babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:15 Η babo0ska έγραψε: #61 23-09-12 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καντε σφηνακι παρτυ αλλα στην θεση της βοτκας του ουρσους και της τεκιλας βαλτε γαλα πορτοκαλαδες και σπριτε Click για ανάπτυξη... Oοοοτι πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:26 Ο cha0s έγραψε: #62 23-09-12 13:26 Λπν Λπν αν καποιος ακμα διαβα2ει αυτο τ μνμ ΒΟΗΘΕΙΑ ! Σ αρκετο0ς μηνες 4 συγκεκριμενα γινομε 13 ΝΑι ναι εχω κερδισει χρονο και θελω να κανω ενα πραγματικα υπεροχο παρτυ αλλα μ λιγα χρηματα ιδεες κ επεισης αν εχετε ν μου προτεινετε καποιθο καταστημα που να νοικιαζει φωτορυθμικα κ ηχεια Click για ανάπτυξη... Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η babo0ska έγραψε: #63 23-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Click για ανάπτυξη... project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο cha0s έγραψε: #64 23-09-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Η babo0ska έγραψε: #65 23-09-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Καντε σφηνακι παρτυ αλλα στην θεση της βοτκας του ουρσους και της τεκιλας βαλτε γαλα πορτοκαλαδες και σπριτε Click για ανάπτυξη... Oοοοτι πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:26 Ο cha0s έγραψε: #62 23-09-12 13:26 Λπν Λπν αν καποιος ακμα διαβα2ει αυτο τ μνμ ΒΟΗΘΕΙΑ ! Σ αρκετο0ς μηνες 4 συγκεκριμενα γινομε 13 ΝΑι ναι εχω κερδισει χρονο και θελω να κανω ενα πραγματικα υπεροχο παρτυ αλλα μ λιγα χρηματα ιδεες κ επεισης αν εχετε ν μου προτεινετε καποιθο καταστημα που να νοικιαζει φωτορυθμικα κ ηχεια Click για ανάπτυξη... Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η babo0ska έγραψε: #63 23-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Click για ανάπτυξη... project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο cha0s έγραψε: #64 23-09-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Η babo0ska έγραψε: #65 23-09-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λπν Λπν αν καποιος ακμα διαβα2ει αυτο τ μνμ ΒΟΗΘΕΙΑ ! Σ αρκετο0ς μηνες 4 συγκεκριμενα γινομε 13 ΝΑι ναι εχω κερδισει χρονο και θελω να κανω ενα πραγματικα υπεροχο παρτυ αλλα μ λιγα χρηματα ιδεες κ επεισης αν εχετε ν μου προτεινετε καποιθο καταστημα που να νοικιαζει φωτορυθμικα κ ηχεια Click για ανάπτυξη... Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:42 Η babo0ska έγραψε: #63 23-09-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Click για ανάπτυξη... project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο cha0s έγραψε: #64 23-09-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Η babo0ska έγραψε: #65 23-09-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δες την ταινία projext x, και θα κάνεις και γαμώ τα πάρτυ!!! Click για ανάπτυξη... project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:47 Ο cha0s έγραψε: #64 23-09-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Η babo0ska έγραψε: #65 23-09-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: project x O.o αν ειν θα την δω και θα σου πω Click για ανάπτυξη... απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:50 Η babo0ska έγραψε: #65 23-09-12 13:50 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takis94 Νεοφερμένο μέλος Ο takis94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:54 Ο takis94 έγραψε: #66 23-09-12 13:54 Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:57 Ο Insomnie έγραψε: #67 23-09-12 13:57 Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Ο cha0s έγραψε: #68 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειν Μ εχεις δελεασει τοσο πολυ που θα παω να την παρω σημερα και να την δω το βραδακι με την κολλητη μου Και ενημερωσε με λιγακι τι γινεται περιπου Click για ανάπτυξη... Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:58 Η babo0ska έγραψε: #69 23-09-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από takis94: Κορυφαια ταινια να την δειτε οπωσδηποτε ολοι....!!!παρε και το trailer https://www.youtube.com/watch?v=QBv54LhBWyQ&feature=fvst Click για ανάπτυξη... Αυταααα ειναι Αρχική Δημοσίευση από Insomnie: Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φέρεις πολλά ποτά και όπλα! Θα γελάσετε πολύ! Click για ανάπτυξη... Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Πάρε την σήμερα και δες την... Μετά μπες και πες μου εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Εεεεγινε Και ναι ειμαι ανορθογραφη και το ανΙκανος γραφεται με Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο Nikos Sitys: #70 23-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:12 Η babo0ska έγραψε: #71 23-09-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Ενω εσυ το αντεχεις το ποτο χαλαρεαλ ετσι? Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο ! Εχει τρελη διαφορα αυτο που ειπα Ειπα απλα οτι δεν το παιζω μαγκας και ετσι κ πινω ενα gordon σε αντιθεση με αυτους που πινουν 10 απλα και μονο για να πουν ναι ρε ειμαι αλανι και μετα τους μαζεουμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:30 Ο Mr. Crowley: #72 23-09-12 17:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: απ' τις καλύτερες που έχω δει. Είναι πραγματική ιστορία, που σημαίνει οτι μπορεί να γίνει και σπίτι σου αμα το θες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:31 Η babo0ska έγραψε: #73 23-09-12 17:31 Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ααααχα τι μαθαινει ομως ο ανθρωπος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:33 Ο cha0s έγραψε: #74 23-09-12 17:33 Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από babo0ska: Αυταααα ειναι Καλα επειδη τ αγορια της ηλικιας μου ειναι απλα ανηκανα να διαχειρηστουν ακμα και gordons ετσι και υπαρχει οτιδηποτε με εστω και 4% αλκοολ θα τους μαζευω σουρωμενους Ναι εχει συμβει και αυτο ! Click για ανάπτυξη... Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Ο Mr. Crowley: #75 23-09-12 17:35 Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:35 Η babo0ska έγραψε: #76 23-09-12 17:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δώσε τους να πιουν Buckler μπύρα. (Buckler Alcohol Free). Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο Click για ανάπτυξη... Κ εγω τ ιδιο σκεφτομο0ν ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #77 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babo0ska Εκκολαπτόμενο μέλος Η Unikorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:37 Η babo0ska έγραψε: #78 23-09-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arianara S3 Viedo johnsala J.Cameron tslef8 Spooky29 GiorgosAsi cynzp tymvorixos Thanos_D Alma Libre T C Αλκης Κ. Unseen skygge Μάρκος Βασίλης iminspain Έμμα charmander azula Eua5 Rene2004 Steffie88 tsiobieman ΘανάσοςG4 Kostakis45 Memetchi Vold iManosX13 Monster Hunter stefan MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Τζιτζιμπύρα δώσ'τους,που δεν έχει αλκόολ,αλλά μην τους το πεις,και μετά περίμενε να δεις πόσοι θα το παίζουν μεθυσμένοι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα ακο0 τ ειπε φιλε μ Ναι ναι εισ μορφη Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Και ναι ηρθε η ωρα να αναλυσουμε την εννοια της τσιτσιμπυρας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:39 Ο Mr. Crowley: #79 23-09-12 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Tσιτσιμπύρα δεν είναι η κανονική μπύρα με λουκάνικα για μεζέ; Click για ανάπτυξη... Τζιτζιμπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17:40 Ο cha0s έγραψε: #80 23-09-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν είναι πραγματικό γεγονός,αν και αποτέλεσε το εφαλτήριο για πραγματικά γεγονότα. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την ταινία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.