tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Ο tebelis13: #21 06-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από napstor: κατα την γνωμη ειναι αρκετα δυσκολη και δυσκολευομαι να την μαθω.η κατευθυνσης μου φαινεται αρκετα πιο ευκολη. η γενικης εχει πολλα πινακακια που πρεπει να μαθεις απ'εξω και γενικως χρειαζεται αρκετη αποστηθιση.μεχρι στιγμης δεν μου αρεσει,ισως αργοτερα να γινει πιο ενδιαφερον. Click για ανάπτυξη... εσυ εισαι για τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Ο napstor έγραψε: #22 07-10-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: εσυ εισαι για τεχνολογικη Click για ανάπτυξη... πες το ψεμματα.το καλοκαιρι θα αναλογιστω αν ξερω χημεια και αν μου αρεσει πραγματικα,αν οχι με βλεπω για τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Doretta_b: #23 07-10-09 16:16 Η οργανική χημεία δεν ειναι τοσο δυσκολη!Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαθημα γενικης παιδειας!!!Εχει τοσο εξειδικευση που χρησιμευει μονο στα παιδια της θετικης...Αντιθετα η χημεια κατευθυνσης δεν χρησιμευει τοσο πολυ για την Γ απο οτι εχω ακουσει!Παντως οποιος δεν ενδιαφερεται για συγκεκριμενες σχολες οπως ιατρικη, χημικο και τα συναφη δεν συμφερει να συνεχισει στην θετικη στην Γ λυκειου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PENELOPE Νεοφερμένο μέλος Η PENELOPE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η PENELOPE έγραψε: #24 07-10-09 22:21 Και εγώ δυσκολεύτηκα λιγακι στην αρχή αλλά τώρα εντάξει είμαι.. με το συστηματικό διαβασμα νομίζω βγαίνει..Αλλά θα συμφωνούσα με το οτι έπρεπε να είναι της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria88 Νεοφερμένο μέλος Η maria88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Η maria88 έγραψε: #25 08-10-09 13:34 καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από napstor: κατα την γνωμη ειναι αρκετα δυσκολη και δυσκολευομαι να την μαθω.η κατευθυνσης μου φαινεται αρκετα πιο ευκολη. η γενικης εχει πολλα πινακακια που πρεπει να μαθεις απ'εξω και γενικως χρειαζεται αρκετη αποστηθιση.μεχρι στιγμης δεν μου αρεσει,ισως αργοτερα να γινει πιο ενδιαφερον. Click για ανάπτυξη... εσυ εισαι για τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 00:57 Ο napstor έγραψε: #22 07-10-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: εσυ εισαι για τεχνολογικη Click για ανάπτυξη... πες το ψεμματα.το καλοκαιρι θα αναλογιστω αν ξερω χημεια και αν μου αρεσει πραγματικα,αν οχι με βλεπω για τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Doretta_b: #23 07-10-09 16:16 Η οργανική χημεία δεν ειναι τοσο δυσκολη!Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαθημα γενικης παιδειας!!!Εχει τοσο εξειδικευση που χρησιμευει μονο στα παιδια της θετικης...Αντιθετα η χημεια κατευθυνσης δεν χρησιμευει τοσο πολυ για την Γ απο οτι εχω ακουσει!Παντως οποιος δεν ενδιαφερεται για συγκεκριμενες σχολες οπως ιατρικη, χημικο και τα συναφη δεν συμφερει να συνεχισει στην θετικη στην Γ λυκειου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PENELOPE Νεοφερμένο μέλος Η PENELOPE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η PENELOPE έγραψε: #24 07-10-09 22:21 Και εγώ δυσκολεύτηκα λιγακι στην αρχή αλλά τώρα εντάξει είμαι.. με το συστηματικό διαβασμα νομίζω βγαίνει..Αλλά θα συμφωνούσα με το οτι έπρεπε να είναι της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria88 Νεοφερμένο μέλος Η maria88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Η maria88 έγραψε: #25 08-10-09 13:34 καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tebelis13: εσυ εισαι για τεχνολογικη Click για ανάπτυξη... πες το ψεμματα.το καλοκαιρι θα αναλογιστω αν ξερω χημεια και αν μου αρεσει πραγματικα,αν οχι με βλεπω για τεχνολογικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Doretta_b Νεοφερμένο μέλος Η Doretta_b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 16:16 Η Doretta_b: #23 07-10-09 16:16 Η οργανική χημεία δεν ειναι τοσο δυσκολη!Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαθημα γενικης παιδειας!!!Εχει τοσο εξειδικευση που χρησιμευει μονο στα παιδια της θετικης...Αντιθετα η χημεια κατευθυνσης δεν χρησιμευει τοσο πολυ για την Γ απο οτι εχω ακουσει!Παντως οποιος δεν ενδιαφερεται για συγκεκριμενες σχολες οπως ιατρικη, χημικο και τα συναφη δεν συμφερει να συνεχισει στην θετικη στην Γ λυκειου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PENELOPE Νεοφερμένο μέλος Η PENELOPE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η PENELOPE έγραψε: #24 07-10-09 22:21 Και εγώ δυσκολεύτηκα λιγακι στην αρχή αλλά τώρα εντάξει είμαι.. με το συστηματικό διαβασμα νομίζω βγαίνει..Αλλά θα συμφωνούσα με το οτι έπρεπε να είναι της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria88 Νεοφερμένο μέλος Η maria88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Η maria88 έγραψε: #25 08-10-09 13:34 καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η οργανική χημεία δεν ειναι τοσο δυσκολη!Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι μαθημα γενικης παιδειας!!!Εχει τοσο εξειδικευση που χρησιμευει μονο στα παιδια της θετικης...Αντιθετα η χημεια κατευθυνσης δεν χρησιμευει τοσο πολυ για την Γ απο οτι εχω ακουσει!Παντως οποιος δεν ενδιαφερεται για συγκεκριμενες σχολες οπως ιατρικη, χημικο και τα συναφη δεν συμφερει να συνεχισει στην θετικη στην Γ λυκειου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PENELOPE Νεοφερμένο μέλος Η PENELOPE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η PENELOPE έγραψε: #24 07-10-09 22:21 Και εγώ δυσκολεύτηκα λιγακι στην αρχή αλλά τώρα εντάξει είμαι.. με το συστηματικό διαβασμα νομίζω βγαίνει..Αλλά θα συμφωνούσα με το οτι έπρεπε να είναι της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria88 Νεοφερμένο μέλος Η maria88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Η maria88 έγραψε: #25 08-10-09 13:34 καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ δυσκολεύτηκα λιγακι στην αρχή αλλά τώρα εντάξει είμαι.. με το συστηματικό διαβασμα νομίζω βγαίνει..Αλλά θα συμφωνούσα με το οτι έπρεπε να είναι της κατευθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria88 Νεοφερμένο μέλος Η maria88 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:34 Η maria88 έγραψε: #25 08-10-09 13:34 καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα παιδια ξερετε αν ειναι στην θλη το 1.5 και το 1.6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 13:46 Ο Pavlitos έγραψε: #26 08-10-09 13:46 Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρτάται από σχολείο σε σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petrosmallios Νεοφερμένο μέλος Ο petrosmallios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 17:39 Ο petrosmallios: #27 08-10-09 17:39 Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εξαρτάται από το σχολείο αλλά από το υπουργείο. Η παράγραφος 1.5 είναι και φέτος εκτός ύλης. Παράγραφος 1.6 δεν υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Ο Chris1993: #28 08-10-09 18:05 Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει , στην αρχή είχα χαθεί λίγο αλλά οκ σιγά-σιγά μπαίνω στο κλίμα ! Αυτά τα πινακάκια ---- > Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever Νεοφερμένο μέλος Η Nightwish 4 ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η Nightwish 4 ever: #29 09-10-09 14:03 Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:19 Ο napstor έγραψε: #30 09-10-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:23 Η Kansas Rocks!: #31 09-10-09 15:23 Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από napstor: μεχρι να μαθω τοσα πινακακια,θα εχει τελειωσει η χρονια.