Γιάννης93
Νεοφερμένος
Όταν λες φιλοσοφία εννείς πως ενδιαφέρεσαι για τη φιλοσοφική σχολή;
Γιατί αν όχι οι θετικές επιστήμες με τη φιλοσοφία είναι πολύ στενά συνδεδεμένες.Αν σου αρέσει η χημεία είναι καλό,γιατί στη συνέχεια γίνεται πιο ωραία αν διαβάζεις.
Τώρα η τελική απόφαση είναι δική σου.
Οχι τη φιλοσοφική σχολή, εννοούσα σαν μάθημα η φιλοσοφία..όσο για τη χημεία είδα το βιβλίο κατεύθυνσης και έχεις δίκιο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
-----------------------------------------
κοιια με αυτα που λες δε μπορει να σε βοηθησει κανεις... πρεπει πρωτα να αποφασισεις ποιες σχολες σε ενδιαφερουν...για κοιτα αυτο και πες μου αν σε βοηθησε η οχι...
Ευχαριστώ πολύ:thanks:! βασικά απότι κατάλαβα με ενδιαφέρει πιο πολύ το 1ο και το 3ο πεδίο..αλλά εδώ βρίσκεται το δίλλημά μ ..για πρώτο από θεωρητική ή για 3ο από θετική??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Περυσι περασα στη Βιοχημεια, φετος στη Βιολογια, αλλα το ψηνω για Ιατρικη.Τελικά τι σπουδάζεις τώρα? chris_90
Κακεντρεχειες.Πίστεψε με, ούτε εκείνος ξέρει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
κοιια με αυτα που λες δε μπορει να σε βοηθησει κανεις... πρεπει πρωτα να αποφασισεις ποιες σχολες σε ενδιαφερουν...για κοιτα αυτο και πες μου αν σε βοηθησε η οχι...
Δεν ξέρω αν βοήθησε το άτομο για το οποίο το έγραψες αλλά είναι σίγουρα πολύ χρήσιμο..
tzitzi
Νεοφερμένος
Guest 272341
Επισκέπτης
superman
Δραστήριο μέλος
θα μας τρελάνεις!!!!!!!Οχι τη φιλοσοφική σχολή, εννοούσα σαν μάθημα η φιλοσοφία..όσο για τη χημεία είδα το βιβλίο κατεύθυνσης και έχεις δίκιο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ πολύ:thanks:! βασικά απότι κατάλαβα με ενδιαφέρει πιο πολύ το 1ο και το 3ο πεδίο..αλλά εδώ βρίσκεται το δίλλημά μ ..για πρώτο από θεωρητική ή για 3ο από θετική??
:thanks::thanks::thanks:Δεν ξέρω αν βοήθησε το άτομο για το οποίο το έγραψες αλλά είναι σίγουρα πολύ χρήσιμο..
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαπαπαπααα
superman
Δραστήριο μέλος
άσε............Ακόμα να βρεθεί η λύση?
Απαπαπαπααα
It's mOnEy honey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1:πραγματικά από τη θετική έχεις πολύ περισσότερες επιλογές για τον επαγγελματικό προσανατολισμό σου!!:iagree:πάνω απ'όλα όμως πρέπει να σκεφτείς τι αρέσει σε εσένα περισσότερο κ δν θα αντιμετωπίσεις μεγάλη δυσκολία...πρέπει να ξεδιαλύνεις τι θες πολύ κ τι όχι...Θετική = περισσότερες επιλογές = μη κορεσμένα επαγγέλματα = καλή αποκατάσταση = δημιουργικότητα στη δουλειά....!!:no1:
Zorc
Νεοφερμένος
Εχεις την δυνατοτητα ν κινηθεις σ καθε πεδιο (πλην 1) και να βγαλεις μορια (συνεπαγεται ουσιαστικου διαβασματος)!!!
TheBattleOfEvermore
Νεοφερμένος
Δεν είναι εξωφρενικό να μας ζητούν να αποφασίσουμε για το μέλλον μας σε τόσο μικρή ηλικία?Και εντάξει,συμφωνώ αν κάποιος έχει κάποιο όνειρο και είναι κατασταλαγμένος,αλλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι είναι χαμένοι στο διάστημα!(Όπως κι εγώ...)Μα δεν είναι τεράστιο βάρος για ένα παιδί των 16 ετών?Πραγματικά θα έπρεπε να υπάρχει μια πιο αξιόλογη βοήθεια όσον αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό.Εδώ δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια μάρκα τσίχλας θα αγοράσεις και απαιτούν να αποφασίσεις για κάτι τόσο σοβαρό?
Πέστα!! Άντε γιατί κοντεύει να μου στρίψει μ αυτό το θέμα!!
Help!!!!!!!
Και γω το ίδιο δίλλημα έχω!!! Είμαι πολλή καλή και στα θετικά και στα θεωρητικά... Απ την μία Νομική και απ την άλλη Φυσική Μαθηματικά... Θα έλεγα ότι μ αρέσουν λίιιγο πιο πολύ τα θετικά αλλά Φυσικός/Μαθηματικός = Καθηγήτρια... Εγώ καθηγήτρια?
Vivadiego
Νεοφερμένος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
TheBattleOfEvermore
Νεοφερμένος
Αλήθεια, από Φυσικό/Μαθηματικό, εκτός απο καθηγήτρια τι άλλο μπορείς να γίνεις?
maraki love
Διάσημο μέλος
Αλήθεια, από Φυσικό/Μαθηματικό, εκτός απο καθηγήτρια τι άλλο μπορείς να γίνεις?
νομίζω μόνο εκπαιδευτικός...
Vivadiego
Νεοφερμένος
napstor
Δραστήριο μέλος
και ερευνητης οπως ειπε και ο πανω.νομίζω μόνο εκπαιδευτικός...
ας μην βλεπουμε μονο την ευκολη και καλοβολη λυση.
TheBattleOfEvermore
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.