Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 210 μηνύματα.

Αυτό πήγαινα να γράψω, δεν θα αντικαταστήσει τον δικαστικό λειτουργό. Απλώς, θα προσφέρει βοήθεια στον ίδιο.Και γενικά για αρχή δεν είναι απλά σύμβουλος; Δηλαδή πρώτα δεν θα έχουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές τον σύμβουλο ΑΙ, και μετά θα γίνει η πλήρης αντικατάσταση;
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

φίλε δεν ξέρω τι θα επιλέξεις..μάλιστα και εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση, αλλά μην σκέφτεσαι τόσο ότι θα έχεις 5 χρόνια καθυστέρηση σε σχέση με τους άλλους...δε λέω είναι αρκετά χρόνια, αλλά αν είσαι καλός και σου κόβει σε αυτό που κάνεις μπορείς να κάνεις άλματα. Έχω δει για περιπτώσεις που το έχουν κάνει αυτό. Άσε που αυτά τα χρόνια δεν καθόσουν και έπαιρνες σημαντικές γνώσεις.Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!
Η αληθεια ειναι πως αυτο προσπαθω να κανω, να παρω οσα παραπανω ερεθισματα γινεται προκειμενου να παρω την πιο υπευθυνη για τον μελλον μου αποφαση.
Δεν κολλαω στα πτυχια σαν πτυχια, αλλα με προβληματιζει το πως θα βγαλω αλλα 4 χρονια σπουδων χωρις να εχω ενα σταθερο εισοδημα ολο τον χρονο και οτι θα αρχισω κατι τελειως διαφορετικο με 5 χρονια καθυστερηση σε σχεση με το μεσω παιδι που αρχιζει τωρα.
Επισης for the record, το πολυτεχνειο θα το βγαλω 100%, δεν εχω θεμα με την σχολη σαν σχολη, εκεινη μια χαρα βγαινει και καλα περναω ως φοιτητης, το μετα ειναι το θεμα και οτι δεν εχω βρει μεσα απο αυτην ακομα το παθος μου σε ενα κλαδο των πρακτικων εφαρμογων της.
Από την στιγμή που σου αρέσει ως χόμπι, έχεις σκεφτεί όταν τελειώσεις την σχολή σου κι μετά αν μπορείς να βιοπορίζεσαι λίγο από το πτυχίο των ημμυ ενώ σπουδάζεις νομική και αν σου αρέσει η καινούργια σχολή να συνεχίσεις και αν όχι να ασχοληθείς με τους υπολογιστές κλπ; Αφού θα έχεις ένα χαρτί και μάλιστα δυνατό στα χέρια σου πόσα θα χάσεις με ένα τέτοιο ρίσκο;
GoodFella
Νεοφερμένο μέλος
Ο GoodFella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

φίλε δεν ξέρω τι θα επιλέξεις..μάλιστα και εγώ έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση, αλλά μην σκέφτεσαι τόσο ότι θα έχεις 5 χρόνια καθυστέρηση σε σχέση με τους άλλους...δε λέω είναι αρκετά χρόνια, αλλά αν είσαι καλός και σου κόβει σε αυτό που κάνεις μπορείς να κάνεις άλματα. Έχω δει για περιπτώσεις που το έχουν κάνει αυτό. Άσε που αυτά τα χρόνια δεν καθόσουν και έπαιρνες σημαντικές γνώσεις.
Από την στιγμή που σου αρέσει ως χόμπι, έχεις σκεφτεί όταν τελειώσεις την σχολή σου κι μετά αν μπορείς να βιοπορίζεσαι λίγο από το πτυχίο των ημμυ ενώ σπουδάζεις νομική και αν σου αρέσει η καινούργια σχολή να συνεχίσεις και αν όχι να ασχοληθείς με τους υπολογιστές κλπ; Αφού θα έχεις ένα χαρτί και μάλιστα δυνατό στα χέρια σου πόσα θα χάσεις με ένα τέτοιο ρίσκο;
Σιγουρα ειναι ενας τροπος να γινει ενα δευτερο πτυχιο πιο βιωσιμο. Αν μπορεσω να τα συνδυάσω αποδοτικά θα ειναι το καλυτερο μου αλλα φυσικα ειναι υποθετικα ολα αυτα.
Εσυ πως εν τελει πηρες αποφαση για κατι αναλογο;
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

