Εγώ τέλειωσα Κείμενα τα πάντα,είμαι πολύ περήφανη για αυτό το κατόρθωμα γιατί πραγματικά από τέλη Μάρτη και μετά τα έχω παίξει,δεν μπορώ να διαβάσω το οτιδήποτε και απλώς ΘΈΛΩ να τελειώνω.
Ιστορία την είχα κάνει κάποιες επαναλήψεις.
Θέλω να στρωθώ 2-3 μέρες να την βγάλω καλά και αν προλάβω μετά άλλη μια φορά πριν το τέλος.
Βιολογία 2,3 κεφάλαιο και μια επανάληψη ακόμα. Έκθεση θα κάνω 2-3 μέρες πριν δώσω,σιγά και ασχοληθώ.
Λατινικά για τις 4 βδομάδες που μένουν σταδιακά τα κείμενα που μου έχουν μείνει,γιατί γραμματική και συντακτικό δεν το αφήνω. Ε αυτά.

Αρχαία έχω κάνει,αλλά θέλω επανάληψη Πρωταγόρα και Πολιτικά γιατί τα έχω αφήσει..
Ίσως άλλη μια φορά και Πλάτωνα.
Δεν με ενδιαφέρει ελάχιστα αν άλλοι έχουν προλάβει να βγάλουν την ιστορία 850 φορές ή που διαβάζουν όλη μέρα. Εγώ εδώ και κάποιες βδομάδες,κάνω πολύ χαλαρά ότι μου είναι απαραίτητο,γιατί είχα ανάγκη να ξεκουράστω,αλλιώς τώρα θα ήμουν με ψυχοφάρμακα ή κάτι.
Αυτάα. Το πόστ δεν το έκανα για να δούν οι άλλοι τι έχω βγάλει,αλλά για να τα βάλω σε μια τάξη στο μυαλό μου και μερικοί να δείτε ότι αν πιστεύετε πως είστε πίσω στην ύλη..υπάρχουν και χειρότερα!