ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 20:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #41 17-01-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μέχρι τώρα δεν το ζήτησε κανείς, μόνο μια καθηγήτρια το έγραψε... εγώ απλώς μπαίνω στο gov και κατεβάζω το αρνητικό μου τεστ... τι παραπάνω έχει το edupass ας πούμε? Click για ανάπτυξη... Bασικα ειναι ενα ψηφιακο εργαλειο για τα σχολεια που κανουν σελφ τεστ. Για τα πανεπιστημια ελεγχουν το ποσοστο εμβολιασμου και βλεπουν και δηλωμενα θετικα κρουσματα. Tωρα αν τους κατεβει να συνδεσουν το σκαναρισμα που σου κανουν με την βαση αυτη edupass δεν θα σε αφηνουν να περνας. Oποτε αφου κανεις το τεστ δηλωνε και edupass Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 21:00 Η Εριφύλη έγραψε: #42 17-01-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Bασικα ειναι ενα ψηφιακο εργαλειο για τα σχολεια που κανουν σελφ τεστ. Για τα πανεπιστημια ελεγχουν το ποσοστο εμβολιασμου και βλεπουν και δηλωμενα θετικα κρουσματα. Tωρα αν τους κατεβει να συνδεσουν το σκαναρισμα που σου κανουν με την βαση αυτη edupass δεν θα σε αφηνουν να περνας. Oποτε αφου κανεις το τεστ δηλωνε και edupass Click για ανάπτυξη... υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 17-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 15:53 Η Εριφύλη έγραψε: #44 18-01-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 16:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 18-01-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μέχρι τώρα δεν το ζήτησε κανείς, μόνο μια καθηγήτρια το έγραψε... εγώ απλώς μπαίνω στο gov και κατεβάζω το αρνητικό μου τεστ... τι παραπάνω έχει το edupass ας πούμε? Click για ανάπτυξη... Bασικα ειναι ενα ψηφιακο εργαλειο για τα σχολεια που κανουν σελφ τεστ. Για τα πανεπιστημια ελεγχουν το ποσοστο εμβολιασμου και βλεπουν και δηλωμενα θετικα κρουσματα. Tωρα αν τους κατεβει να συνδεσουν το σκαναρισμα που σου κανουν με την βαση αυτη edupass δεν θα σε αφηνουν να περνας. Oποτε αφου κανεις το τεστ δηλωνε και edupass
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 21:00 Η Εριφύλη έγραψε: #42 17-01-22 21:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Bασικα ειναι ενα ψηφιακο εργαλειο για τα σχολεια που κανουν σελφ τεστ. Για τα πανεπιστημια ελεγχουν το ποσοστο εμβολιασμου και βλεπουν και δηλωμενα θετικα κρουσματα. Tωρα αν τους κατεβει να συνδεσουν το σκαναρισμα που σου κανουν με την βαση αυτη edupass δεν θα σε αφηνουν να περνας. Oποτε αφου κανεις το τεστ δηλωνε και edupass Click για ανάπτυξη... υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 17-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 15:53 Η Εριφύλη έγραψε: #44 18-01-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 16:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 18-01-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Bασικα ειναι ενα ψηφιακο εργαλειο για τα σχολεια που κανουν σελφ τεστ. Για τα πανεπιστημια ελεγχουν το ποσοστο εμβολιασμου και βλεπουν και δηλωμενα θετικα κρουσματα. Tωρα αν τους κατεβει να συνδεσουν το σκαναρισμα που σου κανουν με την βαση αυτη edupass δεν θα σε αφηνουν να περνας. Oποτε αφου κανεις το τεστ δηλωνε και edupass Click για ανάπτυξη... υπάρχει εφαρμογή σε αυτό?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2022 στις 21:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #43 17-01-22 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 15:53 Η Εριφύλη έγραψε: #44 18-01-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 16:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 18-01-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: υπάρχει εφαρμογή σε αυτό? Click για ανάπτυξη... ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 15:53 Η Εριφύλη έγραψε: #44 18-01-22 15:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 16:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 18-01-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι υπαρχει αυτη https://edupass.gov.gr/ Click για ανάπτυξη... ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2022 στις 16:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 18-01-22 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ωραία μπήκα και το έκανα σκρινσοτ, αυτό το δείχνω κάπου? Click για ανάπτυξη... oxi... μονον στο ζητησουν στο εκπα
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:31 Ο tsiobieman: #46 19-01-22 12:31 Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:34 Η Chem2000 έγραψε: #47 19-01-22 12:34 Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsiobieman: Καλησπέρα παιδιά! Δηλαδή πρέπει να κάνουμε αίτηση στο edupass ακόμα και αν δεν έχουμε νοσήσει σωστά? Για να δώσουμε στην εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα,από όσο ξέρω ναι!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:01 Η Εριφύλη έγραψε: #48 15-02-22 17:01 Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα!
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:16 Η Dora140303: #49 15-02-22 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:23 Η Εριφύλη έγραψε: #50 15-02-22 17:23 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Μην σε παίρνει από κάτω. Το σημαντικό είναι πως σε όλα τα αλλα πηγες καλά. Το να χρωστάς ένα μάθημα δεν είναι τίποτα Click για ανάπτυξη... το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 15-02-22 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σήμερα έδινα το τελευταίο μου μάθημα, προφορικό και θέλω να πεθάνω απλά... ενώ στα άλλα έγραψα εκπληκτικά σε αυτό ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... ήταν και προφορικό με ομάδες και έπαθα τέτοιο μπλακ άουτ που ξέχασα μέχρι και το όνομα μου. παιδιά θέλω να κλάψω, εκτός του ότι δεν το πέρασα με την καμία έγινα και ρεζίλι μπροστά σε πέντε άτομα! Click για ανάπτυξη... Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:32 Η Εριφύλη έγραψε: #52 15-02-22 17:32 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Σιγα καλε εσυ και ολος ο κοσμος. Αυτο δεν ειναι προφορική εξεταση ειναι συνέντευξη ξεπατας. Τι ειπες ? οτι ακρωτηριον ονομαζεται η ακρη του τυριου? 8 ειχα γραψει και με εκοψε στην πενταλεπτη προφορικη...σιγα Παμε για τον αγιο σεπτεμβριο τον παρηγορητη των νεανιδων. Click για ανάπτυξη... δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:33 Η Dora140303: #53 15-02-22 17:33 Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το να μπλοκάρεις από το άγχος σου είναι απολύτως φυσιολογικό. Καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες άσχημα εκείνη τη στιγμή αλλα δεν έχει νοημα να το σκέφτεσαι άλλο και να χαλάς τη διάθεση σου. Προχωράς παρακάτω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #54 15-02-22 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: δεν είπα τίποτα, αυτό είναι το θέμα.... κόλλησα άσχημα και επειδή έχασα την πρώτη ερώτηση μετά τα έχασα όλα! ουσιαστικά εγώ τόσες μέρες διάβαζα όλο το βιβλίο και αυτή ρώτησε μόνο από εισαγωγές κεφαλαίων που ούτε καν τις διάβασα Click για ανάπτυξη... Λοιπον καλωσόρισες στι κλαμπ των υγιων φοιτητων, πιες ενα φρεντο μετριο να ηρεμήσεις. Ειπαμε δεν ειναι προφορικη εξεταση... ειναι ξεπετα φιγουραντζας.
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:19 Η Schlimazel: #55 15-02-22 20:19 Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:22 Η Εριφύλη έγραψε: #56 15-02-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι... Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Μιας που λέμε όλοι τα θέματα μας, εγώ όταν διαβασμένη περνάω με 5, θελω να εκραγω Έτοιμη είμαι να του πω να με κόψει Click για ανάπτυξη... το 5 το δέχομαι...
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:24 Η Schlimazel: #57 15-02-22 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το 5 το δέχομαι... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:26 Η Εριφύλη έγραψε: #58 15-02-22 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Giannismsn Lia 2006 chjan g59 dmav Totreno phoni Nikoletta- Evelynne Chris 21 Than003 Gus Roger10 Dora140303 Nala Panagiotis849 eukleidhs1821 Dionyshs1 ΓΙΑΝΝΗΣ61 roud Αναστασία197 Schlimazel Εριφύλη tsiobieman katerinavld constansn PanosBat George_dr Estrella__ Atarax johnsala Appolon ggl TonyMontanaEse n1ki20 Georgekk Steliosgkougkou the purge Pharmacist01 Kostakis45 το κοριτσι του μαη VasoGrimes ale Stelios725 Marple maria2001 Wonderkid Meow Paragontas7000 ioannam fay01 Ryuzaki KingOfPop Eri0611 Annu George9989 louminis nicks1999 χημεια4λαιφ liana Freddys korlef L0st Johnman97 Chrisa lelos2003 SlimShady giannhs2001 margik MariaK11 Mammy Nun aekaras 21 Athina2003 Γιωργος15773 xakounaamatata Αννα1 Nikoleta_Giann spring day CoolCowboy PanMoonlight kiyoshi Giii johnietraf hirasawayui snowy Panos_02 igeorgeoikonomo Marioskops GeorgePap2003 Christosgeorgo Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Εγώ πάλι καθόλου, εκτός αν το περιμένω και είναι συνειδητό χαχα Click για ανάπτυξη... μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:27 Η Schlimazel: #59 15-02-22 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία... Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: το θέμα είναι το ρεζιλικι που ένιωσα εκείνη την στιγμή.... μπροστά σε φίλους κιόλας, αν ήταν άγνωστοι δεν θα με ένοιαζε.... και μου λέει μια φίλη στο τέλος: καλά ρε τι έπαθες? εσύ τα έλεγες ολα απ' έξω... Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μπορείς να βάλεις ρήτρα στο γραπτό νομίζω Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.620 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:39 Η Εριφύλη έγραψε: #60 15-02-22 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία...
Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Καταλαβαίνω ότι στεναχωρηθηκες, τι ήταν αυτό που σκέφτηκες και σε μπλόκαρε όμως; Όσο για το ρεζιλίκι που λες, δεν υφίσταται καν Αν καθόμαστε να σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι θα παθαιναμε εγκεφαλικό Δεν δινουν τόση σημασία όση εσύ θεωρείς ότι έδωσαν στο λαθος σου, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, δε θα σε βοηθήσει αυτό. Προσπάθησε εκεί την ώρα που θα μιλάς να αφαιρείς τους πάντες από τον χώρο, σαν να είσαι μόνη και μίλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Φεβρουαρίου 2022 ΝΑΙ, βάζω, στο συγκεκριμένο όμως ξέχασα Είναι και να σε θέλει χαχα Click για ανάπτυξη... ε εντάξει και να περάσεις κάτι με 5 δεν είναι πολύ καλύτερο από το να μη το περάσεις? :/ χαχαχ πάντως εγώ μονίμως αυτό σκέφτομαι, πώς φαίνομαι στους άλλους όταν κάνω βλακεία...