ειμαστε απο τα πιο δυσκολα τμηματα της χωρας επανω στα μαθηματικα , ειναι γεγονος αυτο και ακουγεται παρα πολυ συχνα. Ναι , αμα θες να τρελαθεις ψυχολογικα , δηλωσε το . Αν δεν θες , πηγαινε καλυτερα σε μια αλλη πολη που τα θεματα τουλαχιστον ειναι διαβαθμισμενης δυσκολιας και καλυπτουν την υλη και δεν προσπαθουν να σε χαντακωσουν απο το πρωτο κιολας θεμα. Εκει τουλαχιστον αποδιδουν τις περισσοτερες φορες οι κοποι σου. Που παμε εμεις και γινομαστε 'ζητιανοι' και μετραμε τους βαθμους μηπως καταφερουμε να γραψουμε εστω ενα 5 να περασουμε το μαθημα, διοτι δεν υπαρχει σωστη καθοδηγηση . Ναι λαθος μας , αλλα δυστυχως εκει εχουμε καταντησει (και να αναφερω μαλιστα οτι ηταν η 2η μου επιλογη το μαθηματικο της πατρας , δεν ειμαι ενα ατομο αδιαφορο. Ασχολουμαι φουλ με τα μαθηματα)
Τωρα το αν κανουν πολλα χρονια οι φοιτητες να τελειωσουν μια σχολη , δε νομιζω οτι θα επρεπε να μας νοιαζει τοσο γιατι παντα υπαρχουν εμποδια , παντα κατι γινεται.(δεν αναφερομαι καν στους καλοπερασακηδες , παμεστομπιτσομπαρο τυπαδες) Θα επρεπε να επιβραβευουμε οσους ασχολουνται και προσπαθουν , παρα τα προβληματα που αντιμετωπιζουνν στην προπτυχιακη τους καριερα , γιατι εν τελει θα τα καταφερουν . Ας ειναι στα ν χρονια , ας ειναι στα ν+1 , ας ειναι στα 2ν . Και παλι μπραβο τους. Αποψη μου.