Με εξαίρεση ΗΜΜΥ ΕΜΠ και ΜηχΜηχ ΕΜΠ, έπιανα όλα τα υπόλοιπα σε 2ο/4ο/5ο πεδίο πέρσι.

Γενικά, να ξέρεις, αυτή η ερώτηση είναι αρκετά επίμαχη. Αρκετοί έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση όταν θυμούνται ότι δεν έπιασαν πρώτη επιλογή και αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Προσωπικά κλάιν, άμα ήθελα τα εν λόγω τμήματα θα είχα μπει, αλλά κάποιος τώρα μπορεί να σου έβγαζε χοντρά κόμπλεξ.... Καλύτερα περιορίσου στο να ρωτήσεις "Και πώς διάλεξες το συγκεκριμένο τμήμα?". Φιλικά αυτό, σαν μικρό tip για του χρόνου.
Όσο για το αν είμαι ευχαριστημένος από την επιλογή, η ερώτηση σου είναι αρκετά γενική. Σαν πόλη η Θεσσαλονίκη είναι, ίσως, η καλύτερη φοιτητούπολη. Για έναν πρωτοετή, το να σπουδάζει θεσσαλονίκη είναι το καλύτερο πράγμα. Ωστόσο, ένα πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι ότι, καλώς ή κακώς, το ΑΠΘ ζει στη σκιά του ΕΜΠ. Παρότι οι διπλωματούχοι και των δύο σχολών είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις με την ίδια ευχέρεια, το κύρος και το όνομα του ΕΜΠ περνάει στους αποφοίτους του. Δεν μετανιώνω που δήλωσα θεσσαλονίκη για το 1ο χρόνο σπουδών μου. Αλλά, αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω για το αν θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου σε ΑΠΘ ή ΕΜΠ, θα διάλεγα το 2ο. Με περασμένα τα μαθήματα του 1ου έτους, φυσικά....