chris_90
Διάσημο μέλος

Δεκτη η συγγνωμη σου, δεν χρειαζεται να ζητας κιολας. Παρεξηγησεις παντα θα γινονται...Και εγω ειμαι ανθρωπος κ εδωσα φετος δευτερη χρονια αρα το περασα δυο φορες το λουκι των πανελλαδικων και ξερω πολυ καλα πως ειναι. ενταξει ζητησα ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν διευκρινησα τι αλλο να πω?....
κ υπαρχουν πολλα παιδια κ στην πολη που δεν εχουν υπολογιστη αλλα οκ τερμα το θεμα με την επαρχια.....
Ναι, ειπα οτι κακως περιοριστηκα στην επαρχια. Απλα ετυχε να σκεφτω μονο την επαρχια εκεινη την ωρα που εγραφα. Δεν το ειπα ρατσιστικα η οτιδηποτε... (κι εμενα η καταγωγη μου απο χωριο ειναι, ασχετα αν μενω στην Αθηνα)
Κι εγω δευτερης χρονιας ειμαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

καλη επιτυχια σε ολους φυσικα που εδωσαν φετος πανελλαδικες και ΦΥΣΙΚΑ κ σε εμας που ειχαμε το κουραγιο να δωσουμε δευτερη χρονια.καλη σου κ καλη μου επιτυχιαΔεκτη η συγγνωμη σου, δεν χρειαζεται να ζητας κιολας. Παρεξηγησεις παντα θα γινονται...
Ναι, ειπα οτι κακως περιοριστηκα στην επαρχια. Απλα ετυχε να σκεφτω μονο την επαρχια εκεινη την ωρα που εγραφα. Δεν το ειπα ρατσιστικα η οτιδηποτε... (κι εμενα η καταγωγη μου απο χωριο ειναι, ασχετα αν μενω στην Αθηνα)
Κι εγω δευτερης χρονιας ειμαι.Οποτε καλη μας επιτυχια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

