Ας το δούμε λίγο μαθηματικά το θέμα...ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα σύνολο Θ που αντιπροσωπεύει το Θεό κι ένα σύνολο Α που αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο...αν λοιπόν δεχτούμε ότι ο Θεός είναι ο δημιουργός του ανθρώπου,μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι και υπερσύνολό του...ας προσπαθήσουμε τώρα να υπολογίσουμε το Θ
Α,δηλαδή τη τομή αυτών των συνόλων...το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο το σύνολο Α,δηλαδή ο άνθρωπος...αυτό όμως δε σημαίνει ότι το σύνολο Θ(Θεός) δεν περιέχει άλλα στοιχεία,απλώς το σύνολο Α(άνθρωπος) δεν έχει πρόσβαση σε αυτά...τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν άγνωστες ιδιότητες, χαρακτηριστικά και λογική...γι' αυτό κι εγώ θα πιστέψω στο Θεό,τη δημιουργία του και την Αγία Γραφή η οποία δεν είναι παραμυθάκι,αλλά ένα μέρος της λίστας που περιέχει τις άγνωστες σε εμάς ιδιότητες του Θεού...ναι μεν δε μπορώ να τον δω και να συνειδητοποιήσω άμεσα την ύπαρξή του,τον πιστεύω όμως γιατί μπορώ να το δικαιολογήσω θεωρώντας τον ως μια ανώτερή μου δύναμη...δεν πιστεύω στην εξέλιξη γιατί αν το κάνω θα αναγκαστώ να απορρίψω ένα μικρό ή μεγάλο κομμάτι από τη δημιουργία του Θεού...εννοείται πως η λογική συμφωνεί με τις επιστημονικές θεωρίες πάνω στο θέμα αυτό,όμως ταυτόχρονα ξέρω ότι η αλήθεια είναι άλλη διότι εκ φύσεως δε βασίζεται στην ανθρώπινη λογική,αλλά σε μία νοημοσύνη υψηλότερου επιπέδου...κι όσο για τις φυλές η Βίβλος φρόντισε να απαντήσει και σε αυτό το ερώτημα...ο πύργος της Βαβέλ σας λέει κάτι?μετά ο δρόμος άνοιξε για να φτάσει ο κόσμος μας στη μορφή που βρίσκεται σήμερα...δώστε μου όσα thumbs down σας κάνει κέφι,αρχίστε τις κλασικές ειρωνίες,πείτε με εκτός τόπου και χρόνου αν θέλετε,οκ δε με νοιάζει...η γνώμη μου είναι αυτή και σας την είπα...δικαίωμά σας να έχετε όποια γνώμη γουστάρετε...αν συμφωνούμε καλώς,αν διαφωνούμε πάλι καλώς...αν και ακόμη εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζω να γράφω σε ένα topic το οποίο δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ!