Χίλια ευχαριστώ και σε σένα... Αν και ειλικρινά δεν περίμενα να υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο θέμα στα αρχαία..

Μήπως μπορείς να μου γράψεις συμβουλές για το πώς θα διαβάζω Γραμματική- Συντακτικό? Με τη Γραμματική βασικά μπορώ να πω τα καταφέρνω, αλλά το Συντακτικό μου φαίνεται βουνό!!! Είδα και τις συμβουλές σου για τα άλλα μαθήματα- μου επιτρέπεις να τις τυπώσω?

Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί της θεωρητικής εδώ οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν!!!
Αλέξανδρε, η Ιστορία ως επιστήμη πίστεψέ με, μου αρέσει απίστευτα! Μαζί πάντοτε και με τη Λογοτεχνία, διότι γράφω και δικά μου ποιήματα και σχετικά... Τη μαθαίνω μπορώ να πω σχετικά εύκολα, εκείνο όμως που μου τη σπάει απίστευτα είναι το κατά γράμμα παπαγαλία! Μια όμως που μένουμε και σχετικά κοντά, μήπως να πάρω το καραβάκι να έρθω να μου τα εξηγήσεις καλύτερα?

Αλήθεια, τι σχολές θέλεις?
Λέγοντας πέρσι εννοείς 2016 ή 2017? Αν ήταν του '17, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να μην ξαναπέσει!!!! Και ναι, με καθησύχασες!!!! Thank you very much!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Στον ενικό να γράφω, έτσι?
Βασικά για το τι έβγαλα ως τώρα έιναι ίσως λίγο για κλάματα

γιατί άρχισα πρόσφατα, αλλά θα ήθελα να τα συζητούσαμε λίγο μέσω μηνυμάτων ( είμαι και καινούρια και δεν ξέρω να στέλνω καλά)...
Πάντως να'στε όλοι καλά, σα να μου ήρθε όρεξη για διάβασμα!!!