Μα εδώ και σε interships να στείλεις, πάλι λαμβάνεις τις ίδιες απαντήσεις. Ziekr νομίζω έχεις σχηματίσει λάθος εικόνα. Δεν έχω λόγο να φουσκώσω κάτι. Είχα αρκετές ατυχίες στο παρελθόν λόγω συμπτώσεων στο Ελληνικό σύστημα που μου στοίχησαν σε χρόνο και έτσι το ξέρω καλά ότι δεν μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός των Ευρωπαίων στο θέμα της εργασιακής πρακτικής. Είμαι ειλικρινής σε αυτό. Παρ' όλες τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού συστήματος χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν, κατόρθωσα και εγώ κάτι στη ζωή μου προσπαθώντας για ένα καλύτερο μέλλον πάντα. Δυστυχώς οι μαλακίες του Ελληνικού Πανεπιστημίου πληρώνονται αλλά όχι από αυτούς που τις δημιουργούν! Γι' αυτό αν δεν ξέρεις καλά τον άλλο σε προσωπικό επίπεδο, να ηρεμείς.
Σε πολλές Ευρωπαϊκές μεγάλες εταιρίες μαζί με το rejection letter λαμβάνω και σχόλια μειωτικά διαφόρου είδους. Δεν έχει να κάνει με μια εταιρία. Σκέψου και να τους έβριζα στο motivation letter.

Eν κατακλείδι βλέπω ότι η γυάλα με τα σκατά που ονομάζεται "καριέρα" στην Ευρώπη με παχυλούς μισθούς είναι μόνο αυτό. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει και κάποια ποιότητα σ' αυτό. Μπράβο σε όσους τους επιλέγουν και αλλάζουν 50 δουλειές αλλά ακόμη δεν έχω δει την κατάληξή τους. Δηλαδή τι μετά από αυτό; Επειδή ότι έχω κάνει, το έχω κάνει με πολύ κόπο και όχι με δημόσιες σχέσεις, πολιτικό μέσο (που το χρησιμοποιούν και οι τέλειοι Αυστριακοί), interships και άλλες παπαριές, δεν διαπραγματεύομαι όρους ασάφειας και "πολυμιξερική" αντιμετώπιση της προσωπικότητας μου. Δεν έχω σπουδάσει διπλωματία για να κάνω υποκλίσεις σε 20χρονες recruiters και να πίνω χάπια επειδή μου την είπε ο Chief Manager στο ασανσέρ της εταιρίας.