Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑΗ μονοχρωμία δε παίζει ως επιλογή ε?
Τι κόλλημα αυτό με τις καρό βερμούδες, καρό πουκάμισα κλπ κλπ..![]()

Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

ΠΕΣ ΤΑ, ΠΕΣ ΤΑ
Ακόμη και οι παππούδες έτσι ντύνονται. Εγώ κάνω τη διαφορά![]()
Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Είμαι υπέρ του " ο καθένας έχει το δικό του στυλ"

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αυτό που μου ανεβάζει δε την πίεση στο 20 (τη μικρή πάντα), είναι τα αβυσσαλέα V που φοράνε αρκετοί, σε έντονους, μάλιστα, χρωματισμούς.
Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας.

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Και να ενδιαφερόταν...Δε νομίζω ότι αυτή η κατηγορία ενδιαφέρεται να προσελκύσει την προσοχή σας.![]()

Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο:

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε δε σου είπα να πάρεις και τα ίδιαΤα παπούτσια τα σπάνε![]()

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

οι βράκες σε αγόρια.

ψοφάω,δεν αντέχω,μου τρέχουν τα μάτια έξω.

Και να ενδιαφερόταν...
Anyway, εμένα μ'αρέσει κάτι τέτοιο για καλοκαίρι (πιάνετε το γενικό κλίμα πιστεύω), απλό και όμορφο:
![]()
Για έναν της ηλικίας μου με καμία πίστη. Τώρα αν είναι κάνας 24χρονος και βάλε,το συζητάμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.