις προτεινόμενες ειδήσεις των κινητών με android).
Κι όμως από αυτούς τους χιλιάδες, ελάχιστοι (ούτε το 0.05%) ενδιαφέρθηκαν να κάνουν register και να γράψουν. Μπήκαν να δουν το εκάστοτε θέμα και τις απόψεις / πληροφορίες κι ως εκεί.
Οπότε βαδίζουμε με λίγους και καλούς.
Κι όμως από αυτούς τους χιλιάδες, ελάχιστοι (ούτε το 0.05%) ενδιαφέρθηκαν να κάνουν register και να γράψουν. Μπήκαν να δουν το εκάστοτε θέμα και τις απόψεις / πληροφορίες κι ως εκεί.
Οπότε βαδίζουμε με λίγους και καλούς.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16.413 μηνύματα.
25-09-25
22:56
Καλησπέρα στην κοινότητα του ischool! Στο chat & fun έχει δημιουργηθεί ένα παιχνίδι σταυρόλεξου για όσους ενδιαφέρονται.
Έχει γούστο και περνάμε ωραία, σας περιμένουμε
cnf.e-steki.gr
Έχει γούστο και περνάμε ωραία, σας περιμένουμε

Σταυρόλεξο #2 e-steki edition
Mετά την (μη αναμενόμενη) νίκη των Kate & Micro δημοσιεύεται το Σταυρόλεξο #2 e-steki edition με καταληκτική ημερομηνία 05/10/2025 Κανόνες: Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις. Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων...
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
08-10-25
15:47
Ααα οκ .. το ρύζι με την σάλτσα ωραίο φαίνεται αν μοιάζει με την φωτο
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
08-10-25
15:50
Εστι και καλυτερο ..αλλα σε λευκο πιατο.Ααα οκ .. το ρύζι με την σάλτσα ωραίο φαίνεται αν μοιάζει με την φωτο
Τα λαχανικα ειναι πεντανοστιμα και για ψαρι προτιμω το λαυρακι γιατι ειναι και πιο φτηνο και αερινο.
Το ρυζι ατμου με δυσκολευει γιατι δεν εχω ατμομαγειρα ρυζιου και παιζω με το σουροτυρι της γιαγιας
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
08-10-25
15:55
Μια χαράΕστι και καλυτερο ..αλλα σε λευκο πιατο.
Τα λαχανικα ειναι πεντανοστιμα και για ψαρι προτιμω το λαυρακι γιατι ειναι και πιο φτηνο και αερινο.
Το ρυζι ατμου με δυσκολευει γιατι δεν εχω ατμομαγειρα ρυζιου και παιζω με το σουροτυρι της γιαγιας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι άλλο αλλά εκτός από ψάρι ?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
08-10-25
16:11
Ε και τα κρεατα εχουν χαρακτηρα ... και χοιρινο σπαλα φλοιδες και μαοσχαρι σπαλομητα ή χτενι , και ροδελες ψαροναφρι με ανανα..Μια χαρά…
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι άλλο αλλά εκτός από ψάρι ?
Φιλετο μοσχαρι δεν παω εινα πανακριβο.
Μεχρι σπαλομπριζολα με ριγες (20€) χωρις κοκκαλο. Αντε Τ bone σε ειδικη περιπτωση.. Το ακριβο rib eye το εχω βαφτισει καλη σπαλομπριζολα.
Το κοτοπουλο στηθος με δυσκολευει ακομα γιατι στυφίζει... θα το καταφερω ομως... εγω θελω η μπουκια να αφηνει δροσια στο στομα.
Ειδικοτητα μου τα κεφτεδακια... τωρα μελεταω να αντιγραψω αυτα της μπιφτεκουπολης του κρητικου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 653 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Damaki
- Kallon
- Searching
- trelogiatros
- abyssiniancat
- andreouk
- katerina1980
- AggelikiGr
- Kate1914
- Kafkinos
- Χρήστος2006
- Corfu kitty
- engineer?
- gianikit
- Scandal
- Hased Babis
- Mixalis!
- zaxarhh
- aris65
- Xryssa
- sophieee
- trifasikodiavasma
- V@Per
- Gvisbinis
- jellojina
- Jauahahwiwisjs
- redpointer
- Jack of Spades
- PhysicsEnjoyer
- maritina07
- fortheloveofshizaya
- kostis76
- Loustep
- Sotiris 12
- charmander
- Joji
- Drscientist
- panosT436
- FNC_Sophia
- Elvi
- Vera
- Anna1974.
- sakplat
- Kanastasia_5883
- ioanna2007
- zoed
- giannhs2001
- Atenea
- ang12_012
- Startx0
- giorgos5002
- Nek21
- Unboxholics
- Giorgkalo
- Entropy24
- MariaApo
- Efi10
- Fwteini69
- m.b.
- ManDef
- foxypup
- 5607
- Dr.Katalyst
- Sofos Gerontas
- angrylook
- blissele
- Hmmytheos
- patoma
- mariel79
- friesnchocolate
- shuuu
- efthyyxoxo
- Dkate
- peris68
- mpimpika
- Martheos
- nimbus
- Tzam
- Paragontas7000
- Ilias__
- Pars3c
- BatGuin
- mariarina
- Lydiaaaaaaa
- Lathy
- lain
- gaidouri
- sophiaa
- elefther1ou_
- Kzaro
- Wonderkid
- F1L1PAS
- Giorgakis17
- tzoulio
- st.krf
- Georgiaaa_
- Nala
- Linsanity
- P.Dam.
- rafraf7
- kyriako
- geneticist
- Alex81
- ydroxoos
- nick34
- Κλημεντίνη
- American Economist
- SlimShady
- Vasilis13kia
- Albert 123
- Rene2004
- doctoradrian
- tan07
- annapdk
- Kabamaru Hayate
- confused???
- giannis06
- danai22
- maria1419
- Valioukoss
- afraim
- str07
- Nick_Athens
- thewitcher
- woasibe
- hello1234
- GIANCHRIS
- psychoticwaltz
- Vueqt
- mikrosamiamidi
- hello:)
- many of Filip
- andyklad
- Geraldsaga
- elinamav
- Greekfighter
- Dina
- Helen06
- rseven
- Ersa
- Thanos23P
- niki1973
- NikoBellic
- Σωτηρία
- pannnos1992
- Panagiotis849
- neuronova
- ειδήμων
- Isa
- Indecisive2
- Lia 2006
- Marel
- Neptune
- ck_chrysiis
- Ryuzaki
- wonderfullife!
- andreas....
- youravelonelygirl
- Maynard
- 29292929
- allall1
- EFAKIT
- ΘανάσοςG4
- korydallos
- 98.8%chimpanzee
- jYanniss
- Jesse_
- E.Z
- bibliofagos
- GV221
- Maraki3
- Giannismsn
- Help :)
- bigguy
- theodliar
- kostasst
- is123
- tomftw
- danonito_kyr
- Rawan
- kirizi3
- Debugging_Demon
- Panos725
- Frozensun
- nonameuser
- anni.sfk
- Msp1
- Hecticism
- Idkumm
- KonVag
- userguest
- Jojo K
- Angelorap19
- ismember
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Totreno
- Aggp
- EllieKal
- bboys
- Τρελας123
- Than003
- wingXer0
- J.Cameron
- Bleach_enjoyer
- agg1
- antonis97
- Pablo99
- haji
- Qwerty 0
- xrisamikol
- myrtle09
- Praxis
- Argyrisar
- catlover033
- Giorgosvr
- eirinipap
- fyllidas
- fleury
- georgepap21
- Miaaaa
- Evdokia. p
- Theme
- Saradhs michalopoulo
- g59
- zoeta_
- DiKar
- constansn
- agg41
- BiteTheDust
- kath717
- suaimhneas
- sokkapa
- mysticfallsgirl12
- Drm
- Mapz
- nikoslog06
- Calamis
- A350
- littlebean
- thomastam3
- Kris.gr
- fgk
- uXp
- iminspain
- iren
- ch2006
- kate45
- VFD59
- Dora140303
- mezzettino15
- Viktoriaki
- luluty
- roud
- Vasilis125
- Arvacon
- Ness
- Memetchi
- Libertus
- Εριφύλη
- angela_k
- theti1da
- sofia07
- marpa
- Abiogenesis
- kiyoshi
- MrDna
- Dr. Gl. Luminous
- NeosUser2023
- UnderGroundGr
- Volgetas
- athena10
- Ken
- Earthquake 123
- patatosalata22
- persi
- Walther Hermann Nern
- feni
- ikigai
- chjan
- donut_daddy
- air_fish
- mixaelaaa
- marikakitsou16
- Farmakopoios
- STRATOSZAX
- Angelica Vzl
- VIVA
- ilkat06
- Jomo
- gegeorgiou90
- Mitsaras23
- sachinidou
- tsakonamarianna2006
- panaman
- Panatha mono
- kost28
- eltqt
- wmaria
- natalix
- Albert.123
- Antomar3
- Annts
- ivannag
- xristos_k
- mar345
- nativepurpur
- phleidhs
- Only physics
- Alessandra Eliza
- roum
- Viktor
- Leo komm
- Paladin
- Coconut201
- neurogirl
- Kolokythiatoumpana
- MrDragonboy
- Girlll20
- Sophia.a1
- thepigod762
- Z4f3r_43
- physicscrazy
- estrela
- Mammy Nun
- math2arch
- Jbb
- George_
- Mhtsaras76
- EVJE
- 54321
- gzois
- DetectiveAgg
- Fernando_A
- Opiumred
- fofo
- aririn
- Aggel0sss
- melmel
- Iri2001
- love_to_learn
- χημεια4λαιφ
- tourtour
- Annie
- rafaela11
- kerto
- Gianukos
- Yolo06
- dmav
- GeorgePap2003
- Chris180
- bill09876
- Apocalypse
- SIAmia
- Lifelong Learner
- depyy
- Schlimazel
- Entelechus
- Claire05
- Mariosm.
- phoni
- The_New_Napoleon
- sotirislk
- globglogabgalab
- Obi-Wan Kenobi
- Έλενα Παπαμακαριου
- crazy_student
- Dmzk
- qwerty
- youresovain
- ένας τυχαίος
- chrisaa
- tsiobieman
- Aporias
- cannot_log_in
- Mara2004
- Antonia Alexandra
- PanosApo
- Profesor
- aggorf
- Basiliki.kiki
- VatoLoco
- marry.pp
- Hrw. P
- vavia
- _baddie__
- giapar
- Ilovemycats27
- achill_m
- ilovekpop
- Μιχαήλ
- iiTzArismaltor_
- Marios2020
- asia
- lent000
- dsmir
- guest24440
- manozzz
- Anonymous1
- Maria_Xagorari
- ogigidi
- Γιώτα Γιαννακού
- Magigi
- Πύρος
- StefanosMar
- AnnaRd
- Steliosgkougkou
- αντιγονη.
- Κλειώ Μ.
- NikNik1995
- suuuuiiii
- damn
- Polkiu
- Meow
- SoyN
- vbvbvbv
- Giannis_19
- Alexandros.Kourtis
- Mary06
- orestis3
- giannis05
- Nemesiis
- justanerd
- EFIANA
- kasl178
- Νικολινα
- spring day
- arko
- jimis2001
- stee
- a namaves
- emzou
- Mewmaw
- itsmet
- panagiotis12
- ilias_21
- kallikd
- dkwstas
- carnage
- arapakos
- Giota_pel
- user2002
- Peter Pan13
- augustine
- evaggelia anna
- KaterinakiL
- aris63
- Φινεύς
- Theo2005
- Sherlockina
- Βασιλης1234
- Kostas_Athens
- SKG
- giannis256
- angel27_
- Neiromai
- eukleidhs1821
- Croups
- Έμμα
- UserGr2023
- tfghp
- desperate-ambitious!
- μια φασαια
- petrosln
- penelopenick
- stam23
- Raum
- Mariamar
- Alexecon1991
- reddot
- Chrysa.k_
- blackmamba
- Lilpanther
- Γιώργος Ζ
- Ροβερτα
- Marcos.Kis
- chenchen
- Quincy
- ar_rubelen
- george777
- Zirene
- εχω κοκο ειμαι λοκο
- το κοριτσι του μαη
- IceCream05
- Giii
- Specon
- User2350
- George35
- mermaid89
- art_of_poetry
- thecrazycretan
- the.m024
- pavlos1511
- Asymvivastos
- Kitana
- oma06033
- oups
- Angelo
- gregory nub
- Philologist
- kalhkardia
- Ashley
- touloumpa
- Χρονοταξιδιώτης
- JoannaVas
- rosemary
- onion
- featherfuck
- Viedo
- korlef
- Deadly_sorrowX
- Oikonomologistis
- 69lover
- Mariahj
- George_dr
- katia.m
- nucomer
- katerinavld
- Χάρις
- Chemwizard
- crispol
- Αναστασία197
- Antonius
- Ioanna98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki