Ώχου δε βαριέστε. Όσοι δεν έχετε περάσει και από τις δύο κατευθύνσεις (θετική/τεχνολογική τις βάζω μαζί) απλά μην εκφέρετε γνώμη. Λέω εγώ πχ τίποτα για τις άλλες κατευθύνσεις, να κρίνω πχ ότι τα μαθηματικά είναι δύσκολα και ο προγραμματισμός πχ εύκολος; Όχι.
Όπως εγώ λοιπόν δε λέω τέτοια, έτσι και εσείς μην κρίνετε μαθήματα που δεν διαβάσατε ποτέ και ούτε πρόκειται. Τώρα αν σας φουσκώνει ο κομπασμός με το να υποβιβάζετε τους παπαγάλους θεωρητικούς για την ιστορία, επειδή έχει στάνταρ ύλη, τόσο πιο πολύ γίνεται φανερό ότι η παιδεία που προσφέρεται δημιουργεί ανθρώπους μονομερείς, τεχνοκράτες, κομπλεξικούς που για να αναδειχτούν υποτιμούν και υποβιβάζουν τους άλλους γιατί πολύ απλά είναι είναι ανεπαρκείς πνευματικά.
Ναι καλά μου τέκνα, υπάρχουν παπαγάλοι. Παντού.
Ναι καλά μου τέκνα, υπάρχουν μαθητές που δε σκαμπάζουν γρι. Παντού.
Αυτό που μερικοί αδυνατείτε να καταλάβετε με το μικρό σας μυαλουδάκι είναι ότι ΤΗΝ τανα την κατεύθυνση τη διαλέγουμε γιατί στοχεύουμε κάπου. Για να περάσουμε λοιπόν στην τάνα τη σχολή, πρέπει να περάσουμε από τα μημένα τα μαθήματα που προυποθέτει η είσοδος σε αυτή.
Οπότε...
Συμπερασματικά, θα λέγαμε ...
Τραβάτε να ανοίξετε κανένα βιβλίο γιατί μένουν 2 βδομάδες και μετά έχετε όσο χρόνο θέλετε να λέτε τις μαμακίες σας ελεύθερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.