[Εκτιμήσεις] Βάσεις 2012

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
BLaZy8
Εε
ετσι μου ειπαν..Περνας και εσυ εκει;;
Και lol στην υπογραφη σου!
Μάλλον θα περάσω Στατιστική στο ΟΠΑ, αλλά το΄χω βάλει και αυτό στο μηχανογραφικό για σιγουριά :)
by the way στο edu δίνει εκτίμηση 13.580, αν ισχύει τότε περνάς τσίμα τσίμα :clapup:

η υπογραφή πάει σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον θα περάσω Στατιστική στο ΟΠΑ, αλλά το΄χω βάλει και αυτό στο μηχανογραφικό για σιγουριά :)
by the way στο edu δίνει εκτίμηση 13.580, αν ισχύει τότε περνάς τσίμα τσίμα :clapup:

η υπογραφή πάει σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών :D

Nαι και εγω ειχα βαλει στο μηχανογραφικο την Στατιστικη αλλα δεν το βλεπω;)

Δεν μ αρεσει που ειμαι τσιμα τσιμα παντως:redface:Αντε μακαρι!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη 303 που θελω λες οχι,;:/χαχαχα αμα μπω θα ειμαι απο τους τελευταιους :-)
Χαχαχα,ναι μεγάλη διαφορά το 300 απ' το 303...:P Εύχομαι να μπεις,κι ας είσαι και αυτός που θα διαμορφώσει τη βάση!;):D
Μμμμ......γιατί όχι ;:whistle::whistle::whistle: ελπίζω για το 200 να εχεις δίκιο,έχω εγγύηση; ,κλειδώνω:P!
Ναι,εδώ δεν μπορώ να εγγυηθώ στον εαυτό μου.....:whistle::PΚλείδωσε πάντως,no prob;):P

το καλο με μενα ειναι οτι ξερω οτι θα μαι φιλοσοφικη αθηνασ 1000%...το μυστηριο ειναι σε ποιο τμημα!!!?:Pχαχαχαχαχαχαχαχα παντωσ οι φετινεσ εκτιμησεισ ειναι ολεσ οτι να ναι..καμια συμφωνια μεταξυ τουσ!!!:confused:

το καλο με μενα ειναι οτι ξερω οτι θα μαι φιλοσοφικη αθηνασ 1000%...το μυστηριο ειναι σε ποιο τμημα!!!?:Pχαχαχαχαχαχαχαχα παντωσ οι φετινεσ εκτιμησεισ ειναι ολεσ οτι να ναι..καμια συμφωνια μεταξυ τουσ!!!:confused:
ισχυει!τον ξέρεις τον καημό μου :Pδεν αναφέρω τιποτα ξανα :Ρ χαχαχ

τώρα με τις διαρροές :shifty: δεν μπορούμε να μάθουμε καμιά βάση πολυτέκνων για νομικές

ισχυει!τον ξέρεις τον καημό μου :Pδεν αναφέρω τιποτα ξανα :Ρ χαχαχ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εσυ κατσε με την ψευδαισθηση του ιστορικου δεν πειραζει..οταν βγουν οι βασεισ θα παρεισ τριπλη χαρα οταν δεισ παιδαγωγικο...!!!:P:clapup:

Πόσο δίνει το έθνος τους μηχανικούς Η/Υ και πληροφορικής Πάτρα;;;;Ξέρει κανείς;;:confused:

Πόσο δίνει το έθνος τους μηχανικούς Η/Υ και πληροφορικής Πάτρα;;;;Ξέρει κανείς;;:confused:

δεν δινει για πατρα...το μονο που λεει ειναι οτι στο 4 πεδιο θα υπαρχει πτωση 500 μορια και στο εμπ μεχρι 250:P

δεν δινει για πατρα...το μονο που λεει ειναι οτι στο 4 πεδιο θα υπαρχει πτωση 500 μορια και στο εμπ μεχρι 250:P

Βιοχημεία;

Όμορφαααα....:)Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα την Δευτέρα:eek:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εσυ κατσε με την ψευδαισθηση του ιστορικου δεν πειραζει..οταν βγουν οι βασεισ θα παρεισ τριπλη χαρα οταν δεισ παιδαγωγικο...!!!:P:clapup:
Δε θα γινει αυτό οπότεεε....παω να δω κανα όνειρο οτι κανω Ιστορια Κατ. σε μικρό έκτης δημοτικού :P:P:P:Pχαχαχα:P

Δε θα γινει αυτό οπότεεε....παω να δω κανα όνειρο οτι κανω Ιστορια Κατ. σε μικρό έκτης δημοτικού :P:P:P:Pχαχαχα:P

χαχαχαχα καλααα!!εγω νομιζω οτι αν κατι θελουμε πολυ και μασ αξιζει το συμπαν συνωμοτει για να πραγματοποιηθει...μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ...ποτε δεν ξερεισ!!:Pθα δουμε την δευτερα λοιπον!!:P εκτοσ και αν βγει παλι ο κουτρ και διαψευσει τισ βασεισ του υπουργειου και πει οτι οι δικεσ του εκτιμησεισ ειναι οι βασεισ...και θα επιμενει παλι..χαχαχα:clapup:

χαχαχαχα καλααα!!εγω νομιζω οτι αν κατι θελουμε πολυ και μασ αξιζει το συμπαν συνωμοτει για να πραγματοποιηθει...μπορει να ακουγεται χαζο αλλα ...ποτε δεν ξερεισ!!:Pθα δουμε την δευτερα λοιπον!!:P εκτοσ και αν βγει παλι ο κουτρ και διαψευσει τισ βασεισ του υπουργειου και πει οτι οι δικεσ του εκτιμησεισ ειναι οι βασεισ...και θα επιμενει παλι..χαχαχα:clapup:
νομίζω θα είχε τρελή φάση χαχαχαχα

Yπάρχει κανείς που να έχει εκτιμήσεις για Τ.Ε.Ι.?

Yπάρχει κανείς που να έχει εκτιμήσεις για Τ.Ε.Ι.?

και νομίζεις θα είναι έγκυρες ?
ο καθένας το μακρύ και το κοντό του λέει εδώ μέσα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back