Όπως ξαναείπα, η λογική μόνη της, εξηγεί πως παιδί χωρίς ερωτική πράξη, δεν γεν-νιέ-ται. Είναι αντίθετο με τη φύση. Πατέρας του Ιησού, ήταν χωρίς αμφιβολία, ο Ιωσήφ. Εκτός κι αν η "παρθένα" μαρία, τον απατούσε, πράγμα ανάρμοστο σε μια κυρία εκείνης της εποχής. Πατέρας του Ιησού, ήταν ο Ιωσήφ. Αν μου λέγατε ότι γεννήθηκε και τον Ευλόγησαν, κάτι θα πίστευα. November Rain, όσα λέω, είναι σύμφωνα με τη κοινή λογική, ενώ στο δημιουργό, και το επιχείρημα, μπορείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει θεός; είναι ακριβώς το αντίθετο.
Είχα αποδεχτεί ότι έλεγε η θρησκεία, έμαθα το Πάτερ Ημών, έμαθα το πιστεύω, μα όσο έψαχνα για τις θρησκείες, αυτά ξεχάστηκαν στο παρελθόν. Όταν λέμε ότι είμαστε άθεοι, δεν λέμε πως είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ θεός. Αλλά πως δεν υπάρχει θεός που να τον έχουν αναγνωρίσει οι άνθρωποι. Όσα μου λέτε, να διαβάσω πρώτα κανένα ευαγγέλιο και βίους αγγέλων και να πω μετά, τα ξέρω, τώρα μπορείτε να με αφήσετε ήσυχο που έχω αποφασίσει, όχι, δεν μπορούν να γίνουν. Πολύ απλά, γιατί για να πω ότι τα ξέρω όλα, θα πρέπει να διαβάσω όχι μόνο 4 ή ξέρω γω πόσα είναι τα ευαγγέλια, αλλά και το Κοράνι, κάνα δυο βουδιστικά βιβλία κλπ. Εάν νομίζετε πως δεν πιστεύω σε τίποτα, είστε όλοι μακράν γελασμένοι. Η γη η ίδια, έκανε τον κύκλο της ζωής, έφτιαξε τις τροφικές αλυσίδες όλων των οικοσυστημάτων. Αυτό, για μένα αξίζει να το θεωρήσει κανείς θεό. Ο θεός για τον οποίο μιλάτε εσείς, είναι σύμφωνα με την απλή λογική, δημιούργημα των ανθρώπων, για να εξηγήσουν τα όσα συμβαίνουν στη φύση. Η φύση όμως, από μόνη της, δεν αναγνωρίζεται ως θεά από καμία θρησκεία. Εσείς οι χριστιανοί που μας λέτε εμάς ότι πρέπει να διαβάσουμε θρησκευτικά βιβλία και να αποδεχτούμε το θρησκευτικό πλαίσιο της χώρας μας, πότε διαβάσατε, ή μάλλον πιάσατε στο χέρι σας μωαμεθανικό, βουδιστικό, νταοϊστικό, ινδουιστικό, κομφουκιανιστικό, ζωροαστρισμικό, σιντοϊσμικό ή ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νου σας; θα δείτε πως ούτε καν έχετε ακούσει μερικές απ' αυτές τις θρησκείες! Γι' αυτό μη μας λέτε να δεχτούμε τα θρησκευτικά πλαίσια. Γιατί οι Ασιάτες και οι Νοτιο-Αμερικανοί και οι Αρικανοί δεν θεωρούν το θεό σας αυτονόητο...