kostas199515
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά ,μια ερώτηση.έδωσα σήμερα προφορικά και έκανα κάποια ένα καραμπινάτο γραμματικό και ένα συντακτικό λάθος.γενικά δεν νοιώθω ότι τα πήγα super.πιστεύετε ότι μπορεί να έχω κοπεί από δυο -3 λάθη τέτοιου είδους. π.χ.είπα he has worked as Olympian αντί να πω he has been Olympian......επίσης είπα,The money ενώ νομίζω είναι money...και όλα αυτά λόγω άγχους.πείτε την γνώμη σας. έχετε ακούσει κανέναν να έχει κοπεί στα προφορικά?
Αν κάνεις τέτοια λάθη συνέχεια συνέχεια συνέχεια σε υπερβολικό βαθμό πέφτει αρκετά ο βαθμός.... Τώρα για 2-3 τίποτα δε γίνεται (άλλωστε σε έναν με HP γράφουν "few or no grammatical errors" , άρα...)
Και μη ξεχνάς ότι το grammar δεν είναι το μόνο κριτήριο αξιολόγησης.
Υ.Γ. Το the μπορεί να μπει με το money ανάλογα όμως με την περίσταση. Π.χ. δες ένα από το bbc
Most banks will accept the money you have collected for the BBC Children
Υ.Γ. Καλή επιτυχία άυριο σε όσουσ δίνουν το msu
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
και μετα για τον διαλογο με τον αλλον εξεταζομενο τι θεμα ειχες αν επιτρεπεται?
το bf απο ποσο μεχρι ποσο κυμαίνεται?????δίνουν ποσοστό 60-65% ποτε ειναι 60 και ποτε 65??????
Libertus
Συντονιστής
Αυτή στο τέλος με ρώτησε τι θα κάνουμε με το θόρυβο απ' το shopping center μέχρι τα γραφεία..δεν ήξερα τι να πω !
Είπα και καλά ότι θα μιλήσω με τον manager του μαγαζιού για να δούμε αν κάνει θόρυβο και ότι έτσι κι αλλιώς τα γραφεία
δεν έχουν παράθυρα , οπότε δε θα ακούμε το θόρυβο..
Πριν λίγο γύρισα.. ελπίζω να πήγα καλά
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας με διαφωτίσει κάποιος please
gime
Εκκολαπτόμενο μέλος
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
αμαν και συ...
λοιπον... αυριο πρωι πρωι ή εσυ ή καποιος απο τους γονεις σου ή απο το φρο σου (μαλλον με καποιο σχετικο εγγραφο μαζι) θα πρεπει να επικοινωνησει ή να πει απο εκει και στις 2 υπηρεσιες (βρετανικο, αμερικανικη) και να μιλησετε
το πιο λογικο ειναι να αλλαξει η ωρα των προφορικων
τα γραπτα με τιποτα
αλλα προσπαθηστε το....
μην το αφησετε ετσι.. κριμα ειναι...
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
Libertus
Συντονιστής
ενταξει έλεος κανουν χαζές ερωτήσεις και εκεινη την ωρα με το ανχος ...... τι να πω δε νομιζω τα παντα στην βαθμολογια να εξαρτώνται απο μια ερώτηση.......καλη τυχη σου ευχομαι .Γενικοτερα στα τέστ ποσο πιάνεις?
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ τα είχα παίξει λίγο στην αίθουσα.Σίγουρα κάποια εκφραστικά λάθη ήταν απ το άγχος !
Όσο για την ερώτηση στο τέλος , απλά no comments !Αλλά τι στο καλό , μιλήσαμε..ένα LP ελπίζω να το έχουμε
Πάμε τώρα στα γραπτά :
το Listening δεν το φοβάμαι.Συνήθως πιάνω 38-39/50
στο GCVR παίζει..τελευταία τα περνάω αλλά δεν ξέρω..
Τώρα το Writing είναι υποκειμενικό πιο πολύ.
Εμένα με καίει το speaking γιατί άμα με κόψανε τότε στα γραπτά δεν έχω κι πολλά περιθώρια..
Αυτά.Εσύ πώς τα βλέπεις τα πράγματα?
Σου εύχομαι και σένα καλή επιτυχία !
εχεις ιδέα πόσο πρεπει να πιασουμε για να πάρουμε low pass στα υπολοιπα gcvr listening?
Libertus
Συντονιστής
Έκανα τα HAU books ( 2 μπλε βιβλία) και το "10 final Examinations by Sylvia Kar".
Για το λεξιλόγιο μάθαινα απ το Words you Need by Sylvia Kar..
Τώρα τελευταία ανατρέχω στα test που έχω κάνει και τσεκάρω τα λάθη μου στο Vocabulary.
Έπειτα ,σημειώνω τις λέξεις με τη σημασία τους σ ένα χαρτί.
Με βοηθάει αρκετά πιστεύω στο να τις θυμάμαι.
εχεις ιδέα πόσο πρεπει να πιασουμε για να πάρουμε low pass στα υπολοιπα gcvr listening?
60-65%
Η βάση μεταβάλλεται κάθε περίοδο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.