Πωπωπωπω ενας στομφος "θέσω ως περιβάλλον μια πραγματικότητα στην οποία τα όποια ανθρώπινα δικαιώματα είναι ανύπαρκτα ή μία ξεχασμένη ουτοπία;" , παρακατω λες -- > "Με την ίδια λογική εσύ αρνείσαι να καταλάβεις πως δικαίωμα δεν είναι να κάνουμε ό,τι θέλουμε έτσι ώστε να ικανοποιούμαστε. Δηλαδή αν κάποιος επιθυμεί να κυκλοφορήσει γυμνός στους δρόμους ας το κάνει αν νιώθει ελεύθερος! Τότε δε θα μιλούσαμε για δικαιώματα αλλά ασυδοσία."
Εδω που μενω εγω τουτο ειναι προσβολη της δημοσιας αιδους , στο austen του texas ειναι νομιμο.Αληθεια βλεπω πως το τερατωδες πομπωδες υφος σε κανει να μιλας για δικαιωματα στα οποια θες να μας φυλακισεις εχοντας την εντυπωση πως ξερεις τι ειναι.
Ποιος οριζει τα δικαιωματα , η εξελιξη της ηθικολογιας που εχει ως ασυνειδητο σκοπο την αγελοποιηση της μαζας και τουτο εκφραστηκε με τους εκαστοτε νομους.
Δεν μου δινεις ποτε απαντηση , "Όσον αφορά την ικανοποίηση τη δική μου και εκείνη του καπνιστή δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εγώ δε θα είμαι ικανοποιημένη όταν ο άλλος στερείται το κάπνισμα. Θα είμαι ικανοποιημένη όταν ο άλλος σεβαστεί το ότι δε θέλω να εκτεθώ στον καπνό του. Μετά ας πάει να καπνίσει όσα πακέτα βρει στα περίπτερα και μάλιστα αν ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα ας πάθει και τα προβλεπόμενα." , οταν γραφεις με το τοσο στομφο νομιζοντας οτι εξυπηρετεις τα καποιο σπουδαιο ιδανικο οπως τα ανθρωπινα δικαιωματα , στην ουσια συγκαλυμμένη φιλαυτια και βεβαια δε θα συγκρινεις την δικη σου θεληση με την δικη του με σωστο ματι , θα το θεσεις σε αλλη βαση , σε μια σαπια κοινωνικη κοινη αντιληψη.
Προσπαθεις εντελως αστοχα να αναπτυξεις επιχειρημα περι ικανοποιησης , εγω σου λεω κατι απλο , μια συγκρουση θελησεων , συγκρουση των "εγω" .
Ο ορος μεταφυσικη και χρηση του ηταν προφανης φυσικα εσυ δε σε συμφερει να το δεις , δε ειχατε επαφη με περιστατικα του τυπου καποιου τετοιου γεγονοτος αλλα ακομα και αν ειχατε δε παραθεσατε κανενα απο την αγαπη σας στην μεταφυσικη , ωρυεστε για το τιποτα.
Το να με χτυπας συνεχεια στο κεφαλι με την λεξη "ανθρωπινα δικαιωματα" ειναι κουραστικο.
"Θα είμαι ικανοποιημένη όταν ο άλλος σεβαστεί το ότι δε θέλω να εκτεθώ στον καπνό του" , ενα αλλο πραγμα που σου ειπα και δεν απαντησες , αν δεν του το γνωστοποιησεις πως θα το καταλαβει , δεν ενοχλουνται ολοι στο ιδιο βαθμο , το σε ποια αποσταση θα σε επηρεασει ο καπνος ειναι θεμα της δομης της ευαισθησιας του σωματος σου σε κατι τετοιο.
Εγω σε κρινω διοτι σου εχω απαντησει σε αυτα που ρωτας και εφοσον μου λες οτι κοιταξες προσεκτικα τι γραφω δεν μπορω να οδηγηθω σε αλλο συμπερασμα απ το οτι κανεις συνειδητοποιημενη παραποιηση του τι λεω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.