Η μετάφραση είναι πάντα περίεργη και σπάνια βγάζει πραγματικά νόημα, μη σε ανησυχεί. Αλλά αν μπορείς να βγάλεις το συντακτικό θα μάθεις πώς να βγάλεις και μετάφραση γρήγορα! Μη νομίζεις δηλαδη ποτέ ότι θα βγάλεις καμιά μετάφραση που τη διαβάζεις κι είναι σαν ένα οποιοδήποτε αλλο κείμενο στη νέα ελληνική.
Ο Πρωταγόρας είναι ύπουλος, να ξέρεις. Φαίνεται εύκολος αλλά έχει σημεία κυρίως δομής/διάρθρωσης του λόγου που χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή για να κατανοησεις πραγματικά το έργο. Αλλά όχι δεν είναι δύσκολος σε καμία περίπτωση. Γερά!
Θα μπορούσα κάποια στιγμη θεωρητικά μου πουλιά να σας γράψω κάποια βασικά πράγματα για κάθε ενότητα σαν 5-10 ας πούμε λέξεις κλειδιά για κάθε μία. Μιας και απ όσο θυμάμαι κάποιοι δεν κάνουν φροντιστήριο πείτε μου αν θέλει κάποιος αν νομίζει πως θα του φανούν χρήσιμα.[/QUOTE
Εγω θα το ηθελα πολυ.
Παιδια μια ερωτηση...
Ιστορια πρωτο κεφαλαιο,αρχαια ολη η πρωτη εισαγωγη συν τα 7 πρωτα κειμενα κ γραμματικη συντακτικο,λατινικα 5 κειμενα συν γραμματικη συντακτικο ειναι οκ για θερινη προετοιμασια?