τι φασισμός; δεν μπορείς να τα βρείς με τους φίλους σου η τους γονείς σου; γιατί κατά 90% αυτοί βρίσκονται γύρω σου, τον άγνωστο που καπνίζει δίπλα μπορείς να τον αποφύγεις.
όσο για τα ταξί, το κάπνισμα είναι το λιγότερο, άλλα ο έλληνας εκτός απο κάφρος είναι και θύμα. εκρηκτικό κοκτειλ.
Hmm, όχι, δε μπορώ. Γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους. Ή, αν όχι, δε μπορούν να κατανοήσουν ότι είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις υποψίες καπνού σε ένα δωμάτιο, ακόμη και ώρες αφότου έχει καπνίσει κάποιος μέσα. Αλλά δεν είναι τόσο αυτό. Είναι περισσότερο σε καφετέριες, εστιατόρια κ.λπ., όπου ναι, είναι φασισμός. Έτσι το νιώθω εγώ τουλάχιστον. Γιατί όποτε πάω να διαμαρτυρηθώ, βγαίνουν κι από πάνω.
Τι ακουω.
Μονο σχεση με αυτο που του καταλογιζεις δεν εχει , αυτο ηταν μια βαρβαρη μορφη και παρανοηση κοινωνικου δαρβινισμου και υπερανθρωπου του νιτσε , που ηθελα να εγκαθιδρυσει μεσω του εθνικου σοσιαλισμου την ανωτεροτητα της λευκης φυλης.
Ήθελες να εγκαθιδρύσει;:what:
Σαφώς και δεν έχει σχέση, έφερα αυτό ως παράδειγμα για να δείξω ότι δε δικαιολογεί το ότι θέλουν κάποιοι να είναι "μάγκες" να ενοχλούν και τους υπόλοιπους.
Τωρα εχεις ξεφυγει και χρησιμοποιεις λεξεις που δεν εχουν ουδεμια σχεση με την συζητηση.
"φασισμος" , "καθεστως" ,δεν μπορω να φανταστω απο που πηραν τετοιον αερα τα μυαλα σου για να σε τωρα ετσι φουσκωμενος με τετοιο στομφο.
Ω, ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι μαζί μου, δεν ήταν ανάγκη. Αν και δε νομίζω ότι είσαι και ο πλέον κατάλληλος για να με κρίνεις.
Φασισμός, διότι κάθε μέρα βρίσκεσαι με άτομα τα οποία δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τον εγωισμό τους και να μη σε ενοχλούν με τον καπνό τους. Καθεστώς, διότι μπορεί τώρα στις
πόλεις να εφαρμόζεται, αλλά δεν εφαρμόζεται στην επαρχία, και αμφιβάλλω για το αν θα εφαρμόζεται μετά από μερικούς μήνες και στις πόλεις, αφού το τσιγάρο έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των περισσότερων ως "απαραίτητο". Και για να αλλάξει αυτό, είναι πάρα, πάρα πολύ δύσκολο.
Σαφώς και δε χρησιμοποιώ τις λέξεις με την κυριολεκτική (πολιτική) τους σημασία.
Αμα δεν εφαρμοζεται ο νομος να απευθυνθεις στα αρμοδια οργανα, υπαρχει νομος για εναντιον των καπνιστων και μιλας για φασισμο εναντιον των μη-καπνιστων , τι αστοχο.
Δε μιλάω για θεσμοθετημένο, αλλά για άτυπο, κοινωνικό φασισμό. Ίσως ο όρος να είναι όντως υπερβολικός, αλλά ανταποκρίνεται παραστατικότατα σε αυτό που εννοώ.
Α, να πάρω το 1142. Κατόπιν αποτυχίας συνεννόησης με τον καταστηματάρχη. Οπότε μετά μπορεί να βρω και τον μπελά μου, γιατί θα μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για την
Θα σου να καλος πολιτικος παντως , ξερεις πως να χρησιμοποιεις λεξεις να περασεις διαφορετικο μηνυμα απο τι συμβαινει για να προσαρμοσεις την γνωμη των αλλων υπουλα στην δικη σου.
Δε θα ήμουν καθόλου καλός πολιτικός, γιατί δεν έχω καθόλου καλό ταλέντο στο να λέω ψέματα. Διάβασε και άλλη μια φορά τους κανόνες:
Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους.