Κάνω λίγο πλάκα. Συζητάω περισσότερο σοβαρά. Απλώς, βλέποντας μια ευκαιρία να βάλω λίγο χιούμορ στη συζήτηση, δε βλέπω το γιατί να μην το κάνω

.
ή νομιζεις οτι λεγοντας αυτα(παρολο που φυσικα και δεν τα πιστευεις) μπορεις να ενισχυεις τη θεση σου.
Ω, ναι, τα πιστεύω. Μακάρι να ήσουν εδώ μπροστά μου να σου το έλεγα κοιτώντας σε κατάματα, αλλά ναι, το πιστεύω πραγματικά. Δεν υπερβάλλω.
Παντως ειμαι περιεργος να δω την αντιδραση σου αν ερθει σπιτι σου ενας φιλος σου και καθως πινετε τον καφε σας το κανει
Δεν είπα ότι γουστάρω να βλέπω ανθρώπους να χέζουν δίπλα μου την ώρα που τρώγω, είπα ότι θα το προτιμούσα από το να καπνίζουν. Αν θες πάντως να μάθεις την αντίδρασή μου:
"Πάρε σφουγγαρίστρα και χαρτί και μάζεψε τα σκατά σου."

Στο σπίτι μου, πάντως, κάνω εγώ (ή, μάλλον, μιας και δεν είναι καταδικό μου, οι γονείς μου) κουμάντο, οπότε από εμάς εξαρτάται το αν κάποιος θα καπνίσει, αν κάποιος θα αφοδεύσει σε κοινή θέα, ή κάνει οτιδήποτε άλλο.
Σε χώρους κοινόχρηστους, δεν κάνω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε ο καταστηματάρχης, αλλά ο νόμος, κουμάντο.
Η αηδία είναι πολύ μα πολύ σχετικό πράγμα. Όπως σου έχω ήδη εξηγήσει, θεωρώ το τσιγάρο πολύ πιο αηδιαστικό πράγμα. Κι εγώ το μόνο που κάνω είναι να σου αναφέρω κάτι που συνέβαινε από την αρχή του ανθρωπίνου γένους. Ενώ όταν είμαι κάπου που καπνίζουν, και με ενοχλεί, θα τους πω "αλλάξτε συνήθεια γιατί αηδιάζω εύκολα με αυτήν"; Ω, μπορεί να τους πω να σταματήσουν. Αλλά θα με ακούσουν; Και, προπάντος, έχουν
δικαίωμα να μην σταματήσουν (και στο κάτω-κάτω, να το ξεκινήσουν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν);