orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 02:59 Ο orathac έγραψε: #1.441 05-01-10 02:59 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Μήπως εν τέλει είσαι δέσμιος του αγώνα σου αυτού για ελευθερία; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι τόσο καιρό παλεύω για την ελευθερία που ήδη έχω και την χάνω εξαιτίας του αγώνα αυτού, τότε για μένα ελευθεριά σημαίνει κάτι παραπάνω από τον ορισμό του λεξικού σου, αν εννοείς κάτι άλλο, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:08 Ο kotsis1 έγραψε: #1.442 05-01-10 03:08 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αν εννοείς ότι τόσο καιρό παλεύω για την ελευθερία που ήδη έχω και την χάνω εξαιτίας του αγώνα αυτού, τότε για μένα ελευθεριά σημαίνει κάτι παραπάνω από τον ορισμό του λεξικού σου, αν εννοείς κάτι άλλο, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Και για μένα ελευθερία είναι το υπέρτατο προσόν της ανθρώπινης ύπαρξης.Αλλά ελεύθερος δεν είσαι μονάχα απέναντι στην κοινωνία και στους γύρω σου,ελεύθερος είσαι και απέναντι στον εαυτό σου.Η απολυτότητα της σκληρότητας,καθώς είναι απόλυτη από τη στιγμή που θεωρείται το μόνο μέσο διατήρησης της ελευθερίας σου,αυτομάτως σε περιορίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:14 Ο orathac έγραψε: #1.443 05-01-10 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο kotsis1 έγραψε: #1.444 05-01-10 03:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Click για ανάπτυξη... Yeap,απομακρυνόμαστε. Ώραίο το κάπνισμα,κατ'εμέ,βέβαια και αυτό κρατάει τη γοητεία του όταν δεν περιορίζεται στη χρήση.Εννοώντας ότι ο καθένας καπνίζει όποτε και όπου θέλει,χωρίς να επηρεάζεται απο τα ''καπνιστικά'' δεδομένα της εποχής μας. Είμαι σαφώς υπέρ του νόμου απαγόρευσης σε δημόσιους χώρους,ωστόσο κατά της ολικής απαγόρευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:02 Ο miv έγραψε: #1.445 05-01-10 06:02 Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Μήπως εν τέλει είσαι δέσμιος του αγώνα σου αυτού για ελευθερία; Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι τόσο καιρό παλεύω για την ελευθερία που ήδη έχω και την χάνω εξαιτίας του αγώνα αυτού, τότε για μένα ελευθεριά σημαίνει κάτι παραπάνω από τον ορισμό του λεξικού σου, αν εννοείς κάτι άλλο, εξηγήσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:08 Ο kotsis1 έγραψε: #1.442 05-01-10 03:08 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αν εννοείς ότι τόσο καιρό παλεύω για την ελευθερία που ήδη έχω και την χάνω εξαιτίας του αγώνα αυτού, τότε για μένα ελευθεριά σημαίνει κάτι παραπάνω από τον ορισμό του λεξικού σου, αν εννοείς κάτι άλλο, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Και για μένα ελευθερία είναι το υπέρτατο προσόν της ανθρώπινης ύπαρξης.Αλλά ελεύθερος δεν είσαι μονάχα απέναντι στην κοινωνία και στους γύρω σου,ελεύθερος είσαι και απέναντι στον εαυτό σου.Η απολυτότητα της σκληρότητας,καθώς είναι απόλυτη από τη στιγμή που θεωρείται το μόνο μέσο διατήρησης της ελευθερίας σου,αυτομάτως σε περιορίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:14 Ο orathac έγραψε: #1.443 05-01-10 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο kotsis1 έγραψε: #1.444 05-01-10 03:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Click για ανάπτυξη... Yeap,απομακρυνόμαστε. Ώραίο το κάπνισμα,κατ'εμέ,βέβαια και αυτό κρατάει τη γοητεία του όταν δεν περιορίζεται στη χρήση.Εννοώντας ότι ο καθένας καπνίζει όποτε και όπου θέλει,χωρίς να επηρεάζεται απο τα ''καπνιστικά'' δεδομένα της εποχής μας. Είμαι σαφώς υπέρ του νόμου απαγόρευσης σε δημόσιους χώρους,ωστόσο κατά της ολικής απαγόρευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:02 Ο miv έγραψε: #1.445 05-01-10 06:02 Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Αν εννοείς ότι τόσο καιρό παλεύω για την ελευθερία που ήδη έχω και την χάνω εξαιτίας του αγώνα αυτού, τότε για μένα ελευθεριά σημαίνει κάτι παραπάνω από τον ορισμό του λεξικού σου, αν εννοείς κάτι άλλο, εξηγήσου Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Και για μένα ελευθερία είναι το υπέρτατο προσόν της ανθρώπινης ύπαρξης.