princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σας οδήγησαν εκεί που θέλατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά πού και πού σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα φύγει από το σπίτι μου...
ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Αλλά έχω ένα δυνατό χαρτί στα χέρια μου και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!!
Άρα, γενικά, ναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους.
Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής?
και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!!
Πόσα πολλά δηλαδή?

Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής?
Πόσα πολλά δηλαδή?Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο?
Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό.
Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα...
Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία...
Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο...
Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα...
Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις...

Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου.

Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω!

tsus
Δραστήριο μέλος

ποιες αν επιτρεπεται?Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι!
Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου.![]()
Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω!![]()

Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια...

Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!"
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ήδη πάω στη δεύτερη...

Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος)
Ήδη πάω στη δεύτερη...![]()
Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν άλλαξε κάτι
Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά;

Δεν άλλαξε κάτι![]()
Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ναι καλέ.Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι!![]()

Ναι καλέ.Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί
![]()
Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!!
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί
Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας...Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.., τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου?
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας...
Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει?
Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε...
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

evangelia
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας;

Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό...

underwater
Περιβόητο μέλος

Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας;
Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό...![]()
Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου.
Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω.
Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.