moxa15
Διάσημο μέλος

ασε ρε τωρα με καθε μπετοβλακακ εγω ερχομαι παιδες.....στους πολιτικους μηχανικους ομως....ξανθηηηηηηηηηηηηηηη

χεχε δυστυχως συμφωνω μαζι σουNτροπή σου ορέστη.Τρως τη θέση από μια κοπέλα που θα δήλωνε Ξάνθη για να χαρούν και αυτοί οι καημένοι εκεί πέρα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiLe_
Νεοφερμένο μέλος

Stealth12
Νεοφερμένο μέλος

1)Εχω γραψει 15.813 μορια αλλα επισης ειμαι και σε ειδικη κατηγορια με κοινωνικα κριτηρια !! Οποτε πιστευω οτι περναω καθως θα πεσουν οι βασεις και αμα δεν περασω με την γενικη σειρα πρεπει να περναω με την ειδικη κατηγορια ,εσεις τι πιστευετε??
2)Θα ηθελα να μου πειτε αν σου αρεσε γενικα το κλιμα της πολης αν περνας καλα , την κατασταση στη σχολη και αν εισται ευχαριστημενοι!!
3)Εχει συγχρονο εξοπλισμο η σχολη?? οι καθηγητες βοηθουν?? ειναι δυσκολη η σχολη ??? εχετε βοηθεια ??
4)Εχει εξωσχολικες δραστηριοτητες ?? ή εχει βαρεμαρα??
Αναμενω τια απαντησεις σας ..
zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπέρα παιδιά !! Έχω κάποιες ερωτήσεις όσο αφορά τη Ξάνθη και άμα θέλετε να μου τις λύσετε !!
1)Εχω γραψει 15.813 μορια αλλα επισης ειμαι και σε ειδικη κατηγορια με κοινωνικα κριτηρια !! Οποτε πιστευω οτι περναω καθως θα πεσουν οι βασεις και αμα δεν περασω με την γενικη σειρα πρεπει να περναω με την ειδικη κατηγορια ,εσεις τι πιστευετε??
2)Θα ηθελα να μου πειτε αν σου αρεσε γενικα το κλιμα της πολης αν περνας καλα , την κατασταση στη σχολη και αν εισται ευχαριστημενοι!!
3)Εχει συγχρονο εξοπλισμο η σχολη?? οι καθηγητες βοηθουν?? ειναι δυσκολη η σχολη ??? εχετε βοηθεια ??
1)Πιστεύω ότι περνάς , είσαι γύρω στα 200 κάτω από την γενική σειρά πέρσι και πιστεύω θα έχει πτώση γύρω στα 500 μόρια.
2)Εμένα ο αδερφός μου δουλεύει στην Ξάνθη , και μου λέει είναι καλά , έχω και ένα φίλο που πήγε πέρσι στη Scoda και μου λέει είναι ωραία η ζωή εκεί.
3)Γενικά η σχολή είναι δύσκολη , μέσος όρος σπουδών 7 χρόνια. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
4)Δεν ξέρω , αλλά ελπίζω να έχει γιατί κ εγώ εκεί θα είμαι.
Αν περάσεις τα λέμε από κοντά τον Οκτώβρη
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ έδωσα φέτος Πανελλήνιες και με 18494 περνάω στην 1η μου επιλογή που είναι το ΗΜΜΥ ΔΠΘ.....Καλησπέρα παιδιά !! Έχω κάποιες ερωτήσεις όσο αφορά τη Ξάνθη και άμα θέλετε να μου τις λύσετε !!
1)Δεν είμαι σίγουρος....γιατι πιστεύω πως θα υπάρξει κάποια άνοδος στην γενική σειρά αλλά δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την ειδική κατηγορία
2)Πήγα προχθές να βρω σπίτι και μου άρεσε πολύ...
3)Δεν ξέρω

4)Δεν ξέρω

Αντε να μαζευτούμε όλοι οι συμφοιτητές...........

moxa15
Διάσημο μέλος

Καλησπέρα παιδιά !! Έχω κάποιες ερωτήσεις όσο αφορά τη Ξάνθη και άμα θέλετε να μου τις λύσετε !!
1.δεν ξερω αλλα μαλλον απο αυτα που γενικα ακουω για την σχολη υποθετω πως ναι....
2.ναι ειναι αρκετα καλα κυριως πιο πολη για παρέες φαση.Αν ερθεις απο μγαλη πολη σιγουρα θα σου φανει στην αρχη ιδιαιτερα ασχημα αλλα μετα θα αρχισεις να το συνηθιζεις και να διασκεδαζεις περισσοτερο. Επισης γινονται αρκετες συναυλιες αν ενδιαφερεσαι...Ειναι παρα πολυ φτηνη πολη(ποτα, ενοίκια,φαι κτλπ) !!!Δεν εχει πολλες κοπελες αλλα τι να κανουμε

3.Ναι η σχολη πλεον ειναι αψογη φιλε μου.Πιο συγκεκριμενα,τα κτηρια ειναι καινουρια(νομιζω του 2007).Τα αμφιθεατρα ειναι μια χαρα,εχουμε internet δωρεαν στην σχολη,δεν υπαρχει φασαρια επειδη ειναι εξω απο την πολη και εχει και συγχροα pc στο υπολογιστικο κεντρο(4πυρηνους).Αν θελεις καποια αλλη πληροφορια πες μου
4.Σε αυτο δ ξερω να απαντησω κατι γινονται αλλα δε ξερω πολλα δεν ασχολουμαι....Γενικα παντως επειδη ειναι μικρη πολη ευκολα μπορεις να βρεις ατομα για να κανονίσεις τπτ μπασκετακια κτλπ.Η μονη ομαδα πουη ξερω οτι υπαρχει ειναι θεατρου και μια που παιζουν dnd(ενα παιχνιδι με χαρτια-συμπληρωση φυλαδιου κατι τετοιο)
Το μονο αρνητικο με την σχολη για μενα ηταν τα λεοφωρεια αλλα τωρα εχει φτιαξει αρκετα το θεμα
Υ.Γ. για τα σπιτια κοιταξτε να ειστε κοντα σε μια σταση....
γενικα οι στασεις:
Αφετηρία-Βιβλιοθήκη-Κιμμέρια (Google Maps)
Αφετηρία-Κιμμέρια-Βιβλιοθήκη (Google Maps)
Προκάτ-Βιβλιοθήκη-Κιμμέρια (Google Maps)
Stealth12
Νεοφερμένο μέλος

Και για να δουμε ποτε θα αξιωθουν να βγαλουν τις βασεις επιτελους!!!
Ευχαριστω για τις απαντησεις , κατι που ξεχασα να ρωτησω!!!
Τα σπιτια ενα 2αρι Π.Χ σε τι τιμες κυμαινονται ;; Εχει νεες οικοδομες ;; Σε ποια περιοχη μενουν κυριως οι φοιτητες ;;;
moxa15
Διάσημο μέλος

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΑ 2ΑΡΙ Π.Χ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ?? ΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ?? ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ???
Τωρα για τιμες δεν ξερω ακριβως αλλα σε σχεση με την αθηνα και θεσαλονικη που ξερω ειναι ιδιαιτερα φτηνα.Γενικα και παιδια απο αλλες περιοχες(επαρχεια) λενε και οι ιδιοι οτι ειναι φτηνα αρα δεν θα ανησυχούσα στην θεση σου και τοσο
Γενικα καινουρια σπιτια ναι.Για μεγαλα και σχετικα φτηνα σπιτια(και 2αρια) θα σου ελεγα να ψαξεις στις περιοχες προς τα στρατόπεδα(κοντα στην αφετηρια των λεωφορείων-δημοτικη αγορα προς τα πανω... ) που εχει σπιτια σε αρκετα καλες τιμες και ειναι και ελληνικη γειτονια(σπιτια οικογενειών εχει αρκετα εκει).Γενικα μην σκοτίζεσαι και τοσο πηγαινε,νοικιασε ενα σπιτι κοντα σε μια σταση του bus και αν ειναι απο του χρονου που θα εχεις μαθει και την ξανθη πας αλλου

εγω μενω κοντα στην 2η σταση (δλδ στην ATE κοντα)
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Bill_13
Νεοφερμένο μέλος

Πρώτα από όλα, δεν έχω κανέναν συγγενή/γνωστό/whatever όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά γενικώς στην βόρεια Ελλάδα. Οπότε, που μένουμε? Η πρώτη μου επιλογή είναι στην εστία, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα με πάρουν. Καμιά ιδέα για το πόσο ετήσιο εισόδημα πρέπει να έχεις για να είσαι μέσα?
Μετά για σπίτι, τι τιμές παίζουν. Δεν υπάρχουν πολλά λεφτά οπότε από 200 και κάτω θα βρω?
Μέχρι να δω αν θα με πάρουν στην εστία ή μέχρι να βρω σπίτι, που μένω? Βασικά το στεγαστικό έχω μόνο να λύσω και έφυγα για Ξάνθη.
zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Πότε περίπου θα φύγετε από τα σπίτια σας για τη σχολή;
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

20 Οκτώβρη βγήκαν πέρσι από ότι είδα
ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Τεσπα σοβαρά τώρα , αν π χ έχουν 100 θέσεις και ζητήσουν 80 , μπορεί να μπούμε κ από πρώτη μέρα
ορεστης12345
Νεοφερμένο μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.