Ακούστε λίγο την περίπτωση μου, γιατί δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη.
Μπαίνω πριν λίγες μέρες στο site της ΕΜΕ που είχαν βγεί τα αποτελέσματα και δεν βρίσκω το όνομα μου στους επιτυχόντες της Γ' Γυμνασίου, ενώ είχα γράψει τα 3 θέματα ολόσωστα, ελεγμένα και από τις λύσεις και ποστάροντας τα εδώ που κάποιος μου είπε ότι είμαι σωστός.
Δεν το πίστευα ότι θα με κόβανε έτσι, αλλά μετά έψαξα για κάποιους άλλους από Ρόδο. Στη Γ' Γυμνασίου, δεν έβρισκα κανέναν από Ρόδο. Έψαξα σε όλες τις τάξεις (από Β' Γυμνασίου έως Γ' Γυμνασίου) προσεκτικά και ενώ είχε αρκετούς από τη Δωδεκάνησο κανένας δεν ήταν από Ρόδο !!
Δεν φένετε λίγο παράξενο ρε παιδιά?? Γινότανε χαμός τότε που δίναμε και ένας δεν βρέθηκε να περάσει ???
Και το πιο περίεργο:
Μου λένε σήμερα συγχαρητήρια στο σχολείο (εμένα και σε έναν συμμαθητή μου), γιατί λέει περάσαμε στο Θαλή... :s :s
Ξαναμπαίνω τώρα στο site της ΕΜΕ για να ξαναδώ τη λίστα και διαπιστώνω ότι είναι η ίδια με αυτή που ξαναείδα πριν λίγες μέρες... Ούτε εμένα λέει ούτε τον άλλο, ούτε κανέναν από τη Ρόδο...
Τι γίνεται εδώ :what::what:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.