persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η persi έγραψε: #181 02-04-09 12:10 Είσαι πολύ αισιόδοξος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η Χριστιάννα ^^: #182 02-04-09 13:08 Ρεαλιστής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 15:15 Η piou* έγραψε: #183 03-04-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ] ασχετο εχω ακουσει οτι το τσιγαρο σε χαλαρωνει. ισχυει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:40 Η fabulous έγραψε: #184 03-04-09 19:40 Σ' αυτές τις περιπτώσεις σκέψου πως χαλάρωνες μετά απο καυγά πριν αρχίσεις το κάπνισμα και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο Crookshanks: #185 03-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είσαι πολύ αισιόδοξος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 13:08 Η Χριστιάννα ^^: #182 02-04-09 13:08 Ρεαλιστής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 15:15 Η piou* έγραψε: #183 03-04-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ] ασχετο εχω ακουσει οτι το τσιγαρο σε χαλαρωνει. ισχυει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:40 Η fabulous έγραψε: #184 03-04-09 19:40 Σ' αυτές τις περιπτώσεις σκέψου πως χαλάρωνες μετά απο καυγά πριν αρχίσεις το κάπνισμα και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο Crookshanks: #185 03-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεαλιστής είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 15:15 Η piou* έγραψε: #183 03-04-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ] ασχετο εχω ακουσει οτι το τσιγαρο σε χαλαρωνει. ισχυει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:40 Η fabulous έγραψε: #184 03-04-09 19:40 Σ' αυτές τις περιπτώσεις σκέψου πως χαλάρωνες μετά απο καυγά πριν αρχίσεις το κάπνισμα και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο Crookshanks: #185 03-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fasdag: ] ασχετο εχω ακουσει οτι το τσιγαρο σε χαλαρωνει. ισχυει; Click για ανάπτυξη... Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:40 Η fabulous έγραψε: #184 03-04-09 19:40 Σ' αυτές τις περιπτώσεις σκέψου πως χαλάρωνες μετά απο καυγά πριν αρχίσεις το κάπνισμα και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο Crookshanks: #185 03-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ' αυτές τις περιπτώσεις σκέψου πως χαλάρωνες μετά απο καυγά πριν αρχίσεις το κάπνισμα και προσπάθησε να κάνεις το ίδιο. Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 3 Απριλίου 2009 στις 19:53 Ο Crookshanks: #185 03-04-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:59 Η piou* έγραψε: #186 05-04-09 13:59 Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fuela Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 17:15 Η fuela έγραψε: #187 05-04-09 17:15 Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως με ηρεμεί τρομερά,πχ. μετά από καβγά,όταν κάνω μόνη μου μια βόλτα στον καθαρό αέρα και σκέφτομαι τα περιστατικά είναι σαν να συζυτάω με τον εαυτό μου.Πάντως τα καταφέρνω μια χαρά ως τώρα με τα νεύρα μου και χωρίς τσιγάρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 20:10 Ο Crookshanks: #188 05-04-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα. Click για ανάπτυξη... Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 04:31 Ο mitsos_312: #189 06-04-09 04:31 Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mostel: Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει Click για ανάπτυξη... Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ναι. Πραγματικα. Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω. Click για ανάπτυξη... Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 08:18 Ο who έγραψε: #190 06-04-09 08:18 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση. Click για ανάπτυξη... Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στέλιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.203 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 16:28 Ο mostel έγραψε: #191 06-04-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου... ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 21:35 Ο Crookshanks: #192 06-04-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από who: Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας. Click για ανάπτυξη... Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 22:13 Η razorbladeDream: #193 06-04-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Με ποια εξήγηση; Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς. Click για ανάπτυξη... Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:39 Ο Eruyomo έγραψε: #194 07-04-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από razorbladeDream: Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 20:03 Ο Crookshanks: #195 07-04-09 20:03 Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση.. Click για ανάπτυξη... Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 23:50 Ο mitsos_312: #196 12-04-09 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 02:03 Ο Fosa έγραψε: #197 13-04-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 15:47 Η Μαρουλάκι: #198 13-04-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ssalex Natsuko Dmzk SKG love_to_learn AggelikiGr ck_chrysiis idkser Paragontas7000 jellojina E.Z Wonderkid Scandal χημεια4λαιφ gaidouri charmander Isa Giorgkalo Corfu kitty giannhs2001 jYanniss Kzaro Παναγιώτης_Σ bigguy Indecisive2 Kate1914 suaimhneas mechanicarts Meow Γιώτα Γιαννακού estrela Abiogenesis Σταμάτης του '05 constansn ggl Than003 Arianara S3 savethetrees nucomer eirinipap Magigi Unboxholics tsiobieman Arvacon Ness Gogosps Pharmacist01 MrDna iiTzArismaltor_ arko Maria_Xagorari antonis97 Dr. Gl. Luminous Steliosgkougkou Νικολινα tfghp NickV123 kiyoshi gaze-do Mary06 GeorgePap2003 Helen06 Alessandra Eliza Nemesiis Startx0 hello1234 Aggel0sss Fanimaid123 Satan Claus QWERTY23 Panos_02 xakounaamatata Libertus don_vito sweater weather Superhuman Ststst02 Gio Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fosa: Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας Click για ανάπτυξη... +1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:26 Η ~Λένα~ έγραψε: #199 13-04-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 169 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 169 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Γλυκό; Πικάντικο είναι. Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου. Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό. Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας> Click για ανάπτυξη... MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 20:43 Ο Crookshanks: #200 13-04-09 20:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν! Click για ανάπτυξη... Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.