απλα ειμαι χ.ο και πιστευω στον Θεο..δεν το καταπινω αμασητο...και οσον αφορα το συγκεκριμενο ζητημα οπως ηδη ανεφερα εχω και ενδειξεις και με οσα διαβασα και με οσα μου ειπαν να το θεωρω θαυμα...
ειναι θεμα πιστης...εσυ δεν πιστευεις και απορριπτεις τα παντα,εγω πιστευω σε αυτα που μας παραδιδει η ορθοδοξια...πιστη ομως δεν σημαινει βεβαιοτητα...αν υπηρχε βεβαιοτητα προφανως δεν θα υπηρχε λογος συζητησης και ουτε και ελευθερια..
εξαλλου το ουσιαστικο σημειο της θρησκειας δεν εχει να κανει με το Αγιο Φως...
[FONT=Palatino Linotype, serif]ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΟΥ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΣΕΑΥΤΟΝ[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]εχθες διαβαζα την Καινη Διαθηκη,ειχα πολυ καιρο να το κανω,εχω διαβασει πολλα βιβλια και λογους,μερικοι απο τους πλεον προικι[/FONT][FONT=Palatino Linotype, serif]σμενους ανθρωπους,πραγματικα ομως τους λογους του Ιησου,την δυναμη που εχουν αυτοι,την ευστροφια των απαντησεων δεν τους εχω συναντησει πουθενα,δεν μπορει να βγηκαν αυτοι απο εναν ξυλουργο και μονο..Η Καινη διαθηκη,τα ευαγγελια,οι επιστολες του Παυλου,οι αγιοι μας και οι παλαιοι και οι συγχρονοι μου δινουν ισχυροτατες ενδειξεις και ισχυρα θεμελια πιστης...δεν επροκειτο για φιλοσοφια και μονο(η οποια φιλοσοφια απαριθμει σωρεια επιχειρηματων υπερ της υπαρξεως Του ηδη απο την εποχη του αριστοτελη και του ξενοφανη μεχρι τον Καρτεσιο και τον Καντ κ.ο.κ).[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Ειναι ομως τελικα και θεμα προσωπικο,του καθενος.Στην ελλαδα συνηθιζουμε πολυ σοβαρα ζητηματα και ερωτηματα που τιθενται διαχρονικα και βασανιζουν τον ανθρωπο απαρχης του κοσμου να τα παιρνουμε και καπως επιπολαια[/FONT]