Γενικά άμα δεν κατάλαβες που το πάω θα στο πω όσο πιο απλά γίνετε, υπάρχουν πολλές οσμές που βιάζουν τις μύτες μας χωρίς προφυλακτικό και μερικές φορές μας γκαστρώνουν, όμως καμία δεν ελέγχεται ο καθένας μπορεί να το φτάσει σε όποιο όριο θέλει, μπορεί να πετάξει 20 αμπούλες βρόμας και δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να σταματήσει, εκτός και αν τον δείρεις ή εκτός και αν του κάτσεις, άμα θέλει δλδ.
Γιατί όλοι η επίθεση να γίνετε στο τσιγάρο, άμα η ΒΡΟΜΑ ήταν το πρόβλημα, γιατί βρωμάνε πολλά πράγματα στον κόσμο, ναι είναι το πιο συχνό μπλα μπλα, αλλά όσο οι άλλοι μπορούν να προκαλέσουν βρώμα όποτε θέλουν το ίδιο θα κάνω και εγώ, είτε είναι με τσιγάρο είτε με οτιδήποτε.
(Wow, "δεν έχουν προσόντα να εργαστούν αλλού" να δω εσύ πως θα ζήσεις την ζωή σου Dr Smartass.)
Κάτσε να βάλω την λογική να κάνει τρίο στην συζήτηση μας, κάνεις παρατήρηση στον καπνιστή επειδή ΝΟΜΙΖΕΙ ότι αυτό που κάνει τον ευχαριστεί (δλδ κατάφερες να ψυχολογήσεις ένα gargantuan κομμάτι του πληθυσμού μας και μάλλον και ένα άλλο gargantuan κομμάτι του πληθυσμού της Ανδρομέδας) αλλά στην ουσία τον καταστρέφει αλλά δεν κάνεις στους άλλους λόγο δουλείας, κοινωνίας (αρώματα κλπ).
1) Δλδ το κριτήριο σου δεν είναι η αξιολόγηση του πόσο βρομάει και το πως επιδράει πάνω σου αλλά είναι το πως επιδράει σε αυτόν που κάνει την βρόμα. So κάνοντας τους ψυχολογικούς μου συλλογισμούς μου, καταλήγω στο ότι είτε έχεις πρόβλημα με τους καπνιστές όχι επειδή βρομάει πιο πολύ από κάτι άλλο, όχι επειδή είναι πιο συχνό αλλά επειδή κάνουν κακό στην υγεία τους ενώ ταυτόχρονα λένε ότι το ευχαριστιούνται δλδ σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι άλλοι, κάτι που δεν ισχύει και αυτό φαίνεται από τα ποστ σου ή έχεις πρόβλημα με την λογική κάτι που στο λέω συχνά coincidence? Just thinking... no ofence.
2) Δεν ξέρω άμα σου μάθανε ποτέ την λέξη θεωρία σαν επίθετο, οι κάποιες πιο γνωστές λέξεις αντικειμενικό-υποκειμενικό. Η λέξη ευχαρίστηση ανήκει εκεί, δεν υπάρχει ορισμός για αυτή την λέξη άρα αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο, άρα είναι υποκειμενική, μα τι κάνω πάω να διδάξω στον δάσκαλο την τέχνη του? δλδ (πολλά δλδ έπεσαν με σένα...coincidence?

) εσύ διαβάσεις στο σχολείο κλπ ξέρεις γλώσσα μπορεί να πηγαίνεις και
θεωρητική ενώ εγώ έχω να ανοίξω το βιβλίο της γλώσσας από τότε που πήγαινα 6η δημοτικού. Well, συνεχίζεται δυστυχώς και άλλο το ποστ μου γιατί εσύ θεωρείς (βλέπεις πως δουλεύει η λέξη σε παράδειγμα?) πως άμα καταστρέφεται η υγεία σου δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα ευτυχής, δηλαδή το ένα είναι αντίθετο του άλλου, δεν ξέρω άμα υπάρχει λεξικό που να διαφωνεί μαζί μου αλλά δεν ισχύει αυτό που λες γλυκιά μου, άρα και τα δυο μπορούν να συνυπάρχουν, ευτυχία και καταστροφή.
Το 2 κάνει το 1 άτοπο και επειδή το 1 ήταν η άποψη σου αναλυμένη, ο συλλογισμός είναι προφανές, η άποψη σου είναι άτοπη.
Και εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να σβήσω το τσιγάρο... come on now αυτά τα λέγαμε στο δημοτικό και κέρδιζε αυτός που φώναζε περισσότερο, και πίστεψε με έχω κάνει growls.
Ας μπω και πιο προσωπικά, τους ανάγκασες να καπνίζουν στην βεράντα, παρόλα αυτά έχεις ακόμα πρόβλημα και από πάνω λες όπως τους σέβομαι πρέπει να με σέβονται, άμα δλδ τους πιέσεις τόσο πολύ που θα πρέπει απλά να βγαίνουν έξω από το σπίτι για να καπνίσουν, πες μου να καταλάβω ΠΩΣ?ΠΩΣ τους σέβεσαι εσύ? ΠΩΣ?
Και πάλι μπαίνω στην θέση του καθηγητή, "αναγκαίο κακό" δεν υπάρχει. "Kακό γενικά", τι εκφράσεις αλλά τέσπα το ότι το τσιγάρο κάνει κακό στον οργανισμό μας, ναι αυτό το ξέρουμε όσο και να μας το λες δεν θα stackάρει απλά ανεβαίνει λίγο το πρήξιμο bar meter.
Ok, για τελευταία φορά πρόκειται να σου εξηγήσω τους αριθμούς της ζωής. Όταν καπνίζεις και παίρνεις αυτά που σου προσφέρει όμως από την άλλη μεριά υπάρχει ένας/δυο/τρεις αριθμός Χ%, το κάθε ένα αντιστοιχεί σε κάτι, τόσο % να πάθεις αναπνευστικά προβλήματα όταν θα γεράσεις κλπ.
Όταν αποφασίσεις να πας μια βόλτα έξω, υπάρχουν Χ πιθανότητες να πάθεις κάτι, είναι μικρός αριθμός τόσο μικρός αριθμός που ούτε καν το σκέφτεσαι, αλλά και το να σου τύχει straight flush στο πόκερ είναι δύσκολο αλλά πολύ άνθρωποι που παίζουν το έχουν τύχει. Και τα δυο μπορούν να σου βλάψουν την υγεία bare with me.
Συμπεραίνουμε 2 πράγματα ζούμε με αριθμούς και η ζωή είναι εχθρική. Λοιπόν με την θεωρία σου το τσιγάρο βλάπτει την υγεία therefore δεν πρέπει να καπνίζουμε, με την ίδια λογική δεν πρέπει να βγεις έξω. Ούτε το άλλο άκρο δεν πρέπει να γίνεται όμως, να μην σε νοιάζουν καθόλου οι αριθμοί και απλά κάνω ότι θέλω. Οπότε πως ζούμε την ζωή μας, τα μετράμε, ρίσκο έναντι την πράξη, ρίσκο = % να καταστρέψεις την υγεία σου πράξη = οποιαδήποτε πράξη που σου προσφέρει ευτυχία.
Το τσιγάρο αντιμετωπίζετε όπως οποιοδήποτε άλλο ναρκωτικό, με ενημέρωση, αφού έχεις ενημερωθεί μπορείς να δεις τα % πίσω από αυτά, αλλιώς η τύχη με το μέρος σου γιατί απλά παίζεις με αριθμούς που δεν ξέρεις. Επειδή δεν έχεις κάνει την ενημέρωση σου δεν θα έπρεπε καν να μιλάς για το θέμα, δεν ξέρεις τίποτα, δεν ξέρεις καν τι σου προσφέρει αυτό το ναρκωτικό, ξέρεις τα αρνητικά του, αλλά δεν ξέρεις τα θετικά του.
Η υποκρισία βρίσκεται κάπου πάνω στον εγκέφαλο, αλλά άμα ακόμα την ψάχνεις είναι πάνω.
Πωωω, πολύ έγραψα, ναι το ποστ μου είναι εριστικό, κυνικό, έχει προσωπικές επιθέσεις μέσα, δεν θα διαμαρτυρηθώ το μπαν εκτός βέβαια αν η Δέσποινα σαν ανώτερη που είναι δεν θα βάλει συναισθήματα μέσα στην συζήτηση και δεν θα καταλήξω φυλακή, hey, δεν μπορώ να προσβάλω κάποιος άμα ο άλλος δεν προσβληθεί. Μην σβήσετε το ποστ, μ'αρέσει να το θαυμάζω.