Να υποθέσω πως είσαι λιγάκι συγχυσμένος;
Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη από εσένα, Α' λυκείου πάω αλλά πιστεύω πως στο λύκειο φαίνεται πραγματικά το τι θα πρέπει να ακολουθήσεις. Στο γυμνάσιο όλα είναι πιο χαλαρά, στο λύκειο όλα δυσκολεύουν, και καταλαβαίνεις σε ποιά μαθήματα αποδίδεις καλύτερα. Πάντως είσαι σίγουρος ότι κατέβαλες πολλή προσπάθεια στα θετικά; Θέλω να πω πως είναι παράδοξο κάπως το να έχεις 12,5 φυσική και γεωμετρία 10 και άλγεβρα 18, γιατί ως μαθήματα αλληλοεξαρτώνται το ένα από το άλλο. Μπορεί να έχεις λίγα κενά που πρέπει να καλύψεις και να μη το έχεις καταλάβει. Όταν ήσουν στο γυμνάσιο σχεδίαζες να επιλέξεις τη θετική κατεύθυνση;
Βέβαια καθώς περνούν τα χρόνια έρχονται στην επιφάνεια κρυφές δεξιότητες και χαρίσματα που δε γνωρίζαμε πως υπάρχουν... Θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς καλά πριν επιλέξεις οτιδήποτε. Και να κοιτάζεις πάντα το τι αγαπάς εσύ ο ίδιος πιο πολύ, μη κοιτάς μόνο τους βαθμούς, γιατί και η λογική δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Συνήθως είναι, αλλά υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λιγάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.