foreverfreak
Διάσημο μέλος

Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος Αλεκα μου... Παντως η υποδιευθυντρια μας μας ειχε πει οτι θα παμε στο σχολειο!!στο σχολειο η στη δευτεροβαθμια; περσι στη δευτεροβαθμια ειχαμε παει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω ηλεκτρονικα το κατεθεσα και περυσι. Το εντυπο μηχανογραφικο λειτουργησε σαν προχειρο και περασαν τις επιλογες μου στον υπολογιστη.Ναι αλλά φέτος για πρώτη φορα θα κατατεθουν ηλεκτρόνικα και όχι εντυπα.Θα πηγαινουμε εκει και θα τα λεμε να τα παιρνανε αλλοι...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Τελοσπαντων, θα τα δουμε αυτα οταν ερθει η ωρα... Παντως διαβασα απο εγκυρο σαιτ οτι φετος για πρωτη φορα θα βγουν οι βαθμοι στο ιντερνετ.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Νομιζω ποτε δεν πας στο σχολειο για να κατεθεσεις μηχανογραφικο αλλα στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση αν κανω λαθος διορθωστε με...
Ναι, νομιζω ετσι ειναι.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

alexaras
Νεοφερμένο μέλος

Ξερουμε μεχρι ποτε μπορουμε να καταθετουμε το μηχανογραφικο?
Ευχαριστω.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Νομιζω ποτε δεν πας στο σχολειο για να κατεθεσεις μηχανογραφικο αλλα στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση αν κανω λαθος διορθωστε με...
Ναι. Εγω περυσι ειχα παει να καταθεσω στην διευθυνση δευτεροβαθμιας που ανηκει το σχολειο μου.Ναι, νομιζω ετσι ειναι.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Συγνωμη φιλε τη εχει η επαρχια?να μη την υποτιμαμε και πολυ ναι? Και ΣΥΓΝΩΜΗ για καποιους που δεν καταλαβανε τι ακριβως εννοουσα στο πρωτο μου μηνυμα. Αλλες φορες θα τα διευκρινιζω καλυτερα...δικο μου το λαθος.Μπα, δε νομιζω να γινει κατι τετοιο. Και πες οτι απ' το σπιτι μας κανουμε κανα λαθος τι γινεται; Επισης δεν ειναι λογικο, δεν εχουν ολα τα παιδια προσβαση στο διαδικτυο (ειδικα επαρχια). Μπορει να δωσουν εναλλακτικη να μπορεις να το καταθετεις ΚΑΙ απο το σπιτι.
Τελοσπαντων, θα τα δουμε αυτα οταν ερθει η ωρα... Παντως διαβασα απο εγκυρο σαιτ οτι φετος για πρωτη φορα θα βγουν οι βαθμοι στο ιντερνετ.
chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω δεν υποτιμησα τιποτα. Απλα το αυτονοητο ειπα, οτι δεν εχουν ΟΛΑ τα παιδια και οι οικογενειες την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν υπολογιστη (και με προσβαση στο ινερνετ) σπιτι τους. Κακως επραξα και ανεφερα την επαρχια. Αμεσως να θιχτειτε ολοι...Συγνωμη φιλε τη εχει η επαρχια?να μη την υποτιμαμε και πολυ ναι? Και ΣΥΓΝΩΜΗ για καποιους που δεν καταλαβανε τι ακριβως εννοουσα στο πρωτο μου μηνυμα. Αλλες φορες θα τα διευκρινιζω καλυτερα...δικο μου το λαθος.
Και οταν λες κατι τετοιο σε φορουμ οπου συχναζουν παιδια που εχουν δωσει πανελληνιες, λογικο ειναι να αγχωθουμε. Ανθρωποι ειμαστε.

foreverfreak
Διάσημο μέλος

Kαλα, για το πρωτο σου ποστ δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη... Πολλες φορες νομιζουμε πως γινομαστε κατανοητοι, αλλα τελικα γινονατι περεξηγησεις!! Σιγα το πραγμα... Οσο για την επαρχια δεν νομιζω πως ειπωθηκε κατι με κακια, απλα μαλλον το παιδι αναφεροταν σε απομακρυσμενα χωρια!!Συγνωμη φιλε τη εχει η επαρχια?να μη την υποτιμαμε και πολυ ναι? Και ΣΥΓΝΩΜΗ για καποιους που δεν καταλαβανε τι ακριβως εννοουσα στο πρωτο μου μηνυμα. Αλλες φορες θα τα διευκρινιζω καλυτερα...δικο μου το λαθος.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Εγω απο οτι ξερω παμε στην δευτεροβαθμια εκπαιδευση και εκει για οσους δεν ξερουν καθομαστε και λεμε αναλυτικα τα στοιχεια μας κ οτι σχολες δειλωσαμε κ καποιος αλλος απο εκει τα περνα στον υπολογιστη. Το πιο σιγουρο μεχρι στιγμης ειναι 24 με 26 βγαινουν τα αποτελεσματα κ 10 με 15 θα ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ τα μηχανογραφικα.
chris_90
Διάσημο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Και εγω ειμαι ανθρωπος κ εδωσα φετος δευτερη χρονια αρα το περασα δυο φορες το λουκι των πανελλαδικων και ξερω πολυ καλα πως ειναι. ενταξει ζητησα ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν διευκρινησα τι αλλο να πω?....Εγω δεν υποτιμησα τιποτα. Απλα το αυτονοητο ειπα, οτι δεν εχουν ΟΛΑ τα παιδια και οι οικογενειες την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν υπολογιστη (και με προσβαση στο ινερνετ) σπιτι τους. Κακως επραξα και ανεφερα την επαρχια. Αμεσως να θιχτειτε ολοι...
Και οταν λες κατι τετοιο σε φορουμ οπου συχναζουν παιδια που εχουν δωσει πανελληνιες, λογικο ειναι να αγχωθουμε. Ανθρωποι ειμαστε.![]()
κ υπαρχουν πολλα παιδια κ στην πολη που δεν εχουν υπολογιστη αλλα οκ τερμα το θεμα με την επαρχια.....
-----------------------------------------
πλακα πλακα το δικο μου ειναι ενα απο τα πιο ακρυσμενα χωριαKαλα, για το πρωτο σου ποστ δε χρειαζεται να ζητας συγνωμη... Πολλες φορες νομιζουμε πως γινομαστε κατανοητοι, αλλα τελικα γινονατι περεξηγησεις!! Σιγα το πραγμα... Οσο για την επαρχια δεν νομιζω πως ειπωθηκε κατι με κακια, απλα μαλλον το παιδι αναφεροταν σε απομακρυσμενα χωρια!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.