Καλοκαιρινό ανδρικό ντύσιμο

Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε?
Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε?
Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. :P
ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ:hehe:

Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά:pfff:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ:hehe:

Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά:pfff:

Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς.

Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε:P

Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ":P

Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς.

Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. :whistle:

Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. :whistle:
Και να ενδιαφερόταν...:whistle:

Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο:
53o7yv-1.jpg

Τα παπούτσια τα σπάνε:hehe::hehe:

Άκυρο

οι βράκες σε αγόρια. :sick:
ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. :mpliaks:

Και να ενδιαφερόταν...:whistle:

Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο:
53o7yv-1.jpg

Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back