princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:07 Η princess έγραψε: #1 11-10-06 18:07 Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την επιλογή σπουδών που κάνατε στο παρελθόν? Τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μετεπτυχιακό επίπεδο. Σας οδήγησαν εκεί που θέλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2006 Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:09 Η Γίδι έγραψε: #2 11-10-06 18:09 Χμ, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω σπουδάσει... Αποκόμισα πολλά και σε πολλά επίπεδα! Αλλά πού και πού σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα φύγει από το σπίτι μου... ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Αλλά έχω ένα δυνατό χαρτί στα χέρια μου και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Άρα, γενικά, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:36 Η princess έγραψε: #3 11-10-06 18:36 ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Click για ανάπτυξη... Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:09 Η Γίδι έγραψε: #4 11-10-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από princess: Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Click για ανάπτυξη... Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό. Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα... Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία... Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο... Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα... Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:55 Ο The Djinn: #5 11-10-06 19:55 Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο ικανοποιημένοι είστε από την επιλογή σπουδών που κάνατε στο παρελθόν? Τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μετεπτυχιακό επίπεδο. Σας οδήγησαν εκεί που θέλατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:09 Η Γίδι έγραψε: #2 11-10-06 18:09 Χμ, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω σπουδάσει... Αποκόμισα πολλά και σε πολλά επίπεδα! Αλλά πού και πού σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα φύγει από το σπίτι μου... ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Αλλά έχω ένα δυνατό χαρτί στα χέρια μου και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Άρα, γενικά, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:36 Η princess έγραψε: #3 11-10-06 18:36 ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Click για ανάπτυξη... Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:09 Η Γίδι έγραψε: #4 11-10-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από princess: Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Click για ανάπτυξη... Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό. Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα... Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία... Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο... Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα... Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:55 Ο The Djinn: #5 11-10-06 19:55 Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που έχω σπουδάσει... Αποκόμισα πολλά και σε πολλά επίπεδα! Αλλά πού και πού σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχα φύγει από το σπίτι μου... ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Αλλά έχω ένα δυνατό χαρτί στα χέρια μου και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Άρα, γενικά, ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 18:36 Η princess έγραψε: #3 11-10-06 18:36 ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Click για ανάπτυξη... Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:09 Η Γίδι έγραψε: #4 11-10-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από princess: Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Click για ανάπτυξη... Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό. Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα... Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία... Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο... Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα... Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:55 Ο The Djinn: #5 11-10-06 19:55 Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΟ μεταπτυχιακό ήταν ζόρικη εμπειρία, για πολλούς λόγους. Click για ανάπτυξη... Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? και έμαθα πολλά, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο!! Click για ανάπτυξη... Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:09 Η Γίδι έγραψε: #4 11-10-06 19:09 Αρχική Δημοσίευση από princess: Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Click για ανάπτυξη... Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό. Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα... Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία... Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο... Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα... Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:55 Ο The Djinn: #5 11-10-06 19:55 Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από princess: Έχει πολύ διάβασμα το μεταπτυχιακό,ε? Γι'αυτό σου φάνηκε ζόρικο? Δηλαδή καθημερινά χρειάζεται περισσότερη μελέτη απ' ότι όταν είσαι προπτυχιακός φοιτητής? Πόσα πολλά δηλαδή? Οκ, πλάκα κάνω..αλλά εν πάσει περιπτώσει με ποια έννοια θεωρείς ότι έμαθες πράγματα σε προσωπικό επίπεδο? Click για ανάπτυξη... Έχει διάβασμα, αλλά δούλευα πολύ και για το δίπλωμά μου, οπότε δε με πτόησε αυτό. Η δυσκολία ήταν το θέμα μου, η γλώσσα, και άλλα... Έμαθα πολλά για τους ξένους, μυήθηκα σε άλλες νοοτροπίες, μοιράστηκα απόψεις και ιδιοσυγκρασία... Και έμαθα πολύ καλύτερα γερμανικά και λίγη διάλεκτο... Αλλά πιο πολύ έμαθα από "φίλους" και από κολλημένα άτομα... Όλοι νομίζουμε ότι ξέρουμε από είδη ανθρώπων και πλουραλισμό προσωπικοτήτων, κάποια πράγματα όμως αν δεν τα ζήσεις, δεν τα καταλαβαίνεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 19:55 Ο The Djinn: #5 11-10-06 19:55 Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 20:07 Ο tsus έγραψε: #6 11-10-06 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mario: Μετα απο...χμ..μια...δυο...οχι! Μετα απο τρεις σχολες που αλλαξα, ε ναι τωρα (η τεταρτη και τελευταια!) ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Ασχετα αν θα αργησω να τελειωσω λογο των..παραπανω! Click για ανάπτυξη... ποιες αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:24 Ο The Djinn: #7 11-10-06 22:24 Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ.Βιολογια,Φαρμακευτικη,Ιατρικη. Τωρα το εντελως ασχετο Τηλεπικοινωνιες...Αστα μεγαλη ιστορια... Γι' αυτο το μονο που εχω να πω ειναι "Καντε αυτο που πραγματικα γουσταρετε ΕΣΕΙΣ!Σκεφτειτε το καλα πριν και προχωρειστε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 22:27 Η Subject to change: #8 11-10-06 22:27 Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:37 Η Γίδι έγραψε: #9 11-10-06 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ωχ, με βλέπω για εκκολαπτόμενη Μαρία (εκ του Μάριος) Ήδη πάω στη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:39 Η Subject to change: #10 11-10-06 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Michelle εσύ τι θα κάνεις τελικά; Click για ανάπτυξη... Δεν άλλαξε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:46 Η Γίδι έγραψε: #11 11-10-06 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Δεν άλλαξε κάτι Click για ανάπτυξη... Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:48 Η Subject to change: #12 11-10-06 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Πας δηλαδή για Αρχιτεκτονική; Δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι σκέφτεσαι! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2006 στις 23:51 Η Γίδι έγραψε: #13 11-10-06 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Ναι καλέ. Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Χμ, τι να σου πω... Τουλάχιστον η Αρχιτεκτονική είναι πιο... πλουραλιστική, σε παροχή γνώσεων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:10 Η princess έγραψε: #14 12-10-06 01:10 Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλά το παραπάνω σχόλιο πήγαινε στο ότι πλέον δεν μου έχω εμπιστοσύνη οτι θα μείνω και εκεί Click για ανάπτυξη... Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:13 Η Subject to change: #15 12-10-06 01:13 Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από princess: Αν επιτρέπεται πάντα..