DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:11 Ο DrHouse έγραψε: #1 04-04-12 21:11 Απο το σαββατο θα πρεπει να εγκαταστησω μια μηχανη του καφε στο γραφειο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:12 Η Χαρουλιτα: #2 04-04-12 21:12 Αλιμονο σε μας που δεν μας αρεσει ο καφες (και δεν πινουμε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:18 Ο DrHouse έγραψε: #3 04-04-12 21:18 Τι πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:19 Η Χαρουλιτα: #4 04-04-12 21:19 Τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο Demlogic έγραψε: #5 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο το σαββατο θα πρεπει να εγκαταστησω μια μηχανη του καφε στο γραφειο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:12 Η Χαρουλιτα: #2 04-04-12 21:12 Αλιμονο σε μας που δεν μας αρεσει ο καφες (και δεν πινουμε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:18 Ο DrHouse έγραψε: #3 04-04-12 21:18 Τι πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:19 Η Χαρουλιτα: #4 04-04-12 21:19 Τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο Demlogic έγραψε: #5 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλιμονο σε μας που δεν μας αρεσει ο καφες (και δεν πινουμε)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:18 Ο DrHouse έγραψε: #3 04-04-12 21:18 Τι πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:19 Η Χαρουλιτα: #4 04-04-12 21:19 Τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο Demlogic έγραψε: #5 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι πινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:19 Η Χαρουλιτα: #4 04-04-12 21:19 Τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο Demlogic έγραψε: #5 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:21 Ο Demlogic έγραψε: #5 04-04-12 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χαρουλιτα: Τιποτα... Click για ανάπτυξη... me too dear Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Η Χαρουλιτα: #6 04-04-12 21:22 Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον, πως παει η προετοιμασια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:22 Ο drosos έγραψε: #7 04-04-12 21:22 Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικο χυμο απο την μαμακα αντε και κανα καφεδακι σπανια(ποτε φραππε ομως) Εχουμε αρχισει επαναληψης τωρα στα περισσοτερα απο την αρχη. Φυσικη μπηκαμε κυματα και μαθηματικα συνδυαστικες και απο τα 3 κεφαλαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:24 Ο DrHouse έγραψε: #8 04-04-12 21:24 Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικο χυμο + γαλλικο καφε η καπουτσινο με κανελλα...ο φραπες ειναι εκ φυσεως μαλακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:26 Η Χαρουλιτα: #9 04-04-12 21:26 Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πορτοκαλαδιτσες μου ετοιμαζει καθε απογευματακι (σχεδον) η μανα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:33 Ο drosos έγραψε: #10 04-04-12 21:33 εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω απογευματακι εχω φροντιστηριο οποτε το μεσημερακι Για πειτε εσεις πως πατε με τις επαναληψεις;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:35 Η Χαρουλιτα: #11 04-04-12 21:35 Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα Βασιλη μου, θα δειξει! Λιγο στην βιολογια δυσκολευομαι στις ασκησεις του 2ου κεφαλαιου αλλα σε γενικες γραμμες καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.461 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:41 Ο Insomnie έγραψε: #12 04-04-12 21:41 Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μέσα στις πανελλήνιες μόνο τσιγάρα έπινα ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:46 Ο antwwwnis: #13 04-04-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Τι πινεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα που έκοψα το προ, τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 21:55 Η natasoula...: #14 04-04-12 21:55 Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:01 Η BLaZy8 έγραψε: #15 04-04-12 22:01 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Εγώ τελευταία έκοψα τους καφέδες(όχι ότι έπινα πολλούς...) και έχω τρελαθεί στους χυμούς και το νερό!Πραγματικά,τις τελευταίες μέρες πίνω γύρω στους 3-4 χυμούς την ημέρα και τουλάχιστον 2-3 λίτρα νερό... Κατά τ' άλλα,οι επαναλήψεις έχουν αρχίσει για τα καλά...Α!Μαθηματικά θα γράψω 10αράκι!Στάνταρ!Τα υπόλοιπα είναι οκ προς το παρόν... Click για ανάπτυξη... πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:07 Η natasoula...: #16 04-04-12 22:07 Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BLaZy8: πωωωω Μαθηματικά έχω κατά απογοϊτευθεί!! ειδικά από ασκήσεις ολοκληρωμάτων είμαι άστα να πάνε, τα βλέπω και τρέμω Επίσης και Βιολογία Κατ λιγάκι... γράφω γράφω και πάντα θέλει και κάτι παραπάνω ως δικαιολόγηση σε άσκηση όλο και κάτι θα ξεφύγει... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:10 Η BLaZy8 έγραψε: #17 04-04-12 22:10 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Ακριβώς το ίδιο,πάνω που τα βρήκα λιγάκι με τις παραγώγους,ήρθαν τα ολοκληρώματα και μ' αποτελείωσαν...Τα κοιτάζω και δεν ξέρω τι να τα κάνω!!Τραγική... Click για ανάπτυξη... εγώ και με τα όρια πελαγώνω... ειδικά όταν έχει και ημίτονα-συνημίτονα μέσα... τα κοιτάω, με κοιτάνε και αυτά... τα ξανα κοιτάω αλλά δεν ξέρω τι να τα κάνω το Πάσχα θα πέσει γερή επανάληψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η Χαρουλιτα: #18 04-04-12 22:11 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven Τρελας123 Helen06 Philologist Scandal jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:19 Ο DrHouse έγραψε: #19 04-04-12 22:19 Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Που θα βρειτε χρονο το Πασχα, γιατι εγω δεν βρισκω... Εχω μαθημα μεχρι μεγαλη Πεμπτη και ξεκιναω Τριτη... Και για αυτες τις 5 μερες... Click για ανάπτυξη... Και εμεις εχουμε διαγωνισματα μεσα στο πασχα και πρεπει να αρχισω απο το Σ/Κ να αξιοποιω και τις 24 ωρες της ημερας Αλλιως δεν βγαινουν...παντως επαναληψεις σε ΟΛΑ τα μαθηματα δεν νομιζω να βγουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 4 Απριλίου 2012 στις 22:25 Η natasoula...: #20 04-04-12 22:25 Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλίτα κι εμείς ακριβώς έτσι,και τη Μεγάλη Πέμπτη μάθημα και από Τρίτη του Πάσχα ξανά...Το Σάββατο του Λαζάρου γράφουμε Έκθεση εφ' όλης της ύλης...Τη Μ.Τετάρτη Βιολογία γενικής εφ' όλης...Και την Πέμπτη του Πάσχα Μαθηματικά Κατ. εφ' όλης!!Εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος..!!Τεσπα,πρέπει να το παλέψουμε τώρα να βγουν όσο το δυνατόν περισσότερα(κενά κυρίως και παραλήψεις),ούτως ώστε το μήνα που απομένει μετά το Πάσχα να μην πελαγώσουμε(κι άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.