ακολούθησα εν μέρει το ένστικτο μου, το που είχα κλίση και φυσικά ένα πτυχίο που έχει διεξόδους (πράγμα που εσύ έχεις και στις δύο εναλλακτικές σου)Σιγουρα ειναι ενας τροπος να γινει ενα δευτερο πτυχιο πιο βιωσιμο. Αν μπορεσω να τα συνδυάσω αποδοτικά θα ειναι το καλυτερο μου αλλα φυσικα ειναι υποθετικα ολα αυτα.
Εσυ πως εν τελει πηρες αποφαση για κατι αναλογο;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.867 μηνύματα.

Αυτό ήδη συμβαίνει, απλώς με τρόπο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κατανοούν.Εννοώ ότι θα εξετάσουν πως συμπεριφέρεται αρχικά σε low-stake υποθέσεις και σταδιακά, θα συμμετάσχει και σε high-stake υποθέσεις (στις οποίες διακυβεύονται ζωές ανθρώπων, περιουσιών κλπ)
Το ερώτημα δεν είναι τόσο ποιον θα αντικαταστήσει και ποιον όχι βέβαια.
Η προσοχή πέφτει κυρίως στο γεγονός πως παλιότερα ένας έμπειρος θα ανέθετε μικρής προτεραιότητας tasks στους νέους και έτσι θα εκπαιδεύονταν ενώ ταυτόχρονα θα γλίτωνε και ο ίδιος χρόνο για να ασχοληθεί με πιο κρίσιμα θέματα. Αυτό δεν θα υφίσταται στο μέλλον όμως καθώς τα LLM στα χέρια ενός ειδικού θα ήταν το ίδιο ή και καλύτερα απο έναν νέο απόφοιτο απο άποψη ικανοτήτων.
Γενικώς τα πιο ανθεκτικά επαγγέλματα θα είναι αυτά που θα συνδυάζουν υψηλής πολυπλοκότητας τεχνική εργασία ή έρευνα. Τα επαγγέλματα τα οποία βασίζονται καθαρά σε reasoning και τα έσοδα προέρχονται απο mass services θα αντιμετωπίσουν πολύ δυσοίωνο μέλλον. Αλλά κράτα κυρίως πως ακόμα και στο καλό σενάριο που δεν φτάνει εκεί που τα trends προβλέπουν, θα πληγούν οι θέσεις για νέους απόφοιτους που θα προσπαθούν να μπουν σε ένα πεάγγελμα.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 952 μηνύματα.

Θέλω πολύ να το διαβάσω, παρ’οτι έχουμε μάθημα μεθοδολογίας του δικαίου στη σχολή που αντιστοιχεί αυτό το σύγγραμμα, εντούτοις δεν είναι εντός ύλης το βιβλίο καθ’εαυτο.Του Σούρλα επίσης προτείνω "Δίκαιο και Δικανική Κρίση". Ένας καταξιωμένος επιστήμονας της λογικής θα το καταλάβαινε.
Εάν σε ενδιαφέρει ο τομέας της θεωρίας του δικαίου σου προτείνω επίσης την ηθική των δικηγόρων που εξέδωσε φέτος ο αρτι αφυπηρετήσας καθηγητής Βουτσάκης που δίδαξε για τελευταία φορά το ομώνυμο σεμινάριο στην Αθήνα, βασιζόμενος σχεδόν εξ ολοκλήρου στο σύγγραμμα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.322 μηνύματα.

