M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Εγώ πιστεύω όσα λέει η επιστημονική κοινότητα.
Χμμ αλλος ενας ανθρωπος χωρις δικα του πιστευω που πιστευει οτι λενε οι "καταξιωμενοι" επιστημονες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Από το πιστεύω όσα λένε οι παπάδες...Χμμ αλλος ενας ανθρωπος χωρις δικα του πιστευω που πιστευει οτι λενε οι "καταξιωμενοι" επιστημονες...
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

δηλαδή αν τα πιστέυω μας εκφράζονται μέσα απο την διατύπωση κάποιου άλλου δεν είναι δικά μας αλλά δανεικα?Χμμ αλλος ενας ανθρωπος χωρις δικα του πιστευω που πιστευει οτι λενε οι "καταξιωμενοι" επιστημονες...
και ας αποφύγουμαι τους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας. Εδω προβάλλει ο καθένας την άποψη του για να υπάρξει διάλογος και όχι διαμάχη
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Από το πιστεύω όσα λένε οι παπάδες...
Αν υπονοεις οτι εγω καθομαι και πιστευω αυτα που λενε οι παπαδες τοτε εισαι λαθος...Δεν πιστευω ουτε εσενα,ουτε τον παπα ουτε κανεναν,ερευνω και καταληγω σε δικη μου αποψη
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Δεν είπα να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία.Οταν λεει να ονομαστουν τα Σκοπια Μακεδονια, ναι.:no1:
Αλλά μια σύνθετη ονομασία είναι η μόνη εφικτή λύση,οι άλλες είναι ουτοπικές.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι επιστήμονες αυτοί αντικρούουν την θεωρία του Δαρβίνου ως επιστήμονες και όχι ως θεολόγοι.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

δηλαδή αν τα πιστέυω μας εκφράζονται μέσα απο την διατύπωση κάποιου άλλου δεν είναι δικά μας αλλά δανεικα?
Ο φιλος ειπε πως πιστευει οτι λεει η επιστημονικη κοινοτητα,αποκλειει αυτοματα οποιαδηποτε αλλη αποψη και δεν τη συμμεριζετε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Ε κι εγώ ερευνώ και εμπιστεύομαι αυτούς που υποστηρίζουν τη θεωρεία της εξέλιξης.Οπότε που είναι το πρόβλημά σου;Αν υπονοεις οτι εγω καθομαι και πιστευω αυτα που λενε οι παπαδες τοτε εισαι λαθος...Δεν πιστευω ουτε εσενα,ουτε τον παπα ουτε κανεναν,ερευνω και καταληγω σε δικη μου αποψη
-----------------------------------------
Στο συγκεκριμένο θέμα εννοούσα.Ο φιλος ειπε πως πιστευει οτι λεει η επιστημονικη κοινοτητα,αποκλειει αυτοματα οποιαδηποτε αλλη αποψη και δεν τη συμμεριζετε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Η επιστημονική κοινότητα όμως αυτά που ύποστηρίζει τα στηρίζει στο λογική και έχουν βάση ενω η εκκλησία όχι.....Ο φιλος ειπε πως πιστευει οτι λεει η επιστημονικη κοινοτητα,αποκλειει αυτοματα οποιαδηποτε αλλη αποψη και δεν τη συμμεριζετε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Ε κι εγώ ερευνώ και εμπιστεύομαι αυτούς που υποστηρίζουν τη θεωρεία της εξέλιξης.Οπότε που είναι το πρόβλημά σου;
οταν αποκλειεις αυτοματως καθε αλλη αποψη που δεν ειναι απο την επιστημονικη κοινοτητα χωρις να τη μελετησεις,τοτε δεν ειναι ερευνα.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Η επιστημονική κοινότητα όμως αυτά που ύποστηρίζει τα στηρίζει στο λογική και έχουν βάση ενω η εκκλησία όχι.....
Οι επιστήμονες αυτοί αντικρούουν την θεωρία του Δαρβίνου ως επιστήμονες και όχι ως θεολόγοι.

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Η επιστημονική κοινότητα όμως αυτά που ύποστηρίζει τα στηρίζει στο λογική και έχουν βάση ενω η εκκλησία όχι.....
Ειπα εγω οτι πιστευω αυτα που λεει η εκκλησια η ειπα εγω οτι το σωστο ειναι να πιστευεις αυτα που λεει η εκκλησια?
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Ακριβώς.Υπάρχουν αποδείξεις για την εξέλιξη,ενώ για τη δημιουργεία όχι.Η επιστημονική κοινότητα όμως αυτά που ύποστηρίζει τα στηρίζει στο λογική και έχουν βάση ενω η εκκλησία όχι.....
Εσύ τότε γιατί αποκλείεις τις άλλες απόψεις;οταν αποκλειεις αυτοματως καθε αλλη αποψη που δεν ειναι απο την επιστημονικη κοινοτητα χωρις να τη μελετησεις,τοτε δεν ειναι ερευνα.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Εσύ τότε γιατί αποκλείεις τις άλλες απόψεις;
Δεν απεκλεισα τιποτα λεγοντας οτι ο εκαστοτε ανθρωπος που υποστιριζει κατι ειναι παπαρας,απλα εχω την αποψη μου και δεν αποκλειω αυτα που ειναι αντιθετα σε αυτην,τα μελετω ωστε να βγαλω καποιο συμπερασμα,δεν τα ακυρωνω.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Αυτό το είπα για τους συγκεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να τραβήξουν την προσοχή.Δεν το είπα για σένα.Δεν απεκλεισα τιποτα λεγοντας οτι ο εκαστοτε ανθρωπος που υποστιριζει κατι ειναι παπαρας,απλα εχω την αποψη μου και δεν αποκλειω αυτα που ειναι αντιθετα σε αυτην,τα μελετω ωστε να βγαλω καποιο συμπερασμα,δεν τα ακυρωνω.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Αυτό το είπα για τους συγκεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να τραβήξουν την προσοχή.Δεν το είπα για σένα.
Δεν ειπα πως καταλαβα οτι ειναι για εμενα,απλα δεν μπορεις να ακυρωνεις γενικα ετσι απλα καποιον.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Δεν τον ακύρωσα,απλά είπα τι τον θεωρώ.Δεν ειπα πως καταλαβα οτι ειναι για εμενα,απλα δεν μπορεις να ακυρωνεις γενικα ετσι απλα καποιον.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Δεν τον ακύρωσα,απλά είπα τι τον θεωρώ.
Το θεμα ειναι την θεωρια μας να την στοιχειωθετουμε καπως. Δηλαδη σε θεωρω ετσι γιατι αυτο και αυτο.
Με το να λεει καποιος επειδη εχεις αλλη αποψη σε θεωρω αστοιχειωτο κλπ κλπ, ειναι σαν να μην εγραψε ποτε τιποτα. Δηλαδη τζαμπα κουραζει καποιος τα χερια του στο keyboard και παραλληλα δειχνει αδυναμια επιχειρηματολογιας.
Δεν το λεω αποκλειστικα για σενα αλλα γενικα. Ξερουν πολυ καλα αυτοι ποιοι ειναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- nicks1999
- Nikoleta_Giann
- johnsala
- kiyoshi
- Nala
- xakounaamatata
- Αναστασία197
- Scandal
- Theodora03
- tsiobieman
- chester20080
- Demlogic
- Dr. Gl. Luminous
- charmander
- harry akritas
- Νομικάριος13
- igeorgeoikonomo
- azula
- KingOfPop
- Georgekk
- SlimShady
- cel123
- Mukumbura
- Ggpg
- the purge
- Ststst02
- ΘανάσοςG4
- uni77
- Μάρκος Βασίλης
- Viedo
- fmarulezkd
- J.Cameron
- ssalex
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.