Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerw
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
αντε παλι...Αυτο το ανέφερα σε περίπτωση που δεν σας σεβόμουν αμαν πια...Όπως τα λες... Γιατί τρως την προστιμάρα. Αλλιώς εμάς χεσμένους μας έχεις. Άρα μην ακούω ηθικό θέμα και μλκίες.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
δεν ξέρω για τους μερικούς εγώ για μένα μιλάω...Θα κάνω μια περίληψη μπας και το εμπεδώσετε...ΟΚ δεν μου αρέσει ο νόμος,εκφράζω την άποψη μου αλλα δεν παύω να το σέβομαι..βασικά θέλω δεν θέλω το σέβομαι γιατι τρώω και την προστιμάρα οπότε...
ναι για κανε μας την περιληψη να τα εμπεδωσουμε
τοσα χρονια εχουμε αναπνευσει τον καπνο της ζωης μας,δεν καταλαβαινω τι σας κακοφαινεται...το ποσο του προστιμου??
Anarki
Διάσημο μέλος
katerw
Νεοφερμένος
Πολλούς ίσως να τους ενοχλεί..Εμένα δεν μου αρέσει η ρουφιανιά δεν ξέρω μου κακοφαίνεται...Σαν εμφυλιος καπνιστες vs αντικαπνιστες =sναι για κανε μας την περιληψη να τα εμπεδωσουμε
τοσα χρονια εχουμε αναπνευσει τον καπνο της ζωης μας,δεν καταλαβαινω τι σας κακοφαινεται...το ποσο του προστιμου??
Έχω καπνίσει κάποιες φορές....katerw καπνίζεις; Αν ναι, είναι πολύ λογικό να μη σε ενοχλεί ο καπνός και να μην τον μυρίζεις καν αν δεν είναι τελείως ντουμάνι ο χώρος.
Zed
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πολλούς ίσως να τους ενοχλεί..Εμένα δεν μου αρέσει η ρουφιανιά δεν ξέρω μου κακοφαίνεται...Σαν εμφυλιος καπνιστες vs αντικαπνιστες =s
ναι εχεις δικιο θα επρεπε να μην λαμβανονταν κανενα μετρο,οι καπνιστες να συνεχιζαν να καπνιζουν σε ολους τους χωρους και οι αντικαπνιστες να μην αντεχουν απο την αηδια της μυρωδιας.
πες μου ποσοι καπνιστες αν τους κανεις παρατηρηση θα σβησουν το τσιγαρο?θες να σου πω???οχι επειδη μου εχει τυχει και αυτο,σε πληροφορω οτι δεν υπαρχει σεβασμος.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Όπως τα λες... Γιατί τρως την προστιμάρα. Αλλιώς εμάς χεσμένους μας έχεις. Άρα μην ακούω ηθικό θέμα και μλκίες.
+1:thanks:
katerw
Νεοφερμένος
¨1:καπνίζω σπάνια και μέσα στο σπίτι μου συνήθως..Και σε ρωτάω βρε κοπέλα μου, αν εσύ ως καπνίστρια κάνεις το σωστό και δεν καπνίσεις εκεί όπου απαγορεύεται, γιατί θα σε ρουφιανέψει ο άλλος?...
2: γιατί με την ρουφιανιά? Δεν υπάρχει αλλος τρόπος? Και δεν νομίζω οτι όλοι είναι ζώα....
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Και στο ερώτημα γιατί με την ρουφιανιά, σου απαντώ: Γιατί να κάνει την παρανομία?
katerw
Νεοφερμένος
Φυσικά και δεν θα το σβήσει κανείς δεν το θεωρώ λογικό αλλα όλοι ετσι κάνουν και όντως δεν υπάρχει σεβασμός αλλα εγω κολλάω σε αυτό το 1142..προτιμώ τους χώρους για καπνιστές και μη καπνιστέςναι εχεις δικιο θα επρεπε να μην λαμβανονταν κανενα μετρο,οι καπνιστες να συνεχιζαν να καπνιζουν σε ολους τους χωρους και οι αντικαπνιστες να μην αντεχουν απο την αηδια της μυρωδιας.
πες μου ποσοι καπνιστες αν τους κανεις παρατηρηση θα σβησουν το τσιγαρο?θες να σου πω???οχι επειδη μου εχει τυχει και αυτο,σε πληροφορω οτι δεν υπαρχει σεβασμος.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
δεν ειναι λογικο αυτο???και ποιο ειναι λογικο τοτε?
katerw
Νεοφερμένος
Γιατί είναι μ*****ς..Απλά ίσως να μην το έχουν ψάξει το θέμα να βρούν εναλλακτικές λύσειςΝαι. Ο άλλος τρόπος είναι να δεχθεί παρατήρηση. Αλλά όπως γνωρίζεις, αν τολμήσουμε να κάνουμε στους περισσότερους παρατήρηση, θα τα ακούσουμε κι από πάνω.
Και στο ερώτημα γιατί με την ρουφιανιά, σου απαντώ: Γιατί να κάνει την παρανομία?
δεν το θεωρώ λογικο απο την άποψη οτι θα μπορούσα να κάνω κάτι αλλο να βρω μια μέση λύσητι δεν θεωρεις λογικο?να σβησει καποιος το τσιγαρο του επειδη ενοχλει εναν αλλον?
δεν ειναι λογικο αυτο???και ποιο ειναι λογικο τοτε?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
katerw
Νεοφερμένος
Όντως υπάρχουν και τα ηλήθια άτομα που για να μη χάσουν ένα τσιγάρο σε ντουμανιάζουν....πιστεύω οτι οι ειδικοί χώροι είναι οτι καλύτερο..και αυτό εχει εφαρμοστεί σε κάποιες καφετέριες για παράδειγμα στα starbucksEγώ φυσικά και είμαι υπέρ του νέου νόμου. Αλλά μόνο όταν έμαθα για τους ειδικούς χώρους. ΔΕΝ καπνίζω αλλά σε κάποιους μπορεί το τσιγάρο να δίνει ευχαρίστηση, την ώρα που πίνουν ένα ποτό ή ένα καφέ. Γιατί να τους το στερήσουμε; Αλλά όταν είχα πάει για φαγητό καθόταν μια ηλίθια δίπλα μας, κι ενω κάναμε νοήματα και μας έβλεπε δεν έλεγε να το σβήσει!!! Από τότε ειδικά είμαι ακόμα πιο υπέρ για το νόμο:
Μπορούν να διαμορφώσουν τους χώρους..Και το κράτος για να βοηθήσει και για να "προωθησει" τον νόμο θα μπορεί να δίνει επιδοτήσεις στους μαγαζάτορες για να διαμορφώνουν τους χώρους...Δεν είναι μια καλή μέση λύση?προφανως δεν υπαρχει μεση λυση.οταν πας σε μια καφετερια και καπνιζουν οι 20 απο τους 30,τοτε δεν υπαρχει μεση λυση,δεν μπορεις να σηκωνεσαι και να λες στον καθενα να σβησει το τσιγαρο του....
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
katerw
Νεοφερμένος
αυτο τους εξηπηρετεί όλους αλλα το κράτος απετεί χωρίς να δίνει...Αλλα για να δώσει πρέπει να έχει..φαύλος κύκλος =/δεν νομιζω οτι θα γινει κατι τετοιο....αλλα προφανως και θα ηταν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.