jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2013 στις 21:38 Ο jj! έγραψε: #221 18-10-13 21:38 Το Conjuring είναι περισσότερο τρομακτικό από Woman in black/Friday 13th/Nightmare on Elm Street, πχ; Πώς θα τα βάζατε από το περισσότερο τρομακτικό στο λιγότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #222 19-10-13 12:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Το Conjuring είναι περισσότερο τρομακτικό από Woman in black/Friday 13th/Nightmare on Elm Street, πχ; Πώς θα τα βάζατε από το περισσότερο τρομακτικό στο λιγότερο; Click για ανάπτυξη... Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 17:33 Η Alma Libre: #223 19-10-13 17:33 H Friday 13th, του 2009 και η πρώτη του 1989, μου άρεσαν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο jj! έγραψε: #224 19-10-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:32 Ο Guest 712911: #225 19-10-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Conjuring είναι περισσότερο τρομακτικό από Woman in black/Friday 13th/Nightmare on Elm Street, πχ; Πώς θα τα βάζατε από το περισσότερο τρομακτικό στο λιγότερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 12:47 Η Emilouko έγραψε: #222 19-10-13 12:47 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Το Conjuring είναι περισσότερο τρομακτικό από Woman in black/Friday 13th/Nightmare on Elm Street, πχ; Πώς θα τα βάζατε από το περισσότερο τρομακτικό στο λιγότερο; Click για ανάπτυξη... Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 17:33 Η Alma Libre: #223 19-10-13 17:33 H Friday 13th, του 2009 και η πρώτη του 1989, μου άρεσαν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο jj! έγραψε: #224 19-10-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:32 Ο Guest 712911: #225 19-10-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Το Conjuring είναι περισσότερο τρομακτικό από Woman in black/Friday 13th/Nightmare on Elm Street, πχ; Πώς θα τα βάζατε από το περισσότερο τρομακτικό στο λιγότερο; Click για ανάπτυξη... Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 17:33 Η Alma Libre: #223 19-10-13 17:33 H Friday 13th, του 2009 και η πρώτη του 1989, μου άρεσαν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο jj! έγραψε: #224 19-10-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:32 Ο Guest 712911: #225 19-10-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Friday 13th, του 2009 και η πρώτη του 1989, μου άρεσαν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο jj! έγραψε: #224 19-10-13 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:32 Ο Guest 712911: #225 19-10-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:32 Ο Guest 712911: #225 19-10-13 23:32 Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: To Woman in Black ήταν το πρώτο θριλερ που είδα. Όλοι έλεγαν σχόλια τύπου "πολύ χέσιμο" (back then όταν είχε βγει, όταν ήμουν Γ' Γυμνασίου). Αφότου το είδα μετά από ένα μήνα της πρώτης κυκλοφορίας του, είπα "αυτό ήταν το τρομακτικό θρίλερ που αλλάζει τα δεδομένα;". Να φανταστεις, εγώ ήμουν ψαράκι και σε κάποιες σκηνές γελούσα Click για ανάπτυξη... Καλή ταινία. Ε σιγά δεν είχε και τίποτα μωρέ. Στο κάτω - κάτω θρίλερ ήταν όχι τρόμου. (Αν δεν ισχύει, πείτε το να ξέρω ) Aυτό ήταν το πρώτο σου θρίλερ; Εμένα ήταν ο "Εξολοθρευτής 2" και την είχα δει όταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού αν θυμάμαι καλά... Σκάλιζα την ταινιοθήκη μαζί με την αδερφή μου. Αυτή την ταινία την είχα λιώσει. Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Το Woman in black δε το έχω δει. Αν μιλάμε για νεότερες ταινίες Friday the 13th και Nihghtmare on Elm Street πρώτα θα έβαζα εννοείται το The Conjuring μετά το Woman in black (από αυτά που έχω ακούσει) ,Nightmare on Elm Street και τέλος Friday the 13th που την τελευταία ταινία του 2009 την θεώρησα γελοία. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:39 Ο Πληροφορικάριος: #226 19-10-13 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Ρε παιδιά εγώ έβαλα να δω το the conjuring πριν λίγο καιρό, είδα το πρώτο μισάωρο, βαρέθηκα και το έκλεισα. Τόσο καλό είναι; Click για ανάπτυξη... Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2013 στις 23:49 Ο Guest 712911: #227 19-10-13 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά που δεν το είδα και προτίμησα τα ζόμπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2013 στις 11:21 Η Emilouko έγραψε: #228 20-10-13 11:21 Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα το πρώτο μου θρίλερ πρέπει να ήταν ή δημοτικό ή νηπιαγωγείο.Δε θυμάμαι καν πως το λένε.Δε ξέρω καν αν ήταν θρίλερ αλλά με τρόμαξε. Ήταν με κάτι μωρά που ήθελαν να σκοτώσουν τις μητέρες τους Και στο τέλος νομίζω είχε κάτι με μία βόμβα..Και τα μάτια των παιδιών κοκκινίζανε νομίζω.Πρέπει να ήταν διαολεμένα. Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: Και εμένα δεν μου άρεσε. Και το τέλος αναμενόμενο, χάλια. Click για ανάπτυξη... Καλά στο τέλος δεν περίμενα ούτε εγώ κάτι διαφορετικό. Αλλά ορισμένες σκηνές ήταν αρκετά τρομακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 20:30 Η Alma Libre: #229 21-10-13 20:30 Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρώτο μου ήταν τα σαγόνια του καρχαρία. Και την αμέσως επόμενη χρονιά, ένα με ένα στοιχειωμένο σπίτι. Μαλακιούλες. Ήμουν δεν ήμουν τετάρτη δημοτικού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:03 Ο Guest 712911: #230 21-10-13 21:03 Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Οκτωβρίου 2013 στις 21:46 Ο Guest 875331: #231 21-10-13 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Οκτωβρίου 2013 Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 03:45 Ο Guest 845212: #232 22-10-13 03:45 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Σχεδον ολοι οι παιδικοι φιλοι μου, μου εχουν εκμυστηρευτει το ποσο κακο τους εκανε αυτη η ταινια οταν ηταν μικρα παιδια Ο ενας εβλεπε εφιαλτες, ο αλλος τρομαζε με τα κουκλακια κλοουν που ειχε στο σπιτι του, ενας αλλος εβλεπε οτι ο Κλοουν καθοτανε στο κρεβατι του (ελπιζω να μην ειχε καπνισει πριν τιποτα που βρηκε κατα τυχη απο τους γονεις τους ξερω ) κτλ Στο μεταξυ η πλακα ειναι οτι σχεδον ολοι μου εχουν πει οτι την ειχαν δει στην τηλεοραση ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια χρονια Μαλλον εγω εκεινη την καταραμενη βραδια που το εδειξε θα κοιμομουν σαν καλο παιδακι Για αυτο παιδακια να ακουτε παντα τους γονεις σας για να μην καταληξετε να εχετε ψυχιατρικα προβληματα και να μισειται συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων (πχ τους καημενους τους Κλοουν που πρεπει να κανουν μυνηση στον Στιβεν Κινγκ και στην εταιρια παραγωγης αυτης της ταινιας που τους εχει κανει την ζωη μαυρη πραγματικα). Αρχική Δημοσίευση από jj!: Για το scream που είπατε πριν Όλοι νομίζουν ότι ο Ghostface είναι ο χάρος, ενώ στην πραγματικότητα βασίζεται στον ομώνυμο πίνακα του Edvard Munch: Click για ανάπτυξη... Η αχρηστη πληροφορια της ημερας ξερω'γω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεμιστοπόλος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θεμιστοπόλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.083 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 09:54 Ο Θεμιστοπόλος: #233 22-10-13 09:54 Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 10:01 Ο Guest 712911: #234 22-10-13 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεμιστοπόλος: Εγώ το "It" το είδα πρώτη φορά φέτος. Δεν ξέρω. Μού φάνηκε μεγάλη μούφα. Click για ανάπτυξη... Eίναι άλλο να το βλέπεις σε μικρή ηλικία (δημοτικό!) και άλλο όταν είσαι 18-20+ ξέρω γω. btw και εγώ θέλω να ξαναδώ με τι καφρίλα τρόμαξα μικρή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 13:40 Η CiNeFiL έγραψε: #235 22-10-13 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Spoiler Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Μισώ τους κλόουν! [ Click για ανάπτυξη... και που να διαβασεις και το βιβλιο υπερτατο απλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 14:30 Η Emilouko έγραψε: #236 22-10-13 14:30 Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το It για μένα ειναι τραυματική εμπειρία. :-P Όπου βλέπω κλόουν μακριά....Διαβολικά πλάσματα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #237 22-10-13 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Μία ταινία που πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς (τουλάχιστον όσοι είναι κοντά στη γενιά μου ) έχουμε δει σε μικρή ηλικία και τρομάξαμε είναι το It. Spoiler Spoiler Μισώ τους κλόουν! Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Η Emilouko έγραψε: #238 22-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαχαχαχαχα, θέλω να το δω επειγόντως! Περιττό οτι βρίσκω γελοίο το οτι μερικοί φοβούνται τους κλόουν ξέρωγω, αλλά νταξ και εγώ μικρή που είχα δει τα σαγόνια του καρχαρία δεν έμπαινα στη μπανιέρα γιατί φοβόμουν μην πεταχτεί κανας καρχαρίας απ'το σιφόνι και μου φάει τα πόδια. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γελοίο. Είναι ανατριχιαστικοί.Έχουν μόνιμες εκφράσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:06 Ο Hephaestus: #239 24-06-14 19:06 unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
unborn και dead silence...τα καλυτερα θριλερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2014 στις 19:09 Ο Filippos14: #240 24-06-14 19:09 Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evil dead(2013) Πολυ καλη ταινια τρομου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.