Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια σε όοοοοοοοοοοοοολους! (όχι μόνο στους της Ιατρικής.....)
(αν με τους περισσότερους γνωριζόμαστε....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ γω πρωτοετης στη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με ποιους θα ειμαστε μαζι?Συγχαρητηρια σε ολους κ καλη φοιτητικη ζωη!!!!!!!!!!!
συγχαρητηρια:no1:
και γω στη σχολη σου στοχευω
καλη σταδιοδρομια
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε βρε,καλη δυναμη για φετος κ σε περιμενουμε κ σενα του χρονου!!!!συγχαρητηρια:no1:
και γω στη σχολη σου στοχευω
καλη σταδιοδρομια
εφη
Νεοφερμένο μέλος

Και καλή σταδιοδρομία σε όλους μας!!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
bill12
Νεοφερμένο μέλος
Και εγώ στην Πάτρα!!!!Ιατρική!!!Καλή αρχή σε όλους!
Και εγώ ιατρική στην ΣΣΑΣ με τα μαθηματα στο ΑΠΘ βέβαια!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε βρε,καλη δυναμη για φετος κ σε περιμενουμε κ σενα του χρονου!!!!
ευχαριστω!

καλη γιατρικη τωρα
DK1991
Νεοφερμένο μέλος
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ αθήνα!! Ποιοι αλλοι θα ειστε?
Μαζί θα είμαστε Αθήνα.:no1:
Holy
Νεοφερμένο μέλος

stellastar
Νεοφερμένο μέλος
Ιατρική Αθήνας περασα με σειρα 101ος.
George_k214 βρήκες σπίτι; Αν ναι πού;
george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω γραφω απτο προφιλ της αδερφης μου γιατι (αυτο)μπανιαριστικα!
Ιατρική Αθήνας περασα με σειρα 101ος.
George_k214 βρήκες σπίτι; Αν ναι πού;
Βρήκα στο γουδί(ή γουδή;-το έχω δει γραμμένο και με τους 2 τρόπους-),πολύ κοντά στην Ιατρική,σε καινούργια πολυκατοικία!Είναι υπερπαραγωγή!
Εσύ ψάχνεις ακόμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annmary
Νεοφερμένο μέλος
ποιοι θα μαστε συμφοιτητες?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρωτοετης φοιτητρια ιατρικης θεσσαλονικης....45η....ποιοι θα μαστε συμφοιτητες?????
βρήκες έναν!!!
ιατρική σαλόνικα απο δω, είμαστε εγώ, η alexia, η annmary, o bill. 4 άτομα?? καλά πάμε!!!
πάντως είμαστε όλοι πολύ τυχεροί η σαλονικα μαμάει:no1:
gwgw 1891
Νεοφερμένο μέλος
ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!
annmary
Νεοφερμένο μέλος
βρήκες έναν!!!
ιατρική σαλόνικα απο δω, είμαστε εγώ, η alexia, η annmary, o bill. 4 άτομα?? καλά πάμε!!!
πάντως είμαστε όλοι πολύ τυχεροί η σαλονικα μαμάει:no1:
αντε ωραια ωραια!!! λες να μην το ξερω???αφου σαλονικια ειμαι!!! χαχα

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε ωραια ωραια!!! λες να μην το ξερω???αφου σαλονικια ειμαι!!! χαχα![]()
χαχα αντε ρε τυχερό!!! δε πειράζει θα γίνουμε κ εμείς σαλονικιοί τώρα!!!!

alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki