Το δικό μου πάντως δεν ανήκει σε καμία από τις 2 κατηγορίες

Στο λύκειο τουλάχιστον η πλειοψηφία των καθηγητών είναι πάνω από 15 χρόνια -κάποιοι φτάνουν τα 20-. οι εγκαταστάσεις δεν είναι ιδιαίτερες, έχουμε ένα κτήριο, άνετο και ωραίο μεν αλλά όχι χαοτικό, με 1 ανοιχτό προαύλιο που χωρίζεται σε γήπεδο μπάσκετ κ βόλευ και ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ κάτω από υπόστεγο(του έχουμε βάλει τραπέζια ping pong τώρα), ένα κλειστό γυμναστήριο που είναι μέρος του κτηρίου (από πάνω του είναι το θέατρο) εργαστήρια φυσικής, χημείας και υπολογιστών. Επίσης στο λύκειο είμαστε περίπου 2 τμήματα η κάθε τάξη με 25-30 παιδιά η κάθε μία. Δεν ξέρω πόσα είναι τα δίδακτρα των ιδιωτικών της 2ης κατηγορίας, εμάς κάπου στα 5-6k euro...
Στο δημοτικο-γυμνάσιο παίζει άλλη φάση, έχει πάρα πολλά παιδιά και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις όμως δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά όπως στο 2. Όταν ήμουν εγώ στο γυμνάσιο ήταν άθλια η κατάσταση της διεύθυνσης γιατί είχαμε έναν πολύ παπάρα γυμνασιάρχη που έλεγε τον εαυτό του θεό των μαθηματικών και ψωνιζόταν και έδινε συνέχεια αποβολές (όχι ότι είμασταν αγγελούδια κι εμείς βέβαια

).