plz μια απαντηση ρε παιδια,θελω να δωσω τωρα τελη ιουνιου μηχανογραφικο 10% βασεις λογω του οτι δ μρεσε η σχολη π περασα φετος,λοιπον στο μηχανογραφικο πανω στον κωδικο αριθμο υποψηφιου θα συμπληροσω τον ιδιο με αυτο που ειχα και περσυ??(Περσυ εδωσα πανελληνιες) επισης στο λυκειο αποφοιτησης κτλπ τα ιδια θα βαλω οπως εβαλα και στο περσινο μηχανογραφικο ετσι??το μονο που θα αλλαξω ειναι να συμπληρωσω το κατοχος βεβαιαωσης προσβασης ετους 2006 και μετα χωρις νεα εξεταση ποσοστο θεσεων 10% ετσι δεν ειναι?Διαλεγω παλι μονο τις σχολες 2 πεδιων μονο ετσι?επισης κατω κατω κατευθυνση μαθημα επιλογης τα βαζω οπως περσυ η αφηνω κενα??Μηπως μποορειτε να μου πειτε τι διακαιολογητικα θα χρειαστω γτ περνανε οι μερες και μηπως δε προλαβω...ευχαριστω
Τα στοιχεία τα συμπληρώνεις όπως πέρυσι που έδωσες αν δεν ξαναέδωσες φέτος. Θα τα γράψεις όπως αναγράφονται στην βεβαίωση πρόσβασης που έχεις. Το μόνο κουτάκι που διαφέρουν είναι εκείνο στο οποίο θα δηλώσεις "Κάτοχος βεβαίωσης πρόσβασης μετά το 2006-Ποσοστό θέσεων 10% χωρίς νέα εξέταση". Σχολές από 1 ή 2 πεδία το πολύ. Οι κανόνες είναι οι ίδιοι είτε είσαι απόφοιτος ίδιου έτους, είτε απόφοιτος προηγούμενου έτους που ξαναδίνει, είτε απόφοιτος με το 10%.
Το μηχανογραφικό θα το συμπληρώσεις με βάση τις προτιμήσεις σου και τους κανόνες που αναγράφονται στις 2 τελευταίες σελίδες και θα το προσκομίσεις στην διεύθυνση-γραφείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το λύκειο που εξέδωση την τελευταία βεβαίωση πρόσβασης. Θα πρέπει να έχει μαζί σου εκτος από το μηχανογραφικό ένα φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης και την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης την οποία θα επιδείξεις για να σου επικυρώσουν το φωτοαντίγραφο. Από το λύκειο που αποφοίτησες ζήτησε ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο απολυτηρίου. Θα σου ζητήσουν να προσκομίσεις μία έγχρωμη φωτογραφία τύπου ταυτότητας για να στο εκδώσουν. Να το έχεις κι αυτό μαζί σου στην διεύθυνση-γραφείο της δευτεροβάθμιας εκαίδευσης. Να έχεις μαζί σου αστυνομική και μαθητική ταυτότητα. Μπορεί να σου ζητηθεί να τις επιδείξεις. Ίσως σου ζητηθεί και ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ατυνομικής ταυτότητας γι αυτό καλό είναι να έχεις ένα μαζί σου.
helena9191
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Λοιπον..αφου βγουν τα αποτελεσματα που βγαινουν αυτη την παρασκευη κ δεις αν βγαζεις πανω απο 10.000 μορια θα κανεις κ το μηχανογραφικο σου. Αυτο θα γινει το πρωτο δεκαπενθημερο του Ιουλιου. το μηχανογραφικο θα το συμπληρωσεις μονη σου η με τη βοηθεια καθηγητη πολυ πολυ προσεχτικα.....στην συνεχεια θα μαθεις απο το σχολειο σου ποια μερα του Ιουλιου θα μπορεις να πας να το παραδωσεις. το μηχανογραφικο το πας στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση. εκει καθεσαι με καποιον αλλον που δουλευει εκει και του λες αναλυτικα τα στοιχεια που εχεις συμπληρωσει κ τισ σχολες που δηλωσες κ αυτος τα περνα στον υπολογιστη....
helena9191
Νεοφερμένο μέλος

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Donrosa
Νεοφερμένο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

noobaki
Νεοφερμένο μέλος

από την ανακοίνωση του υπουργείου
Οι ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και την Δευτέρα 20 Ιουλίου στην επιτροπή που εδρεύει στην Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεται το Λύκειο, από το οποίο αποφοίτησε ο ενδιαφερόμενος ή στο οποίο κατέθεσε φέτος την αίτηση για συμμετοχή του στις εξετάσεις.
Guest 272341
Επισκέπτης

Fanis4
Εκκολαπτόμενο μέλος

mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος

περσι το διναμε στα γραφια τσ περιοχης σου(του υπουργιου δν θιμαμαι πως τα λενε)τεσπα σας λενε στο σχολειο που και ποτεΤο μηχανογραφικο μπορουμε να το παρουμε απο το σχολειο και οταν το συμπληρωσουμε που το δινουμε στο σχολειο μας?
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

efoula18
Νεοφερμένο μέλος

leytis
Νεοφερμένο μέλος

statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει μία μέρα (από 1 - 20 ιουλιου -- την καθορίζει το υπουργείο -- ) που αφορά αποκλειστικά το σχολείο σας. Άλλη ώρα για τους τεχνολογικούς, άλλη για τους θεωρητικούς και άλλη για τους θετικούς.
Θα σας πουν στο σχολείο σας πού και πότε θα το καταθέσετε όταν πάτε να πάρετε το απολυτήριο.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα δίνεις ειδικά μαθήματα πας τις τελευταίες μέρες νομίζω να το καταθέσεις

Βασικά όταν πας στο σχολείο να πάρεις την Βεβαίωση και το Μηχανογραφικό θα σε ενημερώσουν πλήρως..

Civilara
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.