Εγώ πάντως στη συζήτηση περί νομικής και ΑΙ πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι δικαστές θα το καθυστερήσουν όσο μπορούν, αν επιχειρηθεί ποτέ να γίνει αντικατάστασή τους με την τεχνητή νοημοσύνη. Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι θα κριθεί αντισυνταγματικός σχετικός νόμος, θεωρώντας ότι παραβιάζει το άρθρο 8 του Συντάγματος. Κι επειδή εδώ θα διακυβεύονται οι ίδιες οι θέσεις τους, εικάζω ότι δεν θα προβούν σε δυναμική, σύμφωνη με το ενωσιακό δίκαιο ερμηνεία (sic).
Θέλω κι εγώ να το διαβάσω αυτό το βιβλίο. Κρίμα που αφυπηρέτησε, θα τον ήθελα και στη Φιλοσοφία Δικαίου...Εάν σε ενδιαφέρει ο τομέας της θεωρίας του δικαίου σου προτείνω επίσης την ηθική των δικηγόρων που εξέδωσε φέτος ο αρτι αφυπηρετήσας καθηγητής Βουτσάκης που δίδαξε για τελευταία φορά το ομώνυμο σεμινάριο στην Αθήνα, βασιζόμενος σχεδόν εξ ολοκλήρου στο σύγγραμμα.
Κι εμένα μου φαίνεται καλή αυτή η λύση που σου προτάθηκε. Συν τοις άλλοις, θα έχεις την ευκαιρία να δεις το τωρινό σου αντικείμενο στην πράξη και να διαπιστώσεις αν όντως δεν σε συγκινεί τόσο τελικά. Γιατί αλλιώς μπορεί να το φαντάζεσαι τώρα που το βλέπεις στο ακαδημαϊκό πλαίσιο κι αλλιώς να το βιώσεις όταν έρθει η ώρα να το εξασκήσεις ως επάγγελμα.Σιγουρα ειναι ενας τροπος να γινει ενα δευτερο πτυχιο πιο βιωσιμο. Αν μπορεσω να τα συνδυάσω αποδοτικά θα ειναι το καλυτερο μου αλλα φυσικα ειναι υποθετικα ολα αυτα.
gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 457 μηνύματα.

