Χαχαχα προφανώς! Έχω 2 φίλους μου πήγαν εκεί φέτος αφού πανελλήνιες σκέψου ότι τα μόρια τους δεν τους επέτρεπαν να κάνουν καν μηχανογραφικό! Έκθεση κάτω από τη βάση κ οι δύο + το παραμύθι "Οι πανελλήνιες δεν είναι για μένα"
Πως αυτά τα άτομα θα καταφέρουν να είναι ισάξια με έναν απόφοιτο της Νομικής του ΑΕΙ ; Που έγραψε στη χειρότερη 16.000-17000 μόρια ; Μπορούν αυτά τα άτομα που ΔΕΝ κατάφεραν να στρωθούν και να διαβάσουν 4 μαθήματα που η ύλη τους είναι συγκριτικά της πλάκας με την πανεπιστημιακή να γίνουν δικηγόροι ; Ένα επάγγελμα που θέλει συνεχώς διάβασμα ; Τι επειδή είδαν το Suits σου λέει ωραία είναι η νομική...είδαν εκεί και την Megan και λένε Βουρρρ ;; Δεν είναι έτσι δυστυχώς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Αυγούστου 2023
Τελείωσες μπέμπη από το μητροπολιτικό διοίκηση επιχειρήσεων ; Πολύ ωραία
Εξετάσεις από το Οικονομικό Επιμελητήριο στα εξής γνωστικά αντικείμενα
-Μικροοικονομια
-Μακροοικονομια
-Ποσοτικες Μεθόδους & Στατιστικη
-Οικονομετρια
-Χρηματοοικονομική Λογιστική
-Χρηματοοικονομική
Αν τα περάσεις...ΜΠΡΑΒΟ σου ! Το πτυχίο σου αναγνωρίζεται!!
(Aντίστοιχα σε κάθε επάγγελμα ανάλογες επαγγελματικές εξετάσεις...για να μην κοροιδεύουμε την κοινωνία)
Άμα βγαίνει ο οποιοσδήποτε οικονομολόγος-γιατρος κλπ από οπουδήποτε προφανώς και κινδυνεύει το μέλλον,γιατί δεν είναι όλες οι σχολές εύκολες κ ούτε όλοι μπορούν να αφοσιωθούν στη σχολή τους επειδή δουλεύουν-υπόψην ότι στις ιδιωτικές είμαι σίγουρος θα είναι τόσο για γέλια το σύστημα που θα βλέπεις μαθηματικούς από το Aegean College με βαθμό πτυχίου 8,5 ενώ στο μέσο Μαθηματικό τμήμα της χώρας είναι 6-6,5 (κ πολύ λέω) λόγω της δυσκολίας του τμήματος...