kwstas211t
Νεοφερμένο μέλος

φυσικο μαθηματικο Αθηνας κανα 200 η ούτε καν ; Μηπως είπανε τιποτα για ΕΚ;Ναι,κάτι τέτοια είπε και στον ΑΝΤ1...Για πτώση ανέφερε μόνο σε Φυσικο-Μαθηματικά και μερικά Πολυτεχνειακά...Αλλά αυτό το "άνοδος αναμένεται στα περισσότερα τμήματα φέτος" πολύ μου την έδωσε![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι,πολλά ζητάς,μισό λεπτό την κράτησε την είδηση,ίσα ίσα ν' αναφέρει ότι βγαίνουν τη Δευτέρα!Σιγά μην έκανε και συγκεκριμένες εκτιμήσεις!φυσικο μαθηματικο Αθηνας κανα 200 η ούτε καν ; Μηπως είπανε τιποτα για ΕΚ;

Πάντως για 200 πιστεύω να πέσουν αυτά,τι στο καλό...
Πιστεύω εκεί γύρω,ναι...Αλλά για παραπάνω δύσκολο...παιδια λετε το τμημα "Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Τεχνολογιας Υπολογιστων" στην Πατρα να πεσει 300 μορια;

Ironboy
Δραστήριο μέλος

Ναι,πολλά ζητάς,μισό λεπτό την κράτησε την είδηση,ίσα ίσα ν' αναφέρει ότι βγαίνουν τη Δευτέρα!Σιγά μην έκανε και συγκεκριμένες εκτιμήσεις!
Πιστεύω εκεί γύρω,ναι...Αλλά για παραπάνω δύσκολο...![]()
Δηλαδη 303 που θελω λες οχι,;:/χαχαχα αμα μπω θα ειμαι απο τους τελευταιους :-)
kwstas211t
Νεοφερμένο μέλος

Ναι,πολλά ζητάς,μισό λεπτό την κράτησε την είδηση,ίσα ίσα ν' αναφέρει ότι βγαίνουν τη Δευτέρα!Σιγά μην έκανε και συγκεκριμένες εκτιμήσεις!
Μμμμ......γιατί όχι ;

Johnny15
Επιφανές μέλος

Καιρός για χειροπιαστά πράγματα.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκτιμήσεις ΤΕΛΟΣ. Μην ρωτάτε άλλο ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Καιρός για χειροπιαστά πράγματα.
κατσε πλακα θα εχει οταν αρχισουν οι διαρροες βασεων κατα την κυριακη(δεδομενου οτι θα βγουν δευτερα) , εκει να δεις θα εμφανιζεται ο καθε κουτρουμπελης και θα δινει βασεις και εμεις δεν θα ξερουμε αν ισχυουν και διαφορα αλλα..
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

nen_lap
Νεοφερμένο μέλος

takisss
Νεοφερμένο μέλος

Εχω τα ψηφιακα συστηματα Περαια που ειχαν περισυ 16667?? Νομιζω πως τα εχω προσωπικα , αλλα θελω μια επιβεβαιωση..
Αλλιως το ΤΕΙ πληροφορικης Αθηνας 13167 νομιζω οτι ειναι το μαξιλαρακι.Θα τρελαθω αν ανεβει τοσα μορια..
Ironboy
Δραστήριο μέλος

Εβγαλα 13588 μορια..
Εχω τα ψηφιακα συστηματα Περαια που ειχαν περισυ 16667?? Νομιζω πως τα εχω προσωπικα , αλλα θελω μια επιβεβαιωση..
Αλλιως το ΤΕΙ πληροφορικης Αθηνας 13167 νομιζω οτι ειναι το μαξιλαρακι.Θα τρελαθω αν ανεβει τοσα μορια..
ναι πεσουν τα ψηφιακα συστημα 3.100;;δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα δεν το βλεπω!Ενταξει την πληροφορικη την εχεις στανταρ!!Μην αγχωνεσαι

takisss
Νεοφερμένο μέλος

Ναι ουτε εγω θα το ειχα σιγουρο..
13667
δηλαδη 79 παραπανω εννοω..Θα ηταν ταμαμ , εχω δει που ειναι στο χαρτη βολευει αριστα η συγκοινωνια , και εχω ακουσει καλη επαγγελματικη αποκατασταση (λεεεεμε τωρα..)
Χωρια του οτι ειναι πανεπιστημιο Πειραια...το διπλα τμημα ειναι καθαρα πληροφορικης αλλα ειναι πανω απο μενα ~1100 ΜΟΡΙΑ (147xx )
BLaZy8
Δραστήριο μέλος

Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος

takisss
Νεοφερμένο μέλος

Εε
ετσι μου ειπαν..Περνας και εσυ εκει;;
Και lol στην υπογραφη σου!
Και το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΗΡ. εχει πολυ καλη αποκατασταση ..εχω ακουσει ακομη καλυτερα λογια μπορω να σου πω απο των ψηφιακων συστηματων.Βεβαια οι αποψεις ποικιλουν αφου καποιοι εχουν ακομη την νοοτροπια οτι ΑΕΙ>>ΤΕΙ.
Προσωπικα πιστευω ναι μεν οτι υπαρχει διαφορα στις γνωσεις (περισσοτερες και σε ευρυτερο επιπεδο) αλλα η επαγγελματικη αποκατασταση (κυριως στην Ελλαδα) δεν διαφερει και πολυ..Ποσο μαλλον στο εξωτερικο που ειχα ακουσει οτι δεν βλεπουν το πανεπιστημιο (δηλαδη τι ΕΜΠ τι ΤΕΙ το ιδιο ?!? για το εξωτερικο?)Και ΑΝ οχι το ΤΕΙ+Master ειναι εφαμιλλο ή ακομη και καλυτερο ?) Ασε που το ΕΜΠ ειναι σαφως πολυ δυσκολοτερο.
Βεβαια ολα τα παραπανω τα εχω ακουσει και καποια απο αυτα ειναι και προσωπικες γνωμες.Δεν σημαινουν οτι ισχυουν επειδη τα εγραψε ο takisss στις 11¨55μμ το βραδυ της Πεμπτης
Red Devil
Νεοφερμένο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Το Έθνος πόσο δίνει την Νομική Αθήνας;
19.000
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

19.000
Αρα,εγω που εχω 19523 στο 1ο περναω;

Superhuman
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.