xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:06 Η xristianax: #361 18-07-17 14:06 παιδιά, την ύλη που έχετ βγάλει στα θερινά θα την επαναλάβετε μόλις αρχίσουν τα μαθήματα τον αύγουστο; εμάς στην βιολογία είπε πως ναι αν και δεν έχουμε βγάλει μεγάλο κομμάτι (ούτε καν ολόκληρο το 1ο)και με προβλημάτισε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:50 Ο Panagiotis849: #362 18-07-17 14:50 Πού είστε ύλη Οικονομίας & Πληροφορικής; Εμείς Μαθηματικά & ΑΟΘ έχουμε τελειώσει το 1ο κεφάλαιο Έκθεση κάναμε όλους τους τύπος ασκήσεων και θεματολογία θα μπούμε Σεπτέμβρη Πληροφορική μέχρι δομή επιλογής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:54 Ο American Economist: #363 18-07-17 14:54 Τα ίδια και εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 19:24 Η xristianax: #364 18-07-17 19:24 έχετ να μου προτείνετε κάποιο πολύ καλό βοήθημα για την βιολογία κατεύθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:42 Η maniamanitsa: #365 18-07-17 21:42 Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά, την ύλη που έχετ βγάλει στα θερινά θα την επαναλάβετε μόλις αρχίσουν τα μαθήματα τον αύγουστο; εμάς στην βιολογία είπε πως ναι αν και δεν έχουμε βγάλει μεγάλο κομμάτι (ούτε καν ολόκληρο το 1ο)και με προβλημάτισε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:50 Ο Panagiotis849: #362 18-07-17 14:50 Πού είστε ύλη Οικονομίας & Πληροφορικής; Εμείς Μαθηματικά & ΑΟΘ έχουμε τελειώσει το 1ο κεφάλαιο Έκθεση κάναμε όλους τους τύπος ασκήσεων και θεματολογία θα μπούμε Σεπτέμβρη Πληροφορική μέχρι δομή επιλογής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:54 Ο American Economist: #363 18-07-17 14:54 Τα ίδια και εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 19:24 Η xristianax: #364 18-07-17 19:24 έχετ να μου προτείνετε κάποιο πολύ καλό βοήθημα για την βιολογία κατεύθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:42 Η maniamanitsa: #365 18-07-17 21:42 Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πού είστε ύλη Οικονομίας & Πληροφορικής; Εμείς Μαθηματικά & ΑΟΘ έχουμε τελειώσει το 1ο κεφάλαιο Έκθεση κάναμε όλους τους τύπος ασκήσεων και θεματολογία θα μπούμε Σεπτέμβρη Πληροφορική μέχρι δομή επιλογής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 14:54 Ο American Economist: #363 18-07-17 14:54 Τα ίδια και εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 19:24 Η xristianax: #364 18-07-17 19:24 έχετ να μου προτείνετε κάποιο πολύ καλό βοήθημα για την βιολογία κατεύθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:42 Η maniamanitsa: #365 18-07-17 21:42 Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ίδια και εμείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 19:24 Η xristianax: #364 18-07-17 19:24 έχετ να μου προτείνετε κάποιο πολύ καλό βοήθημα για την βιολογία κατεύθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:42 Η maniamanitsa: #365 18-07-17 21:42 Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχετ να μου προτείνετε κάποιο πολύ καλό βοήθημα για την βιολογία κατεύθυνσης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:42 Η maniamanitsa: #365 18-07-17 21:42 Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια πρωτο κεφαλαιο ιστορια,αρχαια ολη η εισαγωγη η πρωτη κ δυο κειμενα κ λατινικα γραμματικη κ συντακτικο κ πεντε κειμενα ειναι καλα για θερινη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:45 Ο Alex_t έγραψε: #366 18-07-17 21:45 Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην ιστορία το πρόγραμμα είναι το ιδανικό, στα αρχαία νομίζω μέχρι την ενότητα 3-4 είναι οκ, και στα λατινικά, αν εννοείς από το βιβλίο της Β' λυκείου, τότε νομίζω μπορείς να προσθέσεις κάνα δύο κείμενα ακόμη. Νομίζω έτσι είναι καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 21:53 Η maniamanitsa: #367 18-07-17 21:53 Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2017 Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:06 Ο Alex_t έγραψε: #368 18-07-17 22:06 Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maniamanitsa: Εχω αγχωθει παρα πολυ.Δε διαβαζω καθολου λογω υποχρεωσεων ζεστης βαρεμαρας κλπ.Οικογενεια δουλεια κλπ.Λεω να φορτσαρω ολο τον αυγουστο.Ναι της β εννοω στα λατινικα.Οποτε με 7 κειμενα ειμαι οκ ετσι?Να φανταστω με την γραμματικη κ το συντακτικο τους?χαχχαχα Στα λατινικα εχω το βοηθημα των εκδοσεων μπαχαρακη που εχει μεσα μονο τα κειμενα που δινουμε.ειναι φανταστικο κ τα εχει ολα.οποιος ενδιαφερεται να του στειλω πληροφοριες. Click για ανάπτυξη... Ναι, τα πρώτα εφτά κείμενα με τη γραμματική-συντακτικό τους. Τα γραμματικοσυντακτικά τους δεν είναι τόσο δύσκολα κατά τη γνώμη μου, αλλά θέλουν τεράστια προσοχή, συγκέντρωση και σχολαστικότητα κατά τη μελέτη τους, γιατί αν δεν τα πάρεις με καλό μάτι τα λατινικά, μετά θα το μετανιώσεις Και όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν τα πήρα με καλή σειρά και ακόμη δυσκολεύομαι στην *μπιπ* τρίτη συζυγία . Είναι πολύ δύσκολο με οικογένεια, υποχρεώσεις, βαρεμάρα και ζέστη να τα καταφέρεις, αλλά και πάλι, έχεις όλον τον Αύγουστο, και μιάμιση εβδομάδα από τον Ιούλιο, δεν τελείωσε ο χρόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maniamanitsa Νεοφερμένο μέλος Η maniamanitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2017 στις 22:11 Η maniamanitsa: #369 18-07-17 22:11 Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω alex μου για την εμψυχωση..ουτε εγω τα παω τα λατινικα.μπλιαχ.αντε καλο κουραγιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:48 Ο Τάσος97 έγραψε: #370 19-07-17 12:48 Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 12:58 Ο harry akritas: #371 19-07-17 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:19 Ο Τάσος97 έγραψε: #372 19-07-17 14:19 Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από harry akritas: Με μια επιφύλαξη, νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις με το παλιό. Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν τα νέα συστήματα, για να καταργούνται τα παλιά. Click για ανάπτυξη... Σαφώς ναι.. cool thanks! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
remon qill Νεοφερμένο μέλος Ο remon qill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 14:34 Ο remon qill: #373 19-07-17 14:34 εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω αυριο τελειωνω εσεις? ποσο θα πληρωσεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 15:07 Ο Alex_t έγραψε: #374 19-07-17 15:07 Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το παλιό κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο, αφού λόγω 6 μαθημάτων τα λάθη συγχωρούνταν ευκολότερα. Και εξεταζόντουσαν και οι υπέροχες μεν, δύσκολες δε λογοτεχνία και ιστορία γενικής . Τέλος πάντων, θα πορευτούμε με το νέο Remon qill τελειώνω την παρασκευή επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2017 στις 16:38 Η Soleado Febrero ~: #375 19-07-17 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ξέρει κανείς εάν γίνεται να δώσουμε του χρόνου με το παλιό σύστημα (πχ θετική κατευθυνση; Ή θα πρέπει κανείς να δώσει με τις ομάδες προσανατολισμού;; Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Μόνο με το νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 00:08 Η sofia10 έγραψε: #376 20-07-17 00:08 τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελειωσα σημερα φροντ μαθηματικα και εκθεση μενουν 2 μαθηματα χημειας και φυσικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 04:32 Ο Alex_t έγραψε: #377 20-07-17 04:32 Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιουλίου 2017 sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αυτο το ξερω μονο εγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:18 Η sofia10 έγραψε: #378 20-07-17 09:18 εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: littlebean E.Z ioanna2007 Ilma Τρελας123 thepigod762 nefelakii Schlimazel arrow25 Fanimaid123 Mariaathens buffon85 Than003 SlimShady Σωτηρία Scandal Anxious xristina11 D.a.i.s.y EiriniS20 Κλημεντίνη Άρτεμις Α. TonyMontanaEse Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:36 Ο PanosGR έγραψε: #379 20-07-17 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Κάνοντας αυτή τη στιγμή ένα κριτήριο στην έκθεση για το πρωί (νωρίς το θυμήθηκα, το ξέρω) προέκυψε ο εξής προβληματισμός: Βαθμολογείται στα αλήθεια αρνητικά η υπέρβαση του ορίου των λέξεων στην έκθεση (μερικές φορές και 200 περισσότερες) και στην ερώτηση ανάπτυξης (πάνω από 70 περισσότερες); Με έχουν τρομοκρατήσει όλοι σχετικά με αυτό το θέμα, και ανησυχώ αρκετά. Εάν το θέμα έχει αναπτυχθεί πλήρως και ο μαθητής βρίσκεται μέσα στο θέμα χωρίς να πλατειάζει, θα τον "ρίξει" η υπέρβαση του λεκτικού ορίου; Click για ανάπτυξη... Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2017 στις 09:48 Ο Alex_t έγραψε: #380 20-07-17 09:48 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Ναι, η υπέρβαση του λεκτικού ορίου βαθμολογείται αρνητικά. Όχι μόνο επειδή δίνεις την εντύπωση ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την εκφώνηση, αλλά επειδή κουράζεις τον διορθωτή. +-50 λέξεις δεν είναι κάτι. Μη ξεφύγεις, όμως, περισσότερο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από sofia10: εγω σιγουρα ξερω για την περιλιψη και την ερωτηση αναπτυξης οτι κοβονται, καποια μορια (οχι πολλα νμζω) παντως γενικα πιστευω οτι σε πραγματικες συνθηκες διαγωνισματος καποιος που αφιερωνει τον απαρραιτητο χρονο σόλα τα κομματια του διαγωνσιματος π.χ δεν ξεπεταει σ'ενα 5λπετο τις ασκησεις και παει 2.30 ωρες εκθεση...δεν θα ξεπερασει ευκολα το οριο των λεξεων σε ποσο " αξιο λογου" . Τωρα για καμια 50-80ρια λεξεις θελω να ελπιζω οτι δεν τρεχει θεμα γιατι ειναι πολυ λιγες συγκριτικα με την εκταση της εκθεσης τωρα το δα, παιδι μου γιατι γραφεις στις 4.32 στα ξημερωματα εκθεσηη? Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Έκανα το λάθος να την αφήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή και να υποτιμήσω το χρόνο που θα χρειαζόμουν, και έπρεπε να την παραδώσω σήμερα, οπότε έμεινα ξύπνιος μέχρι να την κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.