antonis83
Νεοφερμένο μέλος

ασε καθε μερα με το που σηκωνομαι γκουκλαρω "εκτιμησεις στρατηγακη βασεις 2015" :p
Μα αφου βγηκαν χθες βρε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα αφου βγηκαν χθες βρε![]()
χαχα μεχρι χτες που τις βρηκα το εκανα...τωρα ψαχνω και αλλων για να συγκρινω.....για κουτρουμπελη τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penitina
Νεοφερμένο μέλος

χαχα μεχρι χτες που τις βρηκα το εκανα...τωρα ψαχνω και αλλων για να συγκρινω.....για κουτρουμπελη τι λετε?
Eσύ τι θέλεις;
Είσαι οριακά μέσα !
Γι'αυτό τρελένομαι..Εσύ τι θέλεις;
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eσύ τι θέλεις;
Παιδαγωγικά/νηπιαγωγών......μάλλον πιάνω νηπιαγωγων ροδο

penitina
Νεοφερμένο μέλος

Παιδαγωγικά/νηπιαγωγών......μάλλον πιάνω νηπιαγωγων ροδοελπιζω και σε μετεγγραφη για αθηνα..η τουλαχιστον κρητη
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!.Δεν ξέρω τι απόκλιση έχουν στις δικές σου προτιμήσεις οι Στρατηγάκης,Κουτουμπέλης.Στα δικά μου πάντως Στρατηγάκης ιατρική ΔΠΘ 18070,Κουτρουμπέλης 18140.Κι εγώ έχω 18091 .
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαριλένα1997
Νεοφερμένο μέλος

ασε καθε μερα με το που σηκωνομαι γκουκλαρω "εκτιμησεις στρατηγακη βασεις 2015" :p
Ενταξει εισαι απλα ΘΕΑ...χαχα..ο στρατηγακης ειναι αξιοπιστος;
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νομικη θέλω , αλλά θα δείξειEσύ τι θέλεις;
Γι'αυτό τρελένομαι..Εσύ τι θέλεις;
penitina
Νεοφερμένο μέλος

Νομικη θέλω , αλλά θα δείξει
Αν έχεις πάνω απο 17600 πρέπει να το έχεις σχεδόν σίγουρο.
Για ιατρική ΔΠΘ κάποιοι την υπολογίζουν στο 17.750-17.900 .. Δεν ισχύει ;
Ισχύει απλά θεωρώ ότι την κατεβάζουν πάρα πολύ
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενταξει εισαι απλα ΘΕΑ...χαχα..ο στρατηγακης ειναι αξιοπιστος;
ετσι ακουω.....μας ειχε κανει ενημερωηση πριν κανενα μηνα μεσω του φροντιστηριου.....
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!.Δεν ξέρω τι απόκλιση έχουν στις δικές σου προτιμήσεις οι Στρατηγάκης,Κουτουμπέλης.Στα δικά μου πάντως Στρατηγάκης ιατρική ΔΠΘ 18070,Κουτρουμπέλης 18140.Κι εγώ έχω 18091 .
Πωπω αυτό και αν είναι στο όριο. Δεν ξέρω αν τείνεις προς το μέσα ή προς το έξω πραγματικά

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα μας φάει η αγωνία......! ο κουτρουμπελης λεει νηπιαγωγων ροδο 11.600 κατι και στρατηγακης 11.400 εχω κοντα 12.000....να ανησυχω?? περυσι ηταν 12.165
penitina
Νεοφερμένο μέλος

Θα μας φάει η αγωνία......! ο κουτρουμπελης λεει νηπιαγωγων ροδο 11.600 κατι και στρατηγακης 11.400 εχω κοντα 12.000....να ανησυχω?? περυσι ηταν 12.165
Να μην ανησυχείς καθόλου ,είσαι μέσα.ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Πωπω αυτό και αν είναι στο όριο. Δεν ξέρω αν τείνεις προς το μέσα ή προς το έξω πραγματικάΑρχική μου εκτίμηση βέβαια ήταν πως το ΔΠΘ θα πατήσει τα 18100, τώρα με τις εξελίξεις δεν ξέρω κατα πόσο θα επηρεαστεί.
Είδες τι έπαθα; Kαι να φανταστείς οτι δεν θέλω να σπουδάσω τίποτα άλλο έκτος από ιατρική
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ....εσύ σε ποια πόλη θες?Να μην ανησυχείς καθόλου ,είσαι μέσα.ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
penitina
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ....εσύ σε ποια πόλη θες?
Δεν με νοιάζει η πόλη Ετσι κι αλλίως μόνο για ιατρική ΔΠΘ υπάρχουν κάποεις ελάχιστες ελπίδες.
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη να ελπιζω με 17.563 για νομικη κομοτηνης?Όσο αφορά την θεωρητική κατεύθυνση, εκτιμώ ότι οι βάσεις θα κατρακυλιστούν.
Πιο ενδελεχώς, εκτιμώ ότι το τμήμα Νομικής στο ΕΚΠΑ θα είναι περί των 18.250-18.300 μορίων, το τμήμα Νομικής του ΑΠΘ θα είναι λίγο πάνω από 18.000 ενώ το τμήμα Νομικής Κομοτηνής θα υποστεί πολύ μεγάλη πτώση στις βάσεις που ίσως ξεπεράσουν ακόμα και τα 700-800 μόρια, και μπορεί να κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα 17.500 μόρια.
Τα τμήματα της Αθήνας γενικώς δεν θα υποστούν σφοδρή μείωση (500-600 μόρια) αλλά ασφαλώς θα είναι σε κάθε βαθμολογικό επίπεδο υψηλή η μείωση σχετικά με αυτά που έχουμε συνηθίσει. Στα περιφερειακά τμήματα αναμένεται να παρατηρηθεί και μείωση άνω των 1000 μορίων.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν με νοιάζει η πόλη Ετσι κι αλλίως μόνο για ιατρική ΔΠΘ υπάρχουν κάποεις ελάχιστες ελπίδες.
σορρυ αλλα πριν λιγε μερες ελεγαν οτι στο 2ο κ 4ο πεδιο θα πεσουν εως και 3.000 μορια και οτι η ιατρικη θα παει στο 17....τωρα γιατι οι εκτιμησεις λενε παραπανω?
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

με 17.563 νομικη κομοτηνης υπαρχουν ελπιδες?![]()
Ναι, υπάρχουν..πολλές μάλιστα

Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

με 17.563 νομικη κομοτηνης υπαρχουν ελπιδες?![]()
ο στρατηγακης τη βγαζει 17.550
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.