Καταρχάς το βασικό άμεσο πρόβλημα για την νομική κλίκα στην Ευρώπη και την Αμερική, η οποία έχει ενεργό συμμετοχή στα περισσότερα προβλήματα ξεκινώντας από την γραφειοκρατία, είναι το blockchain, τα έξυπνα συμβόλαια κτλ, όχι το AI. Το blockchain και τα έξυπνα συμβόλαια γενικά δημιουργήθηκαν by default για να πάνε κόντρα σε αυτό το νομικό σύστημα και κατ'επέκταση το τραπεζικό με τα κρυπτονομίσματα. Το AI μέχρι στιγμής έχει πιο ουδέτερη τάση.Εγώ πάντως στη συζήτηση περί νομικής και ΑΙ πιστεύω ότι και οι ίδιοι οι δικαστές θα το καθυστερήσουν όσο μπορούν, αν επιχειρηθεί ποτέ να γίνει αντικατάστασή τους με την τεχνητή νοημοσύνη. Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι θα κριθεί αντισυνταγματικός σχετικός νόμος, θεωρώντας ότι παραβιάζει το άρθρο 8 του Συντάγματος. Κι επειδή εδώ θα διακυβεύονται οι ίδιες οι θέσεις τους, εικάζω ότι δεν θα προβούν σε δυναμική, σύμφωνη με το ενωσιακό δίκαιο ερμηνεία (sic).
Και το AI οι ίδιοι οι δικαστές δεν θα το καθυστερήσουν απλά, αλλά θα το απορρίψουν και θα το απαγορεύσουν. Γιατί ανήκουν σε μια παλιά τάξη πραγμάτων, μαζί με τις δυτικές δημοκρατίες, τις δυτικές τράπεζες, τις δυτικές αυτοκινητοβιομηχανίες κτλ που δεν θέλουν με την καμία την τεχνολογική εξέλιξη. Από το 1980 άμα δεις είχε δημιουργηθεί η τάση ότι έρχονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα αντικαταστήσουν τα βενζινοκίνητα, έρχεται το AI που θα αντικαταστήσει όλους τους εργάτες κτλ... Μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα, και ακόμα άμα δεις πείθουν την κοινωνία ότι πάλι αυτά έρχονται αλλά πρακτικά ούτε ένα βήμα προς αυτά δεν γίνεται. Προχωρημένη στρατηγική παραπλάνησης.
Όσο για τους φίλους μας τους νομικούς του ischool προτείνω να ακούσουν τον Βενιζέλο σε μια ομιλία που είχε κάνει στην Νομική ΑΠΘ όπου εξηγούσε γιατί τελικά η Κίνα θα ηττηθεί, καθαρά επειδή δεν σπαταλάει το 99% των πόρων της σε νομικές γραφειοκρατίες και μελέτες - αναλύσεις του "δικαίου" και της "δημοκρατίας". Πάλευε μια ώρα να πείσει ότι αυτές οι μελέτες δεν είναι σπατάλη ενέργειας, πόρων και χρόνου και ότι είναι το καλύτερο όπλο της δύσης ενάντια στην Κίνα. Εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι ένας από τους 2-3 βασικούς λόγους παρακμής και τελικά ήττας της δύσης.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Είσαι καινούριος εδώ, και δε γνωρίζεις πως γίνεται η κουβέντα.Ποτέ εννοείς ποτέ, ή τα επόμενα 20 χρόνια; Και αναφέρεσαι στην Ελλάδα; Ή γενικά στην Ευρώπη και την Δύση; Ή σε όλο τον κόσμο;
Εσύ φέρεις το βάρος απόδειξης των ισχυρισμών σου.
Με το να με ρωτάς 150 υποερωτήσεις, οιονεί ανακριτικά τύπου ΓΑΔΑ, και μετά να μου λες "απάντα ρε κότα" θα έχει ως μόνη συνέπεια το να μη σου απαντάω απλά.
Και αν θες να ξέρεις για αυτό που λες υπάρχουν συν τοις άλλοις και συνταγματικής φύσεως εμπόδια. Αλλά επαναλαμβάνω, φαίνεται πως ΔΕΝ είσαι νομικός, αλλά επιμένεις μιλώντας για κάτι που δε το ξέρεις ούτε κατ' ελάχιστον.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε βλέπω καθόλα ενήμερο και χαίρομαι.Θέλω πολύ να το διαβάσω, παρ’οτι έχουμε μάθημα μεθοδολογίας του δικαίου στη σχολή που αντιστοιχεί αυτό το σύγγραμμα, εντούτοις δεν είναι εντός ύλης το βιβλίο καθ’εαυτο.
Εάν σε ενδιαφέρει ο τομέας της θεωρίας του δικαίου σου προτείνω επίσης την ηθική των δικηγόρων που εξέδωσε φέτος ο αρτι αφυπηρετήσας καθηγητής Βουτσάκης που δίδαξε για τελευταία φορά το ομώνυμο σεμινάριο στην Αθήνα, βασιζόμενος σχεδόν εξ ολοκλήρου στο σύγγραμμα.
Την "Ηθική των Δικηγόρων" του Βουτσάκη έτυχε και το αγόρασα μόλις ακριβώς βγήκε φέτος από το Σάκκουλα στην Εθνικής Αμύνης (οι υπάλληλοι μού είπαν ότι μόλις βγήκε από το πιεστήριο). Πάρα πολύ ωραίο βιβλίο, αν και στη μέση και κάτω γίνεται πολύ ακαδημαϊκο-φιλοσοφικό (ουσιαστικά προσπαθεί να σου αντιτάξει με επιχειρήματα γνωσιοθεωρίας γιατί αξίζουν όμοιας κανονιστικής ισχύς με τους θετικούς νόμους του κράτους οι ηθικές υποδείξεις του κώδικα δεοντολογίας δικηγόρων). Προσωπικά το κεφάλαιό του "Η Δικηγορία και το Νόημα της Ζωής" μου προξένησε δάκρυα χαράς διαβάζοντάς το.
Όσον αφορά το "Δίκαιο και Δικανική Κρίση" το διάβασα μόνος μου από την αρχή μέχρι το τέλος, γιατί στο δικό μας μάθημα "Μεθοδολογίας Δικαίου" είχαμε ένα αισχρό σύγγραμμα 140 σελίδων που δε θέλω καν να αναφερθώ. Για το βιβλίο του Σούρλα, είναι καταπληκτικά ωραία δομημένο και πολύ επιστημονικό με την έννοια ότι προσεγγίζει σε σημεία μελέτη λογικής (π.χ. τι είναι η υπαγωγή στην ελάσσονα προκειμένη, ποιές υποπροτάσεις την απαρτίζουν, γιατί μας νοιάζει αυτό π.χ. σχετικό δεδικασμένο κλπ). Βαρύ, ωραίο, νομικό βιβλίο. Και να μη το κάνεις σαν μάθημα, για εμένα αξίζει να το μελετήσεις γιατί σίγουρα σου χρησιμεύει σαν νομικό βοήθημα.
Στη βιβλιοθήκη ενός μάχιμου δικηγόρου θεωρώ τού αξίζει οπωσδήποτε θέση, δίπλα από το Βαθρακοκοίλη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αξίζει οπωσδήποτε μια ανάγνωση. Είναι και σχετικά φτηνό (25; €). Περίμενε λίγο καιρό γιατί σίγουρα θα το αγοράσει η βιβλιοθήκη του τμήματός σου ώστε να το δανειστείς.Θέλω κι εγώ να το διαβάσω αυτό το βιβλίο.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 952 μηνύματα.

