Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:03 Η Miss Brightside: #81 24-08-12 02:03 Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε? Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Ο jj! έγραψε: #82 24-08-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε? Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. Click για ανάπτυξη... ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:24 Η Miss Brightside: #83 24-08-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Click για ανάπτυξη... Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:26 Ο jj! έγραψε: #84 24-08-12 02:26 Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Ο venividivici43946: #85 24-08-12 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε? Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Ο jj! έγραψε: #82 24-08-12 02:14 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε? Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. Click για ανάπτυξη... ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:24 Η Miss Brightside: #83 24-08-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Click για ανάπτυξη... Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:26 Ο jj! έγραψε: #84 24-08-12 02:26 Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Ο venividivici43946: #85 24-08-12 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Η μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε? Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ.. Click για ανάπτυξη... ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:24 Η Miss Brightside: #83 24-08-12 02:24 Αρχική Δημοσίευση από jj!: ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Click για ανάπτυξη... Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:26 Ο jj! έγραψε: #84 24-08-12 02:26 Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Ο venividivici43946: #85 24-08-12 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά Click για ανάπτυξη... Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:26 Ο jj! έγραψε: #84 24-08-12 02:26 Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Ο venividivici43946: #85 24-08-12 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενικότερα, οτιδήποτε γίνεται "σούπα", καλό είναι να το αποφεύγουμε Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:29 Ο venividivici43946: #85 24-08-12 02:29 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:32 Η Miss Brightside: #86 24-08-12 02:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας. Click για ανάπτυξη... Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:34 Ο jj! έγραψε: #87 24-08-12 02:34 Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kalhkardia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα παπούτσια τα σπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:35 Η Miss Brightside: #88 24-08-12 02:35 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Τα παπούτσια τα σπάνε Click για ανάπτυξη... Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 02:36 Η carpe_nochtem: #89 24-08-12 02:36 Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άκυρο οι βράκες σε αγόρια. ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω. Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Και να ενδιαφερόταν... Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο: Spoiler Click για ανάπτυξη... Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.