Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξάνθη είσαι καλέ;
Ζω ανάμεσά σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
st2000
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Ζω ανάμεσά σας!
2ο έτος ε; Ξέρω αρκετά παιδιά στο έτος σου

st2000
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ηθελα να ρωτησω εαν εκανα καλα που εβαλα μετα τη θεσαλονικη το ημμυ ξανθης ενω ειχα τα μορια για πατρα και βολο τι λετε?
Για πάτρα δεν ξέρω, αλλά ο βόλος έχει καλύτερα μαθήματα σχετικά με υπολογιστές και εμείς καλύτερα ενεργειακά. Οπότε ότι σου αρέσει.
st2000
Νεοφερμένο μέλος

ναι εχω ακουσει οτι ο βολος λεγονταν ηλεκτρονικων μηχανικων παντως προτιμω τον ενεργεικο τομεα αρα μαλλον εχω κανει καλη επιλογηΓια πάτρα δεν ξέρω, αλλά ο βόλος έχει καλύτερα μαθήματα σχετικά με υπολογιστές και εμείς καλύτερα ενεργειακά. Οπότε ότι σου αρέσει.
και κατι τελευταιο οι καθηγητες ειναι καλοι ? οι υποδομες ενταξει?
Johnny15
Επιφανές μέλος

και κατι τελευταιο οι καθηγητες ειναι καλοι ? οι υποδομες ενταξει?
Όχι όλοι. Οι υποδομές μέτριες. Σχετικά καινούριο κτήριο, αλλά τα εργαστήρια δεν είναι τίποτα γουαου.
st2000
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ok ευχαριστωφανταζομαι οσον αφορα τις υποδομες και τους καθηγητες η ιδια εικονα πανω κατω θα επικρατει σε ολη την ελλαδα
Ναι. Παντού υπάρχουν καλά και κακά.
st2000
Νεοφερμένο μέλος

Michanikara
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ανεβηκα ξανθη ωραια πολη γραφικη ,οι φοιτητικες εστιες ειναι χαλια για τη σχολη των ηλεκτρολογων ακουσα καλα λογια για την αρχιτεκτονικη οτι οι εγκαταστασεις ειναι χαλια εχει κανεις αποψη? οι παλιοτεροι ειστε ευχαριστημενοι με τη σχολη ηλεκτρολογων?τα εργαστηρια γινονται εντος πολης?και τα μαθηματα εκτος?
Ναι τα εργαστήρια εντος (συνήθως, όχι όλα), τα μαθήματα εκτός.
Το κτήριο των μαθημάτων είναι σχετικά καινούριο, δηλαδή σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια είναι καινούριο αλλά δεν τα προσέχουμε και πολύ εμείς οι ίδιοι οπότε υπάρχουν αρκετά σπασμένες καρέκλες κλπ πλέον (όταν είχα περάσει ήταν σχεδόν όλες καλές).
Το κτήριο της αρχιτεκτονικής είναι για κλάματα, εκει πας μονο για να δεις γκομενάκια αλλά εσύ σαν πρωτοετής ηλεκτρολόγος πρέπει να έχεις το νου σου στα μαθήματα και όχι σε αυτά.
Η εστίες σου φάνηκαν χάλια, έχεις μπει και σε άλλες πόλεις;
st2000
Νεοφερμένο μέλος

οκ φιλε μου οντως εχω ακουσει οτι οι αλλες εστιες ειναι χειροτετες απλα δεν ειχα δει καμια ως τωρα και ειδα μια εγκαταλειψη του χωρου στις εστιεςΝαι τα εργαστήρια εντος (συνήθως, όχι όλα), τα μαθήματα εκτός.
Το κτήριο των μαθημάτων είναι σχετικά καινούριο, δηλαδή σε σχέση με άλλα πανεπιστήμια είναι καινούριο αλλά δεν τα προσέχουμε και πολύ εμείς οι ίδιοι οπότε υπάρχουν αρκετά σπασμένες καρέκλες κλπ πλέον (όταν είχα περάσει ήταν σχεδόν όλες καλές).
Το κτήριο της αρχιτεκτονικής είναι για κλάματα, εκει πας μονο για να δεις γκομενάκια αλλά εσύ σαν πρωτοετής ηλεκτρολόγος πρέπει να έχεις το νου σου στα μαθήματα και όχι σε αυτά.
Η εστίες σου φάνηκαν χάλια, έχεις μπει και σε άλλες πόλεις;
Michanikara
Νεοφερμένο μέλος

οκ φιλε μου οντως εχω ακουσει οτι οι αλλες εστιες ειναι χειροτετες απλα δεν ειχα δει καμια ως τωρα και ειδα μια εγκαταλειψη του χωρου στις εστιες
Θα είμαι κι εγώ από φέτος στην Ξάνθη και θέλω να κάνω αίτηση για τις εστίες. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, τι εννοείς ως εγκατάλειψη χώρου; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
st2000
Νεοφερμένο μέλος

οπως μπαινεις μεσα στην εισοδο το ταβανι ειναι διαλυμενο και φαινονται τα καλωδια , πολυ βρωμια[σκυλια μεσα στις εστις και αλλα πολλα]στα δωματια σε πιανει ασφυξια ειναι υπερβολικα μικρα σα σπιτορκουτο μη φανταστεις επιπεδου στουντιο η γκαρσονιερας ειναι πολυ μικρα και διαλυμενα και οι παροχες πχ θερμανση υπολειτουργουν παντως εγω νοικιασα στουντιο 150 ευρω λιγο εξω απο το κεντρο 5 λεπτα απο το αστικο για τη σχολη ολοκαινουργιο και πληρως επιπλωμενο και εγω ηταν αρχικα να μεινω σε εστιες αλλα οταν ειδα την κατασταση στην οποια βρισκονταν απογοητευτηκαΘα είμαι κι εγώ από φέτος στην Ξάνθη και θέλω να κάνω αίτηση για τις εστίες. Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα, τι εννοείς ως εγκατάλειψη χώρου; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Johnny15
Επιφανές μέλος

οπως μπαινεις μεσα στην εισοδο το ταβανι ειναι διαλυμενο και φαινονται τα καλωδια , πολυ βρωμια[σκυλια μεσα στις εστις και αλλα πολλα]στα δωματια σε πιανει ασφυξια ειναι υπερβολικα μικρα σα σπιτορκουτο μη φανταστεις επιπεδου στουντιο η γκαρσονιερας ειναι πολυ μικρα και διαλυμενα και οι παροχες πχ θερμανση υπολειτουργουν παντως εγω νοικιασα στουντιο 150 ευρω λιγο εξω απο το κεντρο 5 λεπτα απο το αστικο για τη σχολη ολοκαινουργιο και πληρως επιπλωμενο και εγω ηταν αρχικα να μεινω σε εστιες αλλα οταν ειδα την κατασταση στην οποια βρισκονταν απογοητευτηκα
Φιλε εστίες είναι τι περίμενες, να έχεις ανέσεις και να είναι καινούριο; Προφανώς είναι μια σταλιά ίσα ίσα για να χωρέσει όσα άτομα το έχουν ανάγκη.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος

kostasgalliakis
Νεοφερμένο μέλος

Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι ευγνώμον σε όλους εκείνους, οι οποίοι μου έδωσαν πληροφορίες σχετικά με αυτό το τμήμα στην Ξάνθη και που επέλεξα τελικά να περάσω σε αυτήν την πόλη τα επόμενα 5-6 χρόνια της ζωής μου!!!
st2000
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.