Πραγματικά εάν παρακολουθούσες το σεμινάριο θα το λάτρευες, το μάθημα διεξήγετο στο γραφείο του καθηγητή και όχι σε αίθουσα διδασκαλίας, ως επι το πλείστον βλέπαμε ταινίες και συζητούσαμε επ αυτών!Προσωπικά το κεφάλαιό του "Η Δικηγορία και το Νόημα της Ζωής" μου προξένησε δάκρυα χαράς διαβάζοντάς το.
Αξίζει οπωσδήποτε μια ανάγνωση. Είναι και σχετικά φτηνό (25; €). Περίμενε λίγο καιρό γιατί σίγουρα θα το αγοράσει η βιβλιοθήκη του τμήματός σου ώστε να το δανειστείς.
@Poirot Υπαρχουν στη βιβλιοθηκη μας 3 αντίτυπα που δώρισε μετά την κυκλοφορία ο καθηγητής
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Χαχαχα να φανταστώ βλέπατε το And Justice for All με τον Al Pacino.Πραγματικά εάν παρακολουθούσες το σεμινάριο θα το λάτρευες, το μάθημα διεξήγετο στο γραφείο του καθηγητή και όχι σε αίθουσα διδασκαλίας, ως επι το πλείστον βλέπαμε ταινίες και συζητούσαμε επ αυτών!
@Poirot Υπαρχουν στη βιβλιοθηκη μας 3 αντίτυπα που δώρισε μετά την κυκλοφορία ο καθηγητής
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 952 μηνύματα.

Χαχα ναι,εξ ου και η αναφορα της ταινιας στην θεμελιωση της δεοντοκρατικης αντιληψης περι δικηγοριας.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Πολύ σωστό!Χαχα ναι,εξ ου και η αναφορα της ταινιας στην θεμελιωση της δεοντοκρατικης αντιληψης περι δικηγοριας.
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 350 μηνύματα.

Τo the firm επισης ταινιαρα με τον tom cruise!Χαχαχα να φανταστώ βλέπατε το And Justice for All με τον Al Pacino.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Πωωω ναι τι μου θύμισες!Τo the firm επισης ταινιαρα με τον tom cruise!
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 350 μηνύματα.

Μου αρεσε που ρωταγε τον gene hackman γιατι εγινες δικηγορος? Και λεει οτι εβλεπε τους δικηγορους που επαιζαν golf που ηταν ανετοι. Ουσιαστικα εγινε για τα λεφτα. Βεβαια στην ελλαδα εχω ακουσει τραγικα πραγματα!Πωωω ναι τι μου θύμισες!
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Ευτυχώς συνηθώς αυτοί δε πάνε πολύ μακριά στο στίβο των δικηγόρων/νομικών.Μου αρεσε που ρωταγε τον gene hackman γιατι εγινες δικηγορος? Και λεει οτι εβλεπε τους δικηγορους που επαιζαν golf που ηταν ανετοι. Ουσιαστικα εγινε για τα λεφτα. Βεβαια στην ελλαδα εχω ακουσει τραγικα πραγματα!
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 350 μηνύματα.

Για αμερικη μαλλον ναι αν και εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα να εισαι εκει δικηγορος γενικα.Ευτυχώς συνηθώς αυτοί δε πάνε πολύ μακριά στο στίβο των δικηγόρων/νομικών.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.408 μηνύματα.

Παντού είναι καλά να είσαι δικηγόρος.Για αμερικη μαλλον ναι αν και εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα να εισαι εκει δικηγορος γενικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- st.krf
- SlimShady
- Hased Babis
- elefther1ou_
- GoodFella
- gaidouri
- iiTzArismaltor_
- aris65
- korlef
- Searching
- FNC_Sophia
- sophieee
- Dr. Gl. Luminous
- abyssiniancat
- Lathy
- shuuu
- gegeorgiou90
- Sotiris 12
- Unboxholics
- panaman
- redpointer
- Κλημεντίνη
- GeorgePap2003
- charmander
- giorgos5002
- sakplat
- Jauahahwiwisjs
- Corfu kitty
- Mistis tis erimou
- Indecisive2
- panunniotis
- Drscientist
- Maynard
- ang12_012
- Entropy24
- waakaq
- stella22
- psychoticwaltz
- Scandal
- antonis97
- bigguy
- P.Dam.
- phoni
- Ryuzaki
- Xryssa
- crankshaft345
- johnsala
- thenutritionist
- Pyotr_Krasnov
- mpimpika
- Paragontas7000
- Than003
- jellojina
- andyklad
- geneticist
- Giannismsn
- Lia 2006
- Atrlef
- thewitcher
- Huener
- giannhs2001
- Ilias__
- soleilst
- F1L1PAS
- tsiobieman
- tzoulio
- vtsou1
- Martheos
- Mixalis!
- Vera
- bibliofagos
- Tzam
- EFAKIT
- iew
- bobbos188
- thanasarasz
- Anna1974
- Fwteini69
- Dina
- andromaxh07
- allall1
- Natsuko
- globglogabgalab
- kyriako
- Efi10
- jYanniss
- mariarina
- E.Z
- hello1234
- XRY
- Leo komm
- AggelikiGr
- Kzaro
- BillyTheKid
- Asterias54
- restinbass
- Jesse_
- Alexnik
- argiri p
- Maraki27
- beatrixx
- aphie
- Viktor
- ΘανάσοςG4
- Μιχαήλ
- A350
- Coconut201
- BatGuin
- kiyoshi
- J.Cameron
- Steliosgkougkou
- Lifelong Learner
- carnage
- vroum
- Φινεύς
- panagiotis23
- GV221
- Dion G.
- Kate1914
- suaimhneas
- constansn
- Μήτσος10
- Alin22
- flowermd
- Libertus
- love_to_learn
- Αναστασία197
- Wonderkid
- Paladin
- angies
- agg41
- ggl
- Hmmytheos
- panosT436
- eukleidhs1821
- estrela
- Alessandra Eliza
- V@Per
- ένας τυχαίος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.