και αν δεν είναι αδιάκριτη η ερώτηση.. , τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχεις στο μυαλό σου? Click για ανάπτυξη... Χμμμ επι της ουσίας καμία. Η γραφιστική με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο, αλλά δεν έχει το κύρος του αρχιτέκτονα (το οποίο δυστυχώς ή ευτυχώς με νοιάζει, όσο κι αν προσπαθήσω το αντίθετο)... Άρα είναι η μόνη λύση... Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess Εκκολαπτόμενο μέλος Η princess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2006 στις 01:20 Η princess έγραψε: #16 12-10-06 01:20 Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλωστε δεν σημαίνει οτι θα το εξασκήσω κιόλας... Click για ανάπτυξη... Γιατί να μην μπορείς να το εξασκήσεις? Εννοείς ότι θα το πάρεις , αλλά θα ασχολείσαι παρ' όλα αυτά περισσότερο με τη γραφιστική που σου αρέσει? Υ.Γ. Οι αρχιτέκτονες πώς πάνε από δουλειά? Βρίσκουν εύκολα ή όχι? Έγκυκλοπαιδικά δηλαδή για να ξέρουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola Εκκολαπτόμενο μέλος Η dimidola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2006 στις 13:45 Η dimidola έγραψε: #17 13-10-06 13:45 Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι σε άσχετη σχολή αλλά πείθω διαρκώς τον εαυτό ου ότι τελειώνοντας και κάνοντας το μεταπτυχιακό που θέλω θα έχω και 2 γνώσεις παραπάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangelia Νεοφερμένο μέλος Η evangelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 04:49 Η evangelia: #18 16-10-06 04:49 michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jauahahwiwisjs calliope Backpacker97 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
michelle,χωρις να ειμαι ειδικη απο τη μικρη εμπειρια που εχω απο το τμημα(Πολιτικων Μηχανικων Θεσσαλονικης) και απο φιλους που ασχολουνται με γραφιστικη στη Θεσσαλονικη και Ευβοια θα σου ελεγα οτι θα γινεις περιζητητη αν καταφερεις να τελειωσεις τη σχολη γραφιστικης σου με αξιωσεις και βγεις νωρις στο επαγγελμα..το χαρτι του αρχιτεκτονα θα σου ανοιξει αλλου ειδους πορτες αλλα αν δε σκοπευεις να τις χρησιμοποιησεις, και ξερεις οτι σε ενδιαφερει η γραφιστικη και μονο δεν εχει κανενα νοημα να σπαταλησεις 5 χρονια απο τη ζωη σου..σ αυτα θα μπορουσες να αποκτησεις πολυτιμη εργασιακη εμπειρια, να μαθεις τι νεο κυκλοφορει στο χωρο και να εντρυφησεις σ αυτο...η μικρη σου ηλικια ειναι προσον και η αναγνωριση μπορει σε τομεις οπως η γραφιστικη να ερθει μεσα απο την καινοτομια !αυτο νομιζω θα σου επιτρεψει να ξεχωρισεις...αν χρειαζεσαι περεταιρω πληροφοριση και μπορω να βοηθησω θα χαρω.Καλη τυχη σ οτι και αν επιλεξεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 15:40 Η Subject to change: #19 16-10-06 15:40 evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
evangelia την εμπειρία όμως μπορώ να την αποκτήσω και παράλληλα... Ήδη δουλεύω ως γραφίστρια (όχι υπάλληλος), και αποκτώ εμπειρία (και δεν σκοπεύω να το σταματήσω με τίποτα, μιας και λατρεύω τη δουλειά μου)... Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2006 στις 16:15 Η underwater: #20 16-10-06 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αλλά βρε evangelia, το ίδιο κύρος έχει ένας αρχιτέκτονας και ένας γραφίστας; Δυστυχώς ή ευτυχώς με ενδιαφέρει και αυτό... Click για ανάπτυξη... Βρε συ Michelle, νομίζω πως αυτή είναι μια νοοτροπία που έχουμε στην Ελλάδα. Ότι καλύτερο είναι να βγάλουμε την πιο "μουράτη" σχολή για λόγους κύρους. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη, νομίζω πως το ιδανικό είναι να κάνουμε κάτι καλό πάνω στον τομέα που μας ενδιαφέρει. Εσύ, από ό,τι έχω καταλάβει είσαι "καλή μαθήτρια", οπότε μπορείς να χτυπήσεις το καλύτερο στον τομέα σου. Νομίζω πως το βασικό είναι να τελειώνουμε σχολές που προσφέρουν πρακτικές γνώσεις. Στην συνέχεια μπορείς να κάνεις κι ένα καλό κι εξειδικευμένο μεταπτυχιακό που θα σου προσφέρει έξτρα κύρος. Να φας τόσα χρόνια σε κάτι που δεν σε τρελαίνει μου φαίνεται βαράτε με κι ας κλαίω. Anyway, απόψεις είναι αυτές κι όλοι έχουμε σε αφθονία. Αυτό που βασικά ήθελα να πω είναι να το σκεφτείς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.