Δεν θα έχεις κανένα θέμα ηλικιακά.
Εδώ ο άλλος ειδικευόμενος, έβαζε τους συγγενής του και καλά να τους εμβολιάσει κι έχυνε τα μπόλια στο πάτωμα...

50+ ο τύπος.
Τους τύπους μην τους ψάχνεις, θέλεις μόνο το συμπερασματικό τύπο, οι αποδείξεις έχουν "μαθηματικά κενά", μπορεί να λείπουν 1-2 σειρές που κανονικά θα έπρεπε να είναι εκεί και έτσι δεν μπορείς να πας από την αρχή στο συμπέρασμα από μόνος σου.
Θέλει στεγνή και στυγνή παπαγαλία το όλο θέμα, δεν μπορώ να το πω πιο απλά.
Σημειώσεις ούτε τα φροντιστήρια δεν θα σου δώσουν. Το όποιο "συμφωνητικό" εχεμύθειας δεν θεωρώ ότι έχει κάποια νομική ισχύ, γίνεται κυρίως για εκφοβισμό και για να μην χαθεί η σίγουρη δουλειά (γιατί εάν διαρρεύσεις τις καλές σημειώσεις σε άλλους 2 μόνο, το φροντιστήριο αυτόματα έχει χάσει 4000 ).
Για εμένα ξέχνα τις κατατακτήριες, εάν σε τρομάζουν οι πανελλήνιες. Οι πανελλήνιες σε δυσκολία αποτελούν μακρινή ανάμνηση σε σχέση με τις κατατακτήριες, ειδικά για εκεί που θέλεις και την πόλη που θέλεις.
Δεν στο λέω με κακό τρόπο, δεν έχω κάτι να χάσω, απλά είναι άσχημο να βλέπω ανθρώπους να χάνουν το χρόνο και το χρήμα τους, ακολουθώντας έναν αδύνατο, δεδομένου των συνθηκών τους, δρόμο.
Να μου έλεγες μπορείς να κάτσεις 1-2 χρόνια χωρίς δουλειά, και έχεις και 2 δραχμές στην άκρη να πληρώσεις τα φροντιστήρια, το συζητάμε.
Προσανατολίσου σε αυτό που είπε η Glitterstar ή στο πρωϊνό ΓΕΛ και δεν θα το μετανιώσεις (ή μάλλον, θα το μετανιώσεις λιγότερο)