Αλλά ελεύθερος δεν είσαι μονάχα απέναντι στην κοινωνία και στους γύρω σου,ελεύθερος είσαι και απέναντι στον εαυτό σου.Η απολυτότητα της σκληρότητας,καθώς είναι απόλυτη από τη στιγμή που θεωρείται το μόνο μέσο διατήρησης της ελευθερίας σου,αυτομάτως σε περιορίζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:14 Ο orathac έγραψε: #1.443 05-01-10 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο kotsis1 έγραψε: #1.444 05-01-10 03:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Click για ανάπτυξη... Yeap,απομακρυνόμαστε. Ώραίο το κάπνισμα,κατ'εμέ,βέβαια και αυτό κρατάει τη γοητεία του όταν δεν περιορίζεται στη χρήση.Εννοώντας ότι ο καθένας καπνίζει όποτε και όπου θέλει,χωρίς να επηρεάζεται απο τα ''καπνιστικά'' δεδομένα της εποχής μας. Είμαι σαφώς υπέρ του νόμου απαγόρευσης σε δημόσιους χώρους,ωστόσο κατά της ολικής απαγόρευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:02 Ο miv έγραψε: #1.445 05-01-10 06:02 Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsis1: Εννοώ ότι η προσκόλληση σου στον αγώνα ίσως(λέω ίσως γιατί δεν γνωρίζω τί γίνεται στη ζωή σου) αντιστρέψει την κατάσταση,δηλαδή η ανάγκη να παραμείνεις ''δυνατός'' ,όπως εσύ έχεις θέσει τον δυνατό άνθρωπο,δεν σου αφήσει περιθώρια να απολαύσεις την ελευθερία ενός λιγότερου ''δυνατού'' ανθρώπου,που ξεπερνάει ακόμη και την ίδια την ιδέα της ελευθερίας. Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1 Δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 421 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 03:20 Ο kotsis1 έγραψε: #1.444 05-01-10 03:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Click για ανάπτυξη... Yeap,απομακρυνόμαστε. Ώραίο το κάπνισμα,κατ'εμέ,βέβαια και αυτό κρατάει τη γοητεία του όταν δεν περιορίζεται στη χρήση.Εννοώντας ότι ο καθένας καπνίζει όποτε και όπου θέλει,χωρίς να επηρεάζεται απο τα ''καπνιστικά'' δεδομένα της εποχής μας. Είμαι σαφώς υπέρ του νόμου απαγόρευσης σε δημόσιους χώρους,ωστόσο κατά της ολικής απαγόρευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:02 Ο miv έγραψε: #1.445 05-01-10 06:02 Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Μέχρι τώρα έχει δουλέψει προς όφελος μου, γιαυτό και συνεχίζω αυτόν τον αγώνα ακριβώς γιατί μου πρόσφερε αυτό. Τώρα νταξ ήμαστε μακριά από το θέμα. Click για ανάπτυξη... Yeap,απομακρυνόμαστε. Ώραίο το κάπνισμα,κατ'εμέ,βέβαια και αυτό κρατάει τη γοητεία του όταν δεν περιορίζεται στη χρήση.Εννοώντας ότι ο καθένας καπνίζει όποτε και όπου θέλει,χωρίς να επηρεάζεται απο τα ''καπνιστικά'' δεδομένα της εποχής μας. Είμαι σαφώς υπέρ του νόμου απαγόρευσης σε δημόσιους χώρους,ωστόσο κατά της ολικής απαγόρευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:02 Ο miv έγραψε: #1.445 05-01-10 06:02 Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:08 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.446 05-01-10 06:08 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, για να επιστρέψουμε και λίγο σ'αυτο που ζήτησαν οι καπνιστές, εγώ συνήθως τις ελάχιστες φορές που καπνίζω πουράκι (όχι τσιγάρο, το σιχαίνομαι), προτιμώ Cafe Creme Blue, πως σας φαίνονται οσοι τα έχετε δοκιμάσει; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε για τη χαρη. Τα κιτρινα;Εγω τα κιτρινα ειχα κανει και ειναι αρκετα καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 06:48 Ο miv έγραψε: #1.447 05-01-10 06:48 Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:10 Ο orathac έγραψε: #1.448 05-01-10 08:10 Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:24 Ο miv έγραψε: #1.449 05-01-10 08:24 Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 08:40 Ο orathac έγραψε: #1.450 05-01-10 08:40 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Πιθανολογώ συζητάμε για ό,τι καπνίζεται, παραμείνετε όμως στα νόμιμα πλαίσια, μη τρέχουν και τον Πέτρο. Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλώ, η σάλβια είναι ακόμα νόμιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hydra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 09:56 Ο Hydra έγραψε: #1.451 05-01-10 09:56 Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το τσιγαρο ετσι και το αρχισεις,τρεχα γυρευε μετα... Για μερικους ειναι πολυ δυσκολο να το κοψουν,εγω καπνιζω 3-4 τσιγαρα το χρονο με την παρεα,αλλα εχω φτασει σε σημειο να θελω κι αλλο... Οποτε δεν το ξανακουμπησα γιατι καταλαβα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικο. Ασε,καλυτερα.Να χω την υγεια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 10:38 Ο fockos έγραψε: #1.452 05-01-10 10:38 εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ δοκίμασα στριφτά αλλα δεν μου άρεσαν τα άλλα είναι πιο νόστιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:13 Ο Anthony έγραψε: #1.453 05-01-10 14:13 σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... εκτωτε σταματησα καθε μα καθε ενασχοληση με οτι εχει να κανει με τσιγαρα πουρα στριφτα κλπ γιατι πολλα συμβαινουν και καλο ειναι να προσεχουμε οσο μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:35 Ο m3Lt3D έγραψε: #1.454 05-01-10 14:35 Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miv: Όχι, όταν λέω Blue εννοώ τα μπλε. Αν και γενικά έχω δοκιμάσει κι άλλα της ίδιας μάρκας, μπορεί να προτιμώ blue αλλά και τα υπόλοιπα δεν ειναι άσχημα... Click για ανάπτυξη... Zboing! μην παρεξηγεις η ωρα ηταν δυσκολη Αρχική Δημοσίευση από orathac: Btw στο θέμα αυτό, μιλάμε για οτιδήποτε γενικά καπνίζετε (από τσιγάρα μέχρι σάλβια) ή μόνο πούρα, πουράκια και τσιγάρα? Click για ανάπτυξη... εγω προτινω για ο,τιδηποτε.Εκτος αν θεωρηθει στο τελος οτι παρακινουμαστε απο χρηστη με κωδικο ονομα 'orathac' στη φουντα. Και ο αργιλες μια χαρα ειναι,απλως ειναι για αλλη χρηση απο αυτη του τσιγαρου.Αγαπημενες γευσεις:φρουτα του δασους,μηλο,μπανανα Εχετε δοκιμασει φιλτρακια-μεντα;Εγω πηρα μια φορα και ειχαν πολυ φαση.(φυσικα και δε λεει να τα κανεις συστηματικα ομως)Παρτε τα μια φορα οσοι κανετε στριφτα να δειτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:19 Η _DORA_ έγραψε: #1.455 05-01-10 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: σαν τον Χαραλαμπο δεν υπαρχει παιδια...δεν καπνιζω το σιχαινομαι αλλα στη ζωη μ 2 πραματα δοκιμασα απο μια φορα....μια φορα εκανα Χαραλαμπο(λιγο βεβαια,για να λεω οτι το δοκιμασα) και ναργιλε με μεντα που μεσα ριξανε λιγο τσιπουρο...αλλο πραγμα μιλαμε.... Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτό πάλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Ο Anthony έγραψε: #1.456 05-01-10 15:25 χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χεχεχε.....ρωτα τον οrathak....θα ξερει...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_DORA_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:25 Η _DORA_ έγραψε: #1.457 05-01-10 15:25 ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραία περιμένω κύριε orathak... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 15:32 Ο Anthony έγραψε: #1.458 05-01-10 15:32 επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επειδη βλεπω να μην σου λυθει η απορια εγκαιρα θα στο πω πλαγιως....ειναι κατι το οποιο αν το καπνισεις αρκετα(2-3 τσιγαρα ας πουμε) θα βλεπεις πρασινους δρακους στην κουζινα και ενα τριτο χερι να φυτρωνει μπροστα σου...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Ο fockos έγραψε: #1.459 05-01-10 16:53 Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 71 72 73 74 75 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 73 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Ο Anthony έγραψε: #1.460 05-01-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Πάντως το τσιγάρο σε γενικές γραμμές κάνει καλό την υγεία μας σκοτώνει τα μικρόβια Click για ανάπτυξη... και μετα απο καποια χρονια και μας τους ιδιους..οντως κανει καλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.