Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:17 Η Cogito ergo sum: #561 29-07-09 20:17 Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:27 Ο phanis έγραψε: #562 29-07-09 20:27 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η haroula έγραψε: #563 29-07-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η Cogito ergo sum: #564 29-07-09 20:29 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3l3n@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βασιλικά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η 3l3n@ έγραψε: #565 30-07-09 00:49 Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο phanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:27 Ο phanis έγραψε: #562 29-07-09 20:27 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η haroula έγραψε: #563 29-07-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η Cogito ergo sum: #564 29-07-09 20:29 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3l3n@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βασιλικά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η 3l3n@ έγραψε: #565 30-07-09 00:49 Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η haroula έγραψε: #563 29-07-09 20:29 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η Cogito ergo sum: #564 29-07-09 20:29 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3l3n@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βασιλικά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η 3l3n@ έγραψε: #565 30-07-09 00:49 Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:29 Η Cogito ergo sum: #564 29-07-09 20:29 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 3l3n@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βασιλικά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η 3l3n@ έγραψε: #565 30-07-09 00:49 Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3l3n@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Βασιλικά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 00:49 Η 3l3n@ έγραψε: #565 30-07-09 00:49 Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζάμπα μου φαίνεται πήγε το πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.. Δεν πειράζει, έκανα μια προσπάθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 03:15 Ο constantinekots: #566 30-07-09 03:15 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Παραείσαι απότομος. Το ξέρω ότι δε γράφω στο περιοδικό της Ακαδημίας. Αν το έκανα θα έγραφα διαφορετικά. Την άποψή μου για το κάπνισμα μπορεί να μην τη συμμερίζεσαι, ωστόσο μπορείς να τη σεβαστείς. Click για ανάπτυξη... Αμφιβάλλω. Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Πες το ψέματα φιλε μου... Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Προσωπικά δε θα το δοκιμάσω ποτέ. Δεν το λέω μόνο λόγω πεποίθησης αλλά έχω πρόβλημα με τον καπνό και οτιδήποτε σχετίζεται με το τσιγάρο. Η ζωή είναι όντως μικρή και δε χρειάζεται να μικραίνουμε περαιτέρω τη διάρκειά της. Click για ανάπτυξη... Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cogito ergo sum Πολύ δραστήριο μέλος Η Cogito ergo sum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 1.242 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η Cogito ergo sum: #567 30-07-09 12:46 Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμφιβάλλω Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Σου ευχομαι πραγματικα να μην απογοητευτεις απ'τον εαυτο σου. Ολοψυχα ομως...θα ειναι βαρύ... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 22:04 Ο constantinekots: #568 30-07-09 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική!: Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Κι εγώ το εύχομαι. Δε νομίζω να απογοητευτώ όμως όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Click για ανάπτυξη... Μην παιρνεις κι όρκο, σου ειπα, κρατα μια πισινή. Εχω δει ανθρωπους σαν κι εσενα και μετά απο 3 χρονια καπνιζαν ενα 25αρι τη μέρα. Απλα...μη δινεις υποσχεσεις οταν δεν εισαι σιγουρη οτι μπορεις να της κρατησεις. ΥΓ: Εντελως άσχετο με το θεμα, αλλα δεν χρειαζεται να μιλας με τετοιο στόμφο, στο εχει θιξει ήδη κι άλλος. Δεν ζητησε κανεις να του αποδειξεις ποσο καθωσπρέπει Ελληνικα μιλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 23:01 Η Kansas Rocks!: #569 30-07-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από haroula: Δοκίμασε ποντικοφάρμακο. Έχει γεύση πίτσα. Μην κανεις κατάχρηση. Click για ανάπτυξη... +100000 η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful loser Πολύ δραστήριο μέλος Ο ---- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Ο beautiful loser: #570 31-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Δε συμφωνώ... Για ποιο λόγο να δοκιμάσω κάτι επιβλαβές? Ακόμα κι αν το ελέγχεις, ακόμα υπάρχει κάποιος κίνδυνος εθισμού. Click για ανάπτυξη... Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 02:26 Η Kansas Rocks!: #571 31-07-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από beautiful loser: Ωραια λοιπον μην δοκιμασεις , απλα να ξερεις πως ακομα και στην περιπτωση της ηρωινη δεν εθιζεσαι με μια δοκιμη. Οσο αναφορα κει που πε ο phanis θεωρησε προφανως αυτονοητο να μην ανεφερει οτι οταν λεει τα παντα εννοει γυρω απο καποια σφαιρα λογικης , μην υποτιματε την νοημοσυνη του κοσμου. Click για ανάπτυξη... Βασικά είναι Όσον αφορά, και δεν υποτιμώ τη νοημοσύνη κανενός, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να το διακινδυνεύσω. Ειδικά όταν καπνίζουν και οι 2 μου γονείς από τα 16 τους. Απλώς δε γουστάρω αυτές τις "δοκιμές". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 281 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2009 στις 05:08 Ο constantinekots: #572 31-07-09 05:08 Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017 Δραστήριο μέλος Ο Guest 392017 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 591 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Ο Guest 392017: #573 01-08-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από phanis: η ζωη ειναι μικρη εαν δεν τα δοκιμασεις ολα απλα εσυ χανεις (εννοειται να μην γινεται καταχρηση) Click για ανάπτυξη... Μην ξεχασεις να δοκιμασεις και τι γευση εχουν οι κατσαριδες, αλλα προσοχη, οχι καταχρηση!!! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:09 Ο Crookshanks: #574 01-08-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από constantinekots: Και για να καταλαβεις αν εισαι straight βασικά θα πρεπει να δοκιμασεις και με γυναικα. Το ιδιο πράγμα ειναι... Click για ανάπτυξη... Μμμ, βασικά, αλλιώς πάει, για να καταλάβεις αν είσαι straight θα πρέπει αν πας με άντρα, αν εφαρμόσουμε τη λογική "για να μην είσαι καπνιστής πρέπει να δοκιμάσεις τσιγάρο". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iria* Νεοφερμένο μέλος Η ιρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:02 Η iria* έγραψε: #575 01-08-09 20:02 πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολλοι φιλοι μ καπνιζουν μ εγω δεν θ θελα ν τ αρχισω.οχι γιατι θεωρω οτι δεν ειναι σωστο κ αυτα αλλα γιατι απλα κ μονο σιχαινομαι τ καπνο κ γενικα οταν μ πλησιαζουν ατομα που εχουν καπνισει ψιλοαηδιαζω.πρακτικα κ μονο δεν θ θελα να αρχιζα γιατι δεν θελω ν υποβαλλω τ σωμα μ σ κατι τετοιο.πιστευω πως οσοι καπνιζουν δεν κερδιζουν κ πολλα .δεν ξερω βεβαια.ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex$$$ Νεοφερμένο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:41 Ο Alex$$$ έγραψε: #576 02-08-09 13:41 τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τώρα ποια και τα 14αχρονα καπνίζουν εγώ όχι ακόμα δεν θέλω αλλά αν κάποια φορά θελήσω θα το κάνω συνειδητά και όχι επιδεί κάποιος με θέλει καπνιστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 13:53 Ο orathac έγραψε: #577 02-08-09 13:53 καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καπνιζω για πλακα, υπαρχουνε μερες που κανω 1 πακετο, και υπαρχουνε μηνες που δεν κανω καθολου, βεβαια ποτε στην ζωη μου δεν πειρα πακετο. δεν αξιζει καθολου να καπνιζεις και να το κανεις ρουτινα, απο οικονομικης αποψης κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SpyRos____ Νεοφερμένο μέλος Ο SpyRos____ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:08 Ο SpyRos____: #578 02-08-09 18:08 καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καπνιζα καποιο διαστημα συστηματικα αλλα εχω σταματησει γιατι τελικα δεν αξιζει... μια στο τοσο ομως μπορει να αναψω ενα:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 Πολύ δραστήριο μέλος Ο γρηγορησ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 930 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο grigoris91: #579 02-08-09 18:14 καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καπνιζω αρα υπαρχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daniel10 Νεοφερμένο μέλος Ο daniel10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2009 στις 18:46 Ο daniel10 έγραψε: #580 02-08-09 18:46 grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grigoris91 καπνιζω αρα υπαρχω,αλλα στην ουσια υπαρχω χωριs ποιοτητα ζωηs.Aπο τα χειροτερα για μενα το καπνισμα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.