ηδη εχουν μαζευτει 3 πινακακια,αντε να δω ποσα εχει πια. Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 15:32 Ο napstor έγραψε: #32 09-10-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολα, και θα τα μάθεις εύκολα, γιατί θα τα χρησιμοποιείς αρκετά. Μετά για τους περισσότερους τα παλούκια είναι τα αλκένια, αλκίνια, κλπ, γιατί πρέπει να μάθουν τις παρασκευές και τις ιδιότητες, αλλά από την πολλή άσκηση, θα τα ξέρετε τέλεια από μια φάση και ύστερα. Εξάλλου, σχεδόν όλη η θεωρία, πάνω σε αυτά επικεντρώνεται, θα τα βαρεθείτε. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα μαθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τολμηρος Νεοφερμένο μέλος Ο Τολμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:56 Ο Τολμηρος έγραψε: #33 09-10-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nightwish 4 ever: Μου φαινεται πολυ ευκολη!!Και οσον αφορα τα πινακακια με τις ομολογες σειρες, θα προτεινα σε οσους δυσκολοευονται να μην τα παπαγαλησουν απλως, αλλα να ζητησουν απο τον καθηγητη τους να εξηγησει πως βγαινει ο καθε τυπος ομολογης σειρας! Εμενα τουλαχιστον αυτο με βοηθησε αρκετα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, όντως βοηθάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomi Νεοφερμένο μέλος Η θωμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 03:24 Η thomi έγραψε: #34 17-10-09 03:24 χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμμ...η χημεια ηταν παντα το δυνατο μου σημειο........θεωρω πως ειναι ευκολη...σε αντιθεση με της κατευθυνσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:52 Ο djimmakos: #35 17-10-09 12:52 Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη χημεία γενικής την έχω λατρέψει, όπως έχω λατρέψει και τη χημεία κατέυθυνσης. Βασικά εγώ θεωρώ τη χημεία κατεύθυνσης σχετικά πιο δύσκολη από της γενικής, όχι όμως και τόσο όσο έλεγα στην αρχή. Θερμοχημεία rulezzzz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 12:55 Ο Pavlitos έγραψε: #36 17-10-09 12:55 Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό αλλά η φετινή χημεία μου αρέσει υπερβολικά. Όσο για τα πινακάκια μπορεί να τα μάθει κανείς πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinepap Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 15:50 Ο constantinepap: #37 17-10-09 15:50 παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια ειναι ενα απο τα γαπημενα μου μαθηματα στην γενικη παιδεια....ειναι πανευκολη αν την διαβαζεις ομως....και ειναι μια σχολη που θα μου αρεσε να περασω.... ----------------------------------------- παιδια ειμαι θεωρητικη και η χημεια γενικης ειναι απο τα αγαπημενα μου μαθηματα....ειναι και ευκολη αν βεβαια την διαβαζεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρούλα!!! Νεοφερμένο μέλος Η Χαρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Συκιές (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:32 Η Χαρούλα!!!: #38 20-10-09 16:32 παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Fanimaid123 petrosmallios Georgia110 Ελλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παρότι η χημεία είναι ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα,δεν τη βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα τη φετινή.έχω ρίξει μια ματιά στην ύλη του βιβλίου και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiger Νεοφερμένο μέλος Η tiger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:29 Η tiger έγραψε: #39 30-10-09 20:29 Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μου αρεσει παρα πολυ οπως και η βιολογια(αν και ειμαι θεωρητικη) και εχουμε και καλη καθηγητρια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Ο tebelis13: #40 30-10-09 20:32 Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολυ πιο ομορφη απο της α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.