Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Hey Joy έγραψε: #41 27-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Εγώ τα έχω δει όλα αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν εκείνο που έκαναν νεκροτομή στον γέρο... Σε εκείνη την σκηνή θυμάμαι πως μου ήρθε ξέρασμα Click για ανάπτυξη... Το 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η !!!...vivaki...!!!: #42 27-09-08 14:56 το ορφανοτροφείο είναι πολύ ωραίο https://www.skyclub.gr/product.asp?id=7293 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η fabulous έγραψε: #43 27-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Το 3ο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο Sed έγραψε: #44 27-09-08 23:39 Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η X-FILER έγραψε: #45 28-09-08 10:59 τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Εγώ τα έχω δει όλα αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν εκείνο που έκαναν νεκροτομή στον γέρο... Σε εκείνη την σκηνή θυμάμαι πως μου ήρθε ξέρασμα Click για ανάπτυξη... Το 3ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!!!...vivaki...!!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η !!!...vivaki...!!!: #42 27-09-08 14:56 το ορφανοτροφείο είναι πολύ ωραίο https://www.skyclub.gr/product.asp?id=7293 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η fabulous έγραψε: #43 27-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Το 3ο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο Sed έγραψε: #44 27-09-08 23:39 Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η X-FILER έγραψε: #45 28-09-08 10:59 τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ορφανοτροφείο είναι πολύ ωραίο https://www.skyclub.gr/product.asp?id=7293 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:59 Η fabulous έγραψε: #43 27-09-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Το 3ο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο Sed έγραψε: #44 27-09-08 23:39 Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η X-FILER έγραψε: #45 28-09-08 10:59 τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy: Το 3ο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Ο Sed έγραψε: #44 27-09-08 23:39 Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η X-FILER έγραψε: #45 28-09-08 10:59 τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Η X-FILER έγραψε: #45 28-09-08 10:59 τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
single Νεοφερμένο μέλος Η single αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:56 Η single έγραψε: #46 28-09-08 11:56 Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:43 Η Devina έγραψε: #47 28-09-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Το έχω δει, είναι πολύ καλό, αν και κάποια στιγμή ψιλοβαρέθηκα...αλλά είναι καλό! Δεν θα το πρότεινα για θρίλερ,αλλά όπως είπες σε κρατάει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:59 Η wolfe4ever: #48 28-09-08 12:59 κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανενα !! εκτος κ αν εχω κατι να αγκαλιαζω! (κανα μαξιλαρακι ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Ο halvas έγραψε: #49 28-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από X-FILER: τελικα τα πουλια δεν ειναι τοσο τρομακτικα.... Click για ανάπτυξη... Σκέψου όμως πριν πόσα χρόνια βγήκαν. Τότε είχε γίνει χαμός με αυτό, και το Ψυχώ:iagree: Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα μείνει εκστασιασμένος όταν το είδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001 Δραστήριο μέλος Ο Elric αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 408 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:33 Ο 01011001 έγραψε: #50 28-09-08 14:33 Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Helena Bonham Carter (Τι) είδατε τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η fabulous έγραψε: #51 28-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από single: Λοιπον δεν ειναι ακριβος θριλερ αλλα ενα μιουζικαλ τρομου ενοω οπωσ καταλαβατε το sweeney todd !!!δε τρομαζει αλλα σε κραταει!!!:iagree: Click για ανάπτυξη... Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Sed: Αν θέλεις thriller με ανθρώπους πάρε τα saw οι τα hostel… αν θες όμως με πνεύματα και διαβόλους πάρε τον εξορκισμό της έμυλης ρουζ ( ή όπως λεγεταί ) Click για ανάπτυξη... Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sed Νεοφερμένο μέλος Ο Στάθης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:51 Ο Sed έγραψε: #52 28-09-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Γαμάτο είναι! ----------------------------------------- Ο εξορκισμός να σου πω την αλήθεια δεν με ενθουσίασε ούτε με τρόμαξε ιδιαίτερα... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:20 Η fabulous έγραψε: #53 28-09-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sed: Ναι όντως δεν ήταν τρομακτικό αλλά είχε ωραία ιστορία Click για ανάπτυξη... ωραία ιστορία αλλά περίμενα να τρομάξω πιο πολύ... Εκείνο το βράδυ είχε απόλυτη ησυχία, έλειπαν οι γονείς μου απο το σπίτι και καθόμουν στο σαλόνι με μισόκλειστα τα φώτα και ζωγράφιζα... Και ξαφνικά άνοιξε το ράδιο μόνο του και είχε το "Βegging..." Ασε πήγα τρέχοντας κάτω, άνοιξα όλα τα φώτα, πήρα αγκαλιά το σκυλί μου, ξύπνησα τον αδερφό μου και κουκουλώθηκα κάτω απο ένα πάπλωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki1993 Νεοφερμένο μέλος Η Κική/Κορίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:47 Η kiki1993 έγραψε: #54 11-03-09 18:47 εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εεεε???Ξερετε μ'αρεσουν παρα πολυ τα θριλερ και επειδη αυτο το σαββατοκυριακο θα ερθουν οι φιλοι μου σπιτι να κοιμηθουμε(που λεει ο λογος δηλαδη) περιμενω προτασεις.....χμμμ!τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 18:55 Η Devina έγραψε: #55 11-03-09 18:55 https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffppp Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ιστιαία (Εύβοια). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η fffppp έγραψε: #56 11-03-09 19:12 Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θεσ ψυχολογικα : 1.κρυφτο 2. ο εξορκισμος της Εμιλι Ροουζ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:29 Η ~Valentina~: #57 11-03-09 19:29 1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. Ο εξορκισμός της Έμιλι Ροουζ 2. Ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το πριόνι 3. saw 4. ο γόνος του σατανά (αλλα είναι πολυ ψευτικο) άλλα δε μου έρχονται τώρα..................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 19:44 Η piou* έγραψε: #58 11-03-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DESPOINA: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t= Mπορεί να δεις και από εδώ ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι και να πάρεις ιδέες. Για θρίλες θα έλεγα τα Saw απο το 1-5, όποιο θέλετε. Το Seven και το hostel 1,2. :no1: Δεν μου έρχονται άλλα στο μυαλό τώρα..:/ Click για ανάπτυξη... Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:02 Η Devina έγραψε: #59 11-03-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το saw το πρωτο ναι, εχει ενδιαφερον. Το δευτερο παλευεται με λιγο κοπο. ΑΛΛΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΕΛΕΟΣ. Κανενα νοημα, και η υποθεση καταντα τοσο ηλιθια που δεν μπορεις να παρακολουθησεις. Χασιμο χρονου απλα. Το σεβεν ειναι ολ ταημ κλασικ παντως. Click για ανάπτυξη... Nτάξει ναι, είναι λογικό να χαλάει το στόρυ από ένα σημείο και έπειτα. Ναιι και ο εξόρκισμος της Εμίλυ τέτοιας είναι καλό απλά το βαρέθηκα κάποια στιγμή..:/ Επίσης αν και όχι πολύ θρίλερ κατάσταση, μου αρέσει και το Constantine με τον Keanu Reeves. πόσο κούκλος να'ναι τελοσπάντων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ssss Νεοφερμένο μέλος Η ssss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2009 στις 20:15 Η ssss έγραψε: #60 11-03-09 20:15 μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μν δειτε το saw...κανενα απο τα 5..ειναι ολα σκετη αηδια και ο σκηνοθετης που τα σκηνοθετησε εχει ψυχολογικα προβληματα!!:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.