Καφετέρια του iSchool ΙΙ

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
Ψαρονέφρι με ανανά … ? Δηλαδή τρώγεται ?

Ωραία τα κεφτεδάκια … ο κιμάς γενικά μ αρέσει παντουυυ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.199 μηνύματα.
Ψαρονέφρι με ανανά … ? Δηλαδή τρώγεται ?

Ωραία τα κεφτεδάκια … ο κιμάς γενικά μ αρέσει παντουυυ
Αχ ... ναι τρώγεται.. ειπαμε εστιαζουμε στις κοιμισμενες γευσεις των κοριστιων...
Τα κοριτσια ειναι χαρισματικα με τις γευσεις γιατι εχουν 20% περισσοτερους γευστικους καλυκες απο τα αρσενικα..αλλα με τα πιτογυρα που να τις ανακαλυψουν.
Ο ανανας εχει εξαιρετικη απαλη γευση.. οπως και το ροδακινο το λευκο ή το λεμονατο//αλλα αυτο δεν το βρισκεις.
Ναι συνδυάζεται τελεια με ψητο φιλετο απο κατω... δροσια και γευση μαζι.

1759930475270.png

Οι συνταγες δεν λενε αληθειες πρεπει να τις προσαρμοσεις .

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα.
όντως με τα πιτόγυρα που να τις ανακαλύψουμε … αλλά φαίνεται πολύ γευστικό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

όντως με τα πιτόγυρα που να τις ανακαλύψουμε … αλλά φαίνεται πολύ γευστικό
Αλλά κ αυτά τα πιτόγυρα είναι ωραία τα ατιμαα

Να φανταστώ τρως ή είσαι της πιο υγιηνης διατροφής ?

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχ ... ναι τρώγεται.. ειπαμε εστιαζουμε στις κοιμισμενες γευσεις των κοριστιων...
Τα κοριτσια ειναι χαρισματικα με τις γευσεις γιατι εχουν 20% περισσοτερους γευστικους καλυκες απο τα αρσενικα..αλλα με τα πιτογυρα που να τις ανακαλυψουν.
Ο ανανας εχει εξαιρετικη απαλη γευση.. οπως και το ροδακινο το λευκο ή το λεμονατο//αλλα αυτο δεν το βρισκεις.
Ναι συνδυάζεται τελεια με ψητο φιλετο απο κατω... δροσια και γευση μαζι.

View attachment 153572

Οι συνταγες δεν λενε αληθειες πρεπει να τις προσαρμοσεις .

Εσύ είσαι της υγιεινής διατροφής ή προτιμάς κ πιτογυρα ; ή κάτι ενδιάμεσο..?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.199 μηνύματα.
Εσύ είσαι της υγιεινής διατροφής ή προτιμάς κ πιτογυρα ; ή κάτι ενδιάμεσο..?
Η υγιεινη διατροφη δεν εξαρτατε απο αυτον που τρωει αλλα απο αυτον που μαγειρευει.. εγω δεν εχω υγιεινη μαγείρισσα.
Τωρα πινω ελληνικο ξαναζεσταμενο στα μικροκυματακαι και νερο με πολλα παγακια .
Σε λιγο θα φαω λευκο σταφυλι ( γαματο καβαλας τραγανο..να μια ρωγα) με φετα μυτιληνης και φρυγανιες παπαδοπουλου.
Καλα τα ειπα.

1759939954966.png

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Σωστό κ αυτό
Η υγιεινη διατροφη δεν εξαρτατε απο αυτον που τρωει αλλα απο αυτον που μαγειρευει.. εγω δεν εχω υγιεινη μαγείρισσα.
Τωρα πινω ελληνικο ξαναζεσταμενο στα μικροκυματακαι και νερο με πολλα παγακια .
Σε λιγο θα φαω λευκο σταφυλι ( γαματο καβαλας τραγανο..να μια ρωγα) με φετα μυτιληνης και φρυγανιες παπαδοπουλου.
Καλα τα ειπα.

View attachment 153587
Σωστό κ αυτο

Σωστό κ αυτό
Σωστό κ αυτο
Από έξω τι προτιμάς:? Γενικά;

Σε γεύσεις

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Σωστό κ αυτό
Σωστό κ αυτο

Από έξω τι προτιμάς:? Γενικά;

Σε γεύσεις
Βασικα δεν ειναι επιλογη ειναι αναγκη... διαφορετικα οχι.
Πιτσα l'artigiano πεπερονι ή μαργαριτα ...και πιτογυρο με πιτα ''παξιμαδι'' απο la marina..και οταν υπαρχει χρημα noodle bar.
Και οχι e-food αν μπορουν.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιτσα l'artigiano πεπερονι ή μαργαριτα ...και πιτογυρο με πιτα ''παξιμαδι'' απο la marina..και οταν υπαρχει χρημα noodle bar.
Ωωω μια χαρά πιτσουλα κ πιτογυρο

Ωωω μια χαρά πιτσουλα κ πιτογυρο
Πιτσα παξιμάδι; πως ; ιδιετερη συνταγή; τι ακριβώς;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ξεροψημενη... αφου τις δινουν απλα ζεσταμενες.
οι κρισπυ πινελιες στο φαγητο ενισχύουν την γευση... παπαρα οχι ευχαριστω
Ωραία ακούγεται λαχταριστοο

Απο αλυσίδες fast food τι σ αρέσει ή κ όχι τοσο;

Ωραία ακούγεται λαχταριστοο

ξεροψημενη... αφου τις δινουν απλα ζεσταμενες.
οι κρισπυ πινελιες στο φαγητο ενισχύουν την γευση... παπαρα οχι ευχαριστω

Απο αλυσίδες fast food τι σ αρέσει ή κ όχι τοσο;

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Μακ ντοναλτ'ς -> green burger
Burger απλο απο το simply burger
Μπλε μπουλτοκ -> τυροπιτοειδη
Βeat -> καφε

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Jackaaroo που βλέπω παντού τι γίνεται;
ε παντου οχι.. ενα ξερω στην φραντζη...εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δεν εχω παρει.
Ρια σε 8 μυνηματα φτανω τα 15.100 κοπιαστικα μυνηματα και τελος η γευσιολογικη ανακρισης..πρεπει να βρεις αλλο θεμα.

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ε παντου οχι.. ενα ξερω στην φραντζη...εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δεν εχω παρει.
Ρια σε 8 μυνηματα φτανω τα 15.100 κοπιαστικα μυνηματα και τελος η γευσιολογικη ανακρισης..πρεπει να βρεις αλλο θεμα.
Τώρα πως καταλήξαμε από την Κρήτη κ φοιτητική ζωή, διακοπές στην γευσιγνωσία δεν ξερω🤣

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλά κάνεις κ μου τα ειπες ,δεν είπα κάτι αρνητικό.. κ σε ευχαριστώ ..σημαίνει ότι ροη της συζήτησης πάει πολύ καλά..
Κοιτα..βασικα εχεις μια ακατασχετη ικανοτητα συζητησης που εγω δεν εχω και μου λειπει... και οτι δεν εχω το θαυμαζω... και προσπαθω να μαθω... καταλαβες?

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτα..βασικα εχεις μια ακατασχετη ικανοτητα συζητησης που εγω δεν εχω και μου λειπει... και οτι δεν εχω το θαυμαζω... και προσπαθω να μαθω... καταλαβες?
Αυτό λέγεται κ πολυλογία, φλυαρία που έχω εγώ αλλά οκ 👍.. όπως το βλέπει κανείς , αλλά μπορεί να έχεις κ δίκιο ναιιι… Σκέφτομαι κάτι άλλο εκεί στο Πειραιά μετακόμισε πριν λίγες μέρες μια φίλη μου ,,, το Μικρολίμανο που είναι ?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Αυτό λέγεται κ πολυλογία, φλυαρία που έχω εγώ αλλά οκ 👍.. όπως το βλέπει κανείς , αλλά μπορεί να έχεις κ δίκιο ναιιι… Σκέφτομαι κάτι άλλο εκεί στο Πειραιά μετακόμισε πριν λίγες μέρες μια φίλη μου ,,, το Μικρολίμανο που είναι ?
Α μα εσυ εχεις κονε σε ολη την χωρα..
Το μικρολιμανο ειναι στην ακρη του πειραια στα ποδια του λοφου καστελας και προφητη ηλια
Ειναι ο ακριβος χωρος διασκεδασης που εχουμε ( εστιαση -καφε μονο) και το κεντρο τουριστων για αυτο. Εχει και με λιγα λευτα για νεους
Ακριβη περιοχη... με οχι συχνη συγκοινωνία .

Riaaaa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Α μα εσυ εχεις κονε σε ολη την χωρα..
Το μικρολιμανο ειναι στην ακρη του πειραια στα ποδια του λοφου καστελας.
Ειναι ο ακριβος χωρος διασκεδασης που εχουμε ( εστιαση -καφε μονο) και το κεντρο τουριστων για αυτο.
Ακριβη περιοχη... με οχι συχνη συγκοινωνία .

Τι ωραία που είναι .. εε ναι κοπέλα η συγκεκριμένη δεν θα έχει καθόλου θέμα λογικά .. θα της πω για Χριστούγεννα καλύτερα , δεν ξέρω πότε είναι πιο ωραία..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια