Καλησπεριζω ολα τα παιδια !
Λοιπον , η απορια που εχω λοιπον και θελω να με βοηθησετε ειναι η εξης.
Ειμαι 2 λυκειου , διαβαζω 2 ωρες 2 η 3 φορες τη βδομαδα (6-7 ωρες τη βδομαδα δηλαδη) και 1ο τετραμηνο εβγαλα 17 γενικο.
Αυτο που σκεφτομαι σοβαρα ειναι να γινω ιατρος ( συγκεκριμενα να ασχοληθω με ανατομια ) και ειμαι σε διλλημα.
Οι 2 επιλογες που εχω ειναι , να γραψω πανελληνιες εδω στην Ελλαδα και να περασω εκει που θα περασω που το πιστευω πως μπορω ( ιατρικη ) σε καποια πολη τελως παντων.
Η δευτερη επιλογη μου ειναι να παω λονδινο στο θειο μου και να μπω εκει σε καποιο πανεπιστημιο ιατρικης , αλλα δεν γνωριζω τιποτα και πως μπαινεις , τι πρεπει να εχεις και λοιπα ( προσοντα )και δεν ξερω τι αλλο , τα μονα προσοντα μου ειναι lower , proficiency ( αγγλικα).Εχω ψαξει στο διαδικτυο καποια πραγματα και αυτα που γνωριζω ειναι οτι υπαρχουν τα studen loans τα οποια ανεβηκαν το 2012 απο 3.000 λιρες σε 9.000.Αλλα νταξει αυτο δεν ειναι τιποτα σε σχεση με τα λεφτα που θα παιρνεις οταν τελειωσεις τις σπουδες σου, δεν σε πιεζουν να τα πληρωσεις , μεχρι να τελειωσεις αυτο που σπουδαζεις.Σκεφτηκα να παω στο βρετανικο προξενειο να μιλησω με τον council , και οποτε μπορεσω θα παω.
Αν κανενας γνωριζει τιποτα και με βοηθησει θα του ημουν πολυ ευγνωμων.