dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Και σχετικά με το σχέδιο , δεν είναι ότι είναι δύσκολο , απλά γίνεται με λάθος τρόπο. Αν το έσπαγαν σε 3 εξάμηνα θα ήταν καλύτερα , γιατί πχ φέτος πρέπει να γράψουμε αυτοματισμούς με 2 μαθήματα , που δε παίζει.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παλιόπαιδο σήμερα δε μου 'δειξες το Στρουμφάκι και δεν ξέρω αν το πέρασα

Μην είσαι σκάρτος ρε....

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

wadebill
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LosPoulos
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα αν γινεται καποιος απο τη συγκεκριμενη σχολη να μου απαντησει τα εξης ερωτηματα :Ποσα μαθηματα προγραμματισμου γινονται συνολικα στη σχολη? Τα εργαστηρια εξετάζονται ξεχωριστα απο την θεωρια? ή αν καποιος κοπει σε ενα συγκεκριμενο εργαστηριο αυτοματα δεν μπορει να δωσει και το αντιστοιχο μαθημα στην εξεταστικη? Τελος , αν εχετε καποια εμπειρια απο αλλα τμηματα ημμυ αξιζει κανεις να ερθει στο δπθ?
εξαρτάται απο τα μαθήματα επιλογης που θα διαλεξεις , καθως κι την κατεύθυνση σε μεγαλύτερα εξαμηνα , θα σου εδειχνα το οδηγο σπουδων 2012-2013 αλλα τοσο αυτος οσο κι η πλειοψηφια των ανακοινώσεων εχουν διαγραφει απο τον ιστοτοπο της σχολης , χωρις να ξερω τον λογο ... Σχετικα με τα εργαστηρια , εξεταζονται ξεχωριστα απο την θεωρια , δηλαδη αμα εχεις κοπει στα εργαστηρια μπορεις να δωσεις το μαθημα η το αντιστροφο , πλην ελαχιστων περιπτωσεων . Σχετικα με την τελευταια ερωτηση δεν εχω καποια απαντηση , παντως αμα ψαχνεσαι για προγραμματιστης μην την προτιμήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wadebill
Νεοφερμένο μέλος

εξαρτάται απο τα μαθήματα επιλογης που θα διαλεξεις , καθως κι την κατεύθυνση σε μεγαλύτερα εξαμηνα , θα σου εδειχνα το οδηγο σπουδων 2012-2013 αλλα τοσο αυτος οσο κι η πλειοψηφια των ανακοινώσεων εχουν διαγραφει απο τον ιστοτοπο της σχολης , χωρις να ξερω τον λογο ... Σχετικα με τα εργαστηρια , εξεταζονται ξεχωριστα απο την θεωρια , δηλαδη αμα εχεις κοπει στα εργαστηρια μπορεις να δωσεις το μαθημα η το αντιστροφο , πλην ελαχιστων περιπτωσεων . Σχετικα με την τελευταια ερωτηση δεν εχω καποια απαντηση , παντως αμα ψαχνεσαι για προγραμματιστης μην την προτιμήσεις
Ευχαριστω για την απαντηση σου.Οχι , δεν θελω να γινω προγραμματιστης το αντιθετο ο προγραμματισμος ειναι ιδιαιτερα βαρετος για μενα και η σχολη μου εχει αρκετα προγραμματιστικα μαθηματα για αυτο σκεφτομαι να αλλαξω
LosPoulos
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Οχι , δεν θελω να γινω προγραμματιστης το αντιθετο ο προγραμματισμος ειναι ιδιαιτερα βαρετος για μενα και η σχολη μου εχει αρκετα προγραμματιστικα μαθηματα για αυτο σκεφτομαι να αλλαξω
εγω τωρα ειμαι στο 4ο εξαμηνο κι απο προγραμματισμο εχω κανει κατι ψηγματα java , c , c ++ κι matlab , δεν ξερω αν σου φαινονται πολλα ...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

zeratul
Νεοφερμένο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

https://www.adip.gr/eks/DUTH_HMMY_2013.pdf
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeratul
Νεοφερμένο μέλος

Στα ΚιμμέριαΓεια σαςΓνωρίζει κάποιος αν για την εγγραφή πρέπει να πάω Κιμμέρια ή μέσα